תפוז מניאקים

vegi force 1980

New member
תפוז מניאקים

לפני חודש ביקשתי לפתוח פורום כזה אפילו מילאתי טופס בקשה והם אממרו לי שהם לא רוצצים פורומים על דברים לא חוקיים ושיש את פורום התמכרויות אז זה מספיק לא משנה.. בכל אופן אני סאטלן מחיפה ואני כבר 3 שבועות סחי כי אין לי כסף :( בהצלחה בפורום טייגר

ZBlaster

New member
סחי בלטה 3 שבועות?!

אני לא מרחם עליך... תשיג כסף! או שתפסיק לכמה זמן.. תחסוך כסף, ועוד חודש תתפרק על איזה קילו!
Z-Blaster

vegi force 1980

New member
טייגר...

המספר בכינוי שלי מייצג את שנת הלידה שלי..... תפוז ענו לי במשוב וגם במסר אישי שאם אני רוצה אני יכול ללכת לנענע ושאצלם יש כזה פורום הם אמרו לי שהם לא רוצים בתפוז עצמו פורום לא חוקי! ואגב עוד איזה 3 שבועות יהיה לי יום הולד ואז אני אקנה ואשתולל

tiger

New member
או קי אחי ,לא שמתי לב...

ויתכן שהפורמט של הפורום כמו שתפוז תפסו את זה אז היה שונה. אני מיתנצל בשם כולם ומזמין אותך לנהל כאן את העיניינים מתי ואיך שבא לך. בא לך לימחוק הודעות תגיד את זה ואנחנו ניקח לצומת ליבנו.יש לך קישורים מדליקים:קדימה תביא.אני מאמין שכל גולש יכול גם לנהל את הפורום שהוא נימצא בו תאמין לי זה לא כזה מסובך.יש גולשים בפורומים השונים שהם הרבה יותר המנהלים של הפורומים בהם הם נימצאים מהמנהלים עצמם.מה זה ליהיות מנהל בכלל...סתם קוד נוסף שמאפשר לך לצרף לינקים ולימחוק הודעות מה שאני גם ככה לא עושה כימעט בחיים...אז תרגיש חופשי לנהל פה את העיניינים איך שבא לך,אני סומך עליך.בימיוחד שאני לא כאן תיפתח עיין על האנשלית הזאת...מה שבטוח בטוח נדבר t

*pachanga*

New member
יו גם אני בשביל לברר על מישהי....

על פורום גם משהו בסגנון הזה אמרו לי שזה באמת לא חוקי בתפוז. בגלל זה אני גם המומה...

tiger

New member
לא ההמום למד ../images/Emo70.gif

אל תיהי המומה תיהי חמודה

tiger

New member
טוב זה הרי היה רטורי../images/Emo25.gifלמלכת ה../images/Emo29.gif

למעלה