תפוז נשאב לסדרה לבד על השטיח

YossihNew

Well-known member
זה היה אמור להיות רגע כיפי שלי ושל רועי.

רגע מדהים ויפה.

אבל הוא נפצע והשאיר אותי לבד.

אז לא נהניתי.

סתם, הכי נהניתי. הייתה השקה לפנתיאון!!!!!!!!!!!!!

אז איך שהגעתי, את מי ראיתי בסינמטק אם לא את... אה... מה הוא קשור? לא יודע. זמר העבר הידוע, שהחזיר אותי אל נעוריי עם הגחלת. טוב, לפחות זה...

יניב ביטון 2.jpg

ואז המתנתי קצת. ואז ראיתי אותם. הו, ראיתי אותם. זוג מלכותי במיוחד, בן של ובת של, שלשניהם יש הורים מצוינים. ואתם יודעים איזו מדהימה היא. אני לא צריך לספר לכם.

איאן פינקוביץ' וגל פרנק 2.jpg

ואז הגיע דאלי אחריהם. וכשהצטלמתי איתו, אמר לי את המשפט ההזוי הבא: "אתה יוסי, נכון? מהאינסטגרם". למה?! למה?! מי מכיר אותי?! מה אני קשור?! אני לא בן אדם כזה חשוב ששחקן גדול ומצחיק ש*לא* מכיר אותי, לא נפגשנו מעולם, ואין לי קשר אליו יזהה אותי! מי אני שיזהו אותי?! אני מבקש ממש- באמת- בכל לשון של בקשה- די! זה מביך! סתם, זה מהמם ואני לא מאמין למזלי הטוב.

דאלי שכנאי.jpg

קצת אחר כך ראיתי אותו, אז רצתי. רצתי במהירות. הצטלמתי איתו, וקיוויתי שאין לו שום קטשופ ביד. איך הוא התבגר, הבחור. איך הוא התבגר. הוא מצחיק.

גלעד בראון.jpg

ואז... אז קצת התבלבלתי בימים. כי... כאילו... נכון, הכפיל שלו והאקסית שלו שם, אבל מה הוא עשה פה? אין לו איזה טיל לתפוס מחר? הוא בכלל אמור להיעלם עד מחר... אבל בכל זאת מדובר בשחקן שאני ממש מת עליו.

עמית הכטר 3.jpg

ואז הצטלמתי איתו שוב. סתם, לא הצטלמתי איתו שוב... הצטלמתי עם הכפיל שלו שבא לשם. האמת שיהיה ממש מצחיק לראות את יונתן בסדרה הזאת.

יונתן הורנצ'יק.jpg

ואז ראיתי משהו בחוץ. בחושך. רצתי לשם. זה הוא. הוא! היינן שהפך לשיכור ממש. הצטלמתי איתו, תוך כדי טענה שהצטלמתי עם בנו (לא בנו, בנו!) והאימא של בנו (לא בנו, בנו!). ואז הוא אמר לי שיש לו שני ילדים. ואז הבנתי למה...

גיל פרנק.jpg

ואז רצתי פנימה, כדי להצטלם עם בנו. לא, באמת, בנו וגם בנו. הצלע האחרונה במשפחה. היה קצת צפוף שם... לא? לא? לא נורא. איזה בנו זה. חבל שנטע רוט לא באה לפרגן לו בנוסף.

נועם פרנק.jpg

ואז הגיעה חברה! חברה טובה! חברה חמודה! חברה מתוקה! שאני מת עליה! והצטלמנו והיא שמחה לראות אותי והיה כיף, כיף כיף כיף. ואז היא אמרה לי שהיא מקווה שאני אוהב ואגיד לה מה חשבתי... אז... יש לנו רגע בהמשך. חכו.

נעה ריינהולד 3.jpg

ואז הייתי צריך לעשות בחירה. כי הגיעו שניים. אבל אני יודע במי צריך לבחור. אני לא כמו נעה, שלא ידעה מה לבחור! אני הצטלמתי עם המדהימה מכולם, השחקנית החדשה האהובה עליי, מלכת הכיתה, המתוקה מכולן!

עדי צמח.jpg

YossihNew

Well-known member
ולידה היה השני, שזה אומר, אמיר, הצלע הנוספת של הזוג המלכותי השני. שמח לראות, נחמד, עשה לייק. עזבו, בחור טוב. איפה אימא?

אמיר בנאי 3.jpg

ואז התיישבנו באולם. אני הייתי חכם. למה? קניתי ישר כשנפתחה המכירה, וזה אמר- ראיתי שיש שורות תפוסות. אז קניתי ממש אחרי השורות התפוסות. כלומר- ממש שורה לפני השחקנים! הם ישבו מעליי! הם הגיבו בלייב לפרק!

תוך כדי הגיעה אחת נסיכה וחמודה במיוחד, שאני ממש התרגשתי לראות אותה...

הילה אברמוביץ'.jpg

מיותר לציין שלא פספסתי את ההזדמנות שהשחקנים מאחוריי כדי לעשות מינגלינג. הראיתי לגל ואיאן את התמונות עם ההורים של גל (כולל מירב כמובן) והחמאתי להם. ואז הלכתי לעדי כדי להסביר כמה אני מת עליה, כמה היא נהדרת, ואיך ששמעתי שעידו טאקו לוהק למתוקים בזכות השיחה שלו עם ירון ארזי בנוכחותי. אגב, גם היא מזהה אותי מהאינסטגרם (יוסי מהאינסטגרם. קראו לי ככה). וניסיתי להבין למה...

אז ראינו שני פרקים, היה מצחיק בטירוף, אתם תמותו על זה. נקרעתי.

לאחר מכן השחקנים התיישבו לפאנל וענו לשאלות. בין השאלות המוכרות, כמו למשל עם איזו דמות הייתם מתחלפים (פרומר המנהל שזה אוראל צברי) ובני כמה אתם, ואולי גם מאיזו חיה אתם מפחדים (יונתן מפחד משפני סלע), שאלו אותם לאיזו סדרה הם היו רוצים להישאב! הגבילו את זה לחינוכית, אז...

דאלי היה נשאב לכראמל (חוכמה גדולה, אתה כבר שם). יונתן היה נשאב לקופה ראשית או האחיין שלי בנץ, גם גלעד הסכים על בנץ (מישהו צעק שהוא יכול להיות בנץ). גל ברק אמר "סדרה ישנה, אולי אתם לא מכירים, הפיג'מות". וככה הרגשתי זקן. איאן אמרה מילאנו (איך מתאים לה). נעה אמרה שהיא רצתה לזכות באליפות בשלי הכובשת, אבל היא מעדיפה את המתחם ה-25 כדי "לחבק את החיות" (בטח, חיות, ברור... רק זה בראש שלה). עדי אמרה מלון הוטל (עונה שנייה, נראה לי היא שם), יעל אמרה קופה ראשית, ורק הילה אמרה... חזרות.

אחר כך עלינו על הבמה להצטלם עם השחקנים, למזלי היו לי בדיוק שניים לתפוס. אז הצטלמתי עם יעל, שתשחק את הסגנית של מלכת הכיתה (מלכת הכיתה!) שתהיה אדירה.

יעל קרייצר.jpg

ועם גל, שישחק את הספורטאי, אבל זה עומד להסתבך איתו...

גל ברק.jpg

אחר כך יצאתי וראיתי את הבמאית, שירילי דשא, הבת של פשנל, ואחת הבמאיות החשובות בחינוכית.

שירילי דשא.jpg

אחר כך תפסתי קצת את איאן, דיברתי איתה על זה ששוב ראיתי קצת כוכב הצפון כדי לראות כמה היא טובה וכמובן שהיא זכרה אותי מההצגה שלה לפני המון זמן (אגב, איאן שברה שיא מבחינת כמות הזמן בין תמונות- שש שנים).

אז כמובן שהייתי צריך לפרגן לעוקבת שלי שבאה כמובן לפרמיירה, כי כולנו יודעים שהיא ונעה מפרגנות אחת לשנייה...

אורנית אדרי.jpg

ואז תפסתי את נעה ועדי, ואמרתי לנעה את דעתי- שזה קורע, שזה מדהים ונהדר. ואז אמרתי לעדי שאני אחרוש על השיר שלה (כמה היא שמחה). נעה אמרה שדעתי באמת חשובה כי ראיתי הכול.

ואז אמרתי לה שאני הייתי צריך להישאב. הן הסכימו איתי.

טוב, אז אני אנוח כי מחר יום חדש ו... מה? מה טיל? מה חלל?

אה. כן. סליחה, רועי, אתה תהיה מקס בקטע הזה...​

למעלה