תפוז הרסו הכל

Hadar169

New member
כן דרך הסמארטפון האתר די תקוע

חבל שהם חסמו את הגישה לגרסה הרגילה של האתר כמו שהיה עד לא מזמן,
נקווה שיסדרו את זה

אמא שלי סיפרה לי שהיא רוצה כלב

הבעיה שהיא רוצה כלב קטן שלא גודל ולצערי אין כאלה לאימוץ. אני לא בעד לקנות בע"ח במיוחד שיש הרבה שלא מוצאים בית וכלבים שלא מוצאים בית ממיתים אותם. לא רוצה לקחת חלק בזה. אבל אמא שלי מתעקשת על כלב קטן שלא משאיר שיערות. היא גם חשבה לשים אותו בכלוב כי חברה שלה מסרי לנקה באה לפה בקרוב. קיימת אופציה גם שהיא תביא כלב אחרי שהחברה תלך ולא תשים אותו בכלוב וזה ייקח זמן. אמא שלי גם מעולם לא טיילה עם כלב ואני לא יודעת איך היא תאסוף את הקקי שלו זה יגעיל אותה ואם היא לא תעשה את זה יחרימו לה את הכלב. היא גם ככה לא יכולה להתכופף. אני לא גרה אצלה ונמצאת רק בסופ"ש, בחגים ולפעמים פעם בשבוע אצלה בבית.

evglev1

Well-known member
מנהל
כשהייתי בצער בעלי חיים נאמר לאבא וילד

שאין כמעט כלבים שלא משאירים שערות ואם לא מוכנים לנקות אז עדיף לא לקחת. לגבי כלב קטן נראה שיש כלביות בהן יש כלבים קטנים, אני לא זוכר אם הכלבים הקטנים שנתקלתי בהם היו גורים או כלבים קטנים.

לגבי החרמת הכלב אם לא אוספים את הקקי לא שמעתי על דבר כזה, שמעתי על קנסות, אפילו בקצרין שלוקחים דגימות ד.נ.א כדי לקנוס בעלים שלא מנקים לא שמעתי שמחרימים כלבים בגלל זה שלא לדבר על כך שברוב הארץ בכלל לא אוספים את הקקי וכולם שמים על זה פס.

אז אימא שלך מעולם לא טיילה עם לונה?

לצערי הרב כמעט ולונה לא יצאה לטיול

אחי החליט שהיא תעשה צרכים בבית. גיסתי לא הייתה סבלנית וכשיצאה איתה פעם אחת לונה לא הבינה שעושים צרכים בחוץ. לא נתנו לה לתרגל לעשות צרכים בחוץ אילפו אותה לעשות בבית. הסיבה שהם מסרו אותה כי היא הייתה זקוקה לאילוף ולא היה להם כסף לכך.
&nbsp
אמרו לי שאין כלבים קטנים שלא גודלים לאימוץ. לגבי נשירת שיער דיברתי עם מישהי שיש לה כלב פודל והיא קנתה אותו והוא משאיר שיער.
&nbsp
אוקיי כנראה התלבלתי על מקרים חמורים יותר כמו שכלב תוקף.

evglev1

Well-known member
מנהל
בצער בעלי חיים חיפה אבא וילד חיפשו כלב לאימוץ

והאבא ביקש כלב שלא משאיר שיער והסבירו שאין דבר כזה שכלבים עם שיער קצר גם משאירים שיער ואם האישה לא רוצה לנקות וזה רק כדי לעשות טוב לילד אז עדיף שלא לאמץ. ואכן הכלבה של גיסי הייתה בולדוגית צרפתית ובניגוד לאוסקר ז"ל היא לא הייתה שעירה, אך עדיין השאירה שערות. עכשיו גם כלב קטן וגם שלא משאיר שערות לא נראה שזה קיים בכלל.

ואגב בחיפה לא מרדימים כלבים שלא נלקחים לאימוץ אבל עדיין מספר המקומות מוגבל ומסירת כלב לצער בעלי חיים חיפה או לכלב הוטל של תנו לחיות לחיות בעין איילה זה סיפור שלם כי הם בהחלט יכולים לסרב אם אין מקום.

למעלה