תפוז מסרים - שירות חדש לגולשים

רותי&ע

New member
../images/Emo41.gif חדש בפורום-מערכת מסרים ../images/Emo124.gif

נוסף כלי נהדר לפורום-מערכת מסרים של
מעכשיו אין פשוט מלשלוח הודעה לחבר פורום אחר. בשורה הכחולה בראש העמוד מצד שמאל תוכלו לראות עם כניסתכם לפורום אם יש לכם מסר. כולכם קיבלתם כבר מסר ממערכת התמיכה של תפוז עם הפניה למדריך למשתמש. נוכל לנצל את זה להודעות
אישיות, להפיץ ידיעה בין החברים וכו´. אז אם יש לכם משהו להגיד לי..שלחו לי מסר
ובקרוב עוד הפתעה..

רותי&ע

New member
הורדה של מה?

נסי לצאת מהמערכת ולהיכנס שוב.. זו התשובה השגרתית בתמיכה של מחשבים
ואם זה חוזר צלמי את המסך ותשלחי לי. נעביר לתמיכה..

ראינו, השתמשנו, נהננו, ונספר לחברנו

כל הכבוד למערכת תפוז על השיכלולים וההפתעות. וזוהי הזדמנות נהדרת לציין את האיקונים הנפלאים שפה

הורדה של

ז´בה וירטואל משין...ואני לוחצת על ביטול..ומהבהב בודק הודעות למעלה משלוש דקות ..ויצאתי ונכנסתי 3 פעמים...ויש לי כבר 3 הודעות..באסה..

דיאנה1

New member
איזה דפדפן יש לך?

בדרך כלל ה internet explorer בא עם java virtual machine. אולי כשהתקנת אותו ביטלת את האופציה הזו? באיזו מערכת הפעלה את עובדת? עכשיו נזכרתי שהאופציה הזו בוטלה במערכת הפעלה כלשהי. מה קורה אם את עושה download ולא מבטלת? אולי יתקינו לך את ה java virtual machine ואז תוכלי לראות את המסרים. אגב לצ´אט את מצליחה להכנס? גם הוא מבוסס ג´אווה.

תפוז מסרים - שירות חדש לגולשים

מערכת הפורומים של תפוז מאפשרת התקשרות ישירה בין הגולשים, שלא דרך תכנת מסרים מיידיים ולא דרך תיבת הדואר האלקטרוני. לכל הגולשים המשתתפים בפורומים תיבה ב"תפוז מסרים", באמצעותה ניתן ליצור קשר עם כל גולש אחר בתפוז, בצורה ישירה ופרטית. אתם מוזמנים להשתמש בשירות החדש.

למעלה