תפוז נותנת לכם אייס בראוניז מתנה

תפוז נותנת לכם אייס בראוניז מתנה

גולשים יקרים, יש לנו הפתעה עבורכם! מחפשים משהו שיקרר לכם את הקיץ? ל"תפוז אנשים" ורשת "רולדין" יש אחלה פתרון עבורכם. בשבועיים הקרובים גולשי האתר יוכלו ליהנות מכוס אייס קפה בראוניז חינמית ברשת רולדין מדי יום! אז מה צריך לעשות כדי ללגום מהקר והטעים הזה? היכנסו לכאן והורידו קופון שיגיע לטלפון הסלולארי בהודעת sms, אותה יש להציג באחד מסניפי רולדין. אחרי שעשיתם את כל זה והמתוק-מתוק בידיכם, חייכו אל העולם, הפעם זה בחיני חינם. חשוב לנו להדגיש כי הרשת כשרה ויש לה פריסה נאה ברחבי הארץ. כדי שכל גולשי "תפוז" יהנו גם הם מהמשקה הקר אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה – רוצו לספר לחבר'ה! נשמח אם תזמינו את החברים שלכם להיכנס לאתר וליהנות גם. אנחנו מרימים כוס אייס קפה בראוניז לחיי המבצעים שבדרך. מאחלים לכולכם קיץ נעים ומפנק, צוות הקהילות של תפוז אנשים

limorimori

New member
אני לא מבינה משהו [../images/Emo58.gif לפרק 27]

אחלה סדרה אבל אני לא מבינה כמה דברים קודם כל ערפדים לא נחשפים לאור יום, איך לעזאזל ליאו מסתובב חופשי בבית ספר? דבר שני איך ארדק מת, ואיך רוצים להרוג את ליאו? הרי ערפדים חיים חיי נצח, לא?? תקנו אותי אם אני טועה חוצמזה אחלה שחקנים, חולה על ידידיה

Paz Love Gal

New member
אפשר להרוג ערפדים

אם מדובר ביתד בלב ויש עוד כמה אפשרויות...

Born To Try1

New member
הסבר

נושא הערפדים הוא דבר שמשתדרג כל הזמן, בסדרה כמו "באפי ציידת הערפדים" למשל, או בסרט "דימדומים" ערפדים לא יכולים להיחשף לאור היום אבל מסיבות שונות-במקרה של "דימדומים" זה בגלל שהעור שלהם נוצץ בשמש וזה עלול להסגיר אותם, במקרה של באפי (אם אני זוכרת נכון) אור היום פשוט מזיק להם. וליאו הוא סוג של ערפד שבשבילו אור היום הוא בדיוק כמו הלילה ואם את זוכרת באחד הפרקים עומר אמר לליאו-'ידעת שזה שערפד לא יכול להיחשף לאור היום זאת טעות נפוצה?' (משהו כזה..) ערפדים אכן חיים חיי נצח כל עוד לא מנסים להרוג אותם. (וארדק הוא בכלל חצוי, לא ערפד)

Aקראי

New member
../images/Emo101.gifקומונה חדשה ב'תפוז'../images/Emo193.gif

אם "התמזל מזלכם" וגם אתם בעלי קיבה רגישה - הקומונה מיועדת לכם. הכוונה היא לסוגים שונים של רגישויות - רגישות למזון כזה או אחר, מחלת ים, רגישות שנובעת מלחץ, וכו'. זהו המקום להתייעץ, לייעץ מניסיונכם, להיעזר בניסיונם של אחרים, ואפילו סתם לשתף כשבא לכם.

למעלה