תפוז שונא אותי, אולי עכשיו זה ישלח

B L T

New member
תפוז שונא אותי, אולי עכשיו זה ישלח

היי + שאלה אני הרבה זמן קורא בתפוז ובפורומים השונים, אבל אני בדרך כלל לא כותב. רציתי לשאול כאן כי מבין הפורום של גאווה נראה לי שכאן יש את האנשים שאולי יכולים לענות לי. אז ככה אני ירולשמי, וחשבתי אולי ללכת לבית בפתוח, אבל אני ממש פוחד מזה, ומתלבט אז רציתי לשאול אם יש כאן איזה ירושלמים שהלכו לשם ויכולים לומר לי למה בערך לצפות.

alililili

New member
בטח! אל תפחד, באמת שאין לך ממה...

קודם כל, בן כמה אתה? אם אתה בגיל 14-18, אתה יכול ללכת לקבוצת הנוער בימי שלישי, שזה דבר שעזר ללא מעט אנשים להרגיש הרבה יותר טוב עם עצמם. אני מאוד ממליץ... ובאמת בכל מקרה אין לך ממה לפחד. מקבלים שם את כוולם בזרועות פתוחות! (יש אפילו דתיים עם זקן שבאים לבושים בשמלה...). ממש אין לך ממה לפחד, ביקור אחד שם ותבין מיד... אם אתה רוצה לקבוע איתי שנלך ביחד, האייסיקיו שלי הוא 34375408 בהצלחה, ותהנה!

B L T

New member
תודה...

אני בן 21 אחרי צבאת ואני עוד לא ממש בטוח אם אני אלך אני צריך לשקול את זה קודם, להתגבר על פחדים מסויימים קודםת כמו מה יהיה אם אני אראה אנשים שאני מכיר, או חברים של האח הקטן שלי... בקיצור אני צריך עוד לחשוב על זה עוד. מעניין אייך יקבלו פאגאני שם.

alililili

New member
בכל מקרה...

אם אתה הולך, קודם תלך לבד, ביום שבו אין פעילות. תוכל להכיר את המקום כשהוא לא עמוס באנשים. אחר כך, אם תחליט לעשות צעד קדימה, אתה יכול ללכת לקבוצת הצעירים, שהיא מגיל 18 ומעלה... אני חושב שעד 22 אבל אני לא בטוח. אני אתחיל ללכת לשם עוד מעט

היי אני בקבוצת הצעירים

תפנה אלי באייסיק, אוקיי? אני אנסה לעזור לך להתגבר על הפחדים. ואל תדאג, יש אצלנו כבר פאגאני

sarah

New member
עוד ירושלמי ../images/Emo13.gif

ברוך הבא!!!
האם כל הירושלמים הומואים או כל ההומואים ירושלים או כל הירושלמים חוץ מהחרדים הומואים? או האם גם החרדים הירושלמים הומואים? האם כל ההומואים הם חרדים ירושלמים? האם כל הירושלמים חרדים? האם כל הירושלמים ההומואים החרדים נמצאים בפורום הזה? תודה

B L T

New member
אני לא יודע, אבל ...

השאלה אמיתית היא, האם כל ההומואים הירושלמים היו בסיירות? או כל החבר בסיירות הם הומואים? ומה זה אומר לגבי הצופים ובני עקיבא? פשוט אני גם היתי פעם בסיירות.

sarah

New member
האם כל בנות הסיירות לסביות?

מסתמן (כך אומרים) שלא
(לעזזל, למזלי.)
חחח... אמממ... יש לנו 2 בנים בקבוצה ואחד נדמה כלא. אראה כבר מה אם השני לאחר שיחלים מרגל ששבר או משהו
באעבה, שרה

sarah

New member
ובעניין הבנים:

מה כבר אפשר לצפות מבנים שהולכים במודע לקבוצת נוער שכוללת בנים בלבד, שבו פעם בחודש (בירח מלא?
) יוצאים לטיול שכולל הרבה עירום משותף, שינה משותפת וזיעה מעייפת משותפת ו...אממ... בישול משותף (מי צריך את הבנות בכל?
|שובניזם|) קפיאה בקור משותפת ואממ... מה עוד? או אולי יש לנו בסיס לחשדות שכל סטרייט המצטרף לסיירות אוטומטית נהיה הומו?
האם זה משהו באוויר המדבר/הרים שדופק את ההורמונים חזק מנער אותם והופך אותם?
האם הומו שמצטרף לקבוצת סיירות שכוללת רק בנות הופך אוטומטית לסטרייט? או שאולי... נשאר הומו עוד יותר... או ש... מתחיל עם המלווה בנשק?!
באעבה, שרה.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif שרה, פסיכופטית חביהבה שלי../images/Emo6.gif

מה עובר לך בראש?
|נסקל| ובצופים..? הממ... לא כמה שאני יודעת במקום מגוריי, ובטיולים הנהגתיים, יש הרגשה שכולם סטרייטים, ( אולי כי מין הסתם איזה 4 בנות כל היום מדברות על התחת של זה שעבר הרגע ליידן, וכל הבנים מתחילים לדבר על הכוסיות מהקבוצה ליד..) אבל שמוע שמעתי סיפור של אחד שהיה במחנ"ק יכול להיות, של הצופים, יכול להיות באיזה מחנה של אתגרים או משו, שהיה במקלחת ( מקלחות משותפות וכו´..) ודיבר עם איזה אחד שהוא ´כלי עולם´ וכו´, ופתאום נפל לו הסבון, הוא התכופף, הרגיש צביטה, " מה זה היה?" "אחחח.. יתוש!" היצור האומלל סיפר את זה ל חברה שלו,והיא נקרע מצחוק, הוא לא קלט מה הלך שם בדיוק...

sarah

New member
כל ההומואים הלכו לסיירות,לא נשאר בצ

ופים
עכשיו הכל נראה נורא הגיוני...
נ.ב.- אבל בצופים יש יותר עירום משותף נדמה לי...
באעבה, שרה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

ערום משותף? את מחפשת המקלחות של הבנים במחנה קיץ.. כמובן שזה לא מקלחות של הבנים, זה מקלחות בתור של הבנים..אבל אף אחד לא מתיחס לזה , יושבים חצי שעה, בקבוצה גדולה, מחכים למקלחות בדרך צוחקים, ומתפעלים מגשר סאן פרנססיקו שבנינו מסנאדות..
צועקים על הבנים/בנות שבמקלחת שיתלבשו כבר, אחחח. הנוסטלגיה..חחחחח

עכשיו כשחושבים על זה...

ארז, טוב שהיינו בסיירות, אחרת היינו סטרייטים חס וחלילה
אחחח... אין כמו לפנטז על המלווה בנשק!

Blackice

New member
בה ../images/Emo3.gif

אני אסכים על ניר.. וקשקש אולי ויושי כמעט על בטוח.. אבל חוץ מהם לא קלטתי הרבה ברדאר (נונאקסיסטנט כמובן)... וכן היה שם סטרייטיUת והרבה הומופוביUת.. לגבי הבנות.. אני חושב שיש לשרה נקודה. אולי לא בצורה גורפת.. כי סה"כ היו לי בערך 2 חברות מסיירות.. (אחת לא ממש נחשבת כי לא היה כלום סתם היינו ידידים שהכריזו על חברות.. אח הימים הטובים של כיתה ז.. וגם כן אני חושד בה שהיא לא ממש סטרייטית ב100 אחוז..
) אני לא מכיר קבוצות סיירות רק של בנות.. אבל בסיירות של בנים לבנות אכן היה סיכויים לא רעים של לסביUת וכו´..
בכל אופן- סיירות רוקס!
ארז

sarah

New member
ובעניין הבנים:

מה כבר אפשר לצפות מבנים שהולכים במודע לקבוצת נוער שכוללת בנים בלבד, שבו פעם בחודש (בירח מלא?
) יוצאים לטיול שכולל הרבה עירום משותף, שינה משותפת וזיעה מעייפת משותפת ו...אממ... בישול משותף (מי צריך את הבנות בכל?
|שובניזם|) קפיאה בקור משותפת ואממ... מה עוד? או אולי יש לנו בסיס לחשדות שכל סטרייט המצטרף לסיירות אוטומטית נהיה הומו?
האם זה משהו באוויר המדבר/הרים שדופק את ההורמונים חזק מנער אותם והופך אותם?
האם הומו שמצטרף לקבוצת סיירות שכוללת רק בנות הופך אוטומטית לסטרייט? או שאולי... נשאר הומו עוד יותר... או ש... מתחיל עם המלווה בנשק?!
באעבה, שרה.

*DROOLING*../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo123.gif

קבוצת נוער שכוללת בנים בלבד, שבו פעם בחודש יוצאים לטיול שכולל הרבה עירום משותף, שינה משותפת וזיעה מעייפת משותפת ו...אממ... קפיאה בקור משותפת... *חייבת יום אחד לנסות להסתנן לכזה דבר..
*

TwelveEyes

New member
כנ"ל!

אם רק היו אומרים לנו דבר כזה כשבאו אלינו מקבוצות נוער בכיתה ד´...

למעלה