אתה יכולה להפחית סוכר.אבל
שבוע טוב.
לדעתי שני תנאים.
א. אם תפחיתי את כמות הסוכר יש סכנה שהריבה יעלה אובש,או שתשמרי את הריבה במקרר ועם הריבה יאכל פחות משנה.
ב. קחי בחשבון שהתפוז חמצמץ ןעם תפחיתי את כמות הסוכר יצא חמוץ.
אני מצאתי שיטה כיצד לחלץ הגרעינים מהתפוזן ,פשוט לחתוך לחצי ולסחוט מעל קערה ולסנן ,את במיץ מוסיפים יחד עם התפוזונים והסוכר על האש.
רצוי לבשל את התפוזונים בטרם תוסיפי את הסוכר ,פשןו להביא לרתיחה ןאז להוסיף את הסוכר ,רצוי שיהיה מבודד בין בסיר ללהבה.
מאיר כרמיאל