שור, אני לא דון קישוט.
אם היית פונה אלי, כאדם פרטי, לחתום על עצומה, לבוא להפגנה, לפעול, בכל דרך שתבחר, במלחמה נגד השחיתות, נגד הממשלה שעושה רק מה שטוב לישבני יושביה וכל דבר כזה, הייתי באה. שלא תבין לא נכון. אבל פה אתה קורא לאנשים להילחם כנגד זכות הבעת דעה. זה לא משנה של מי, אין שום משמעות מה הדעה. מדובר פה רק על הזכות. כמו גם לתקוף את "תפוז" על הבחירות שלו בפרסום בלוגרים בדף הראשי. סליחה, כן, אבל לא אני. אני מאמינה בחופש הביטוי, ואני מאמינה בפרסום. וזה שארקדי גאידמק, בלי שום קשר לאם אני מסכימה עם תפיסותיו, דעותיו וכו, מושך קהל, זה ברור כשמש. אז במקום שתמשיך לחשוב שתפוז עוזר לגאידמק, אתה יכול להרשות לעצמך לחשוב, שפרסום הבלוג של גאידמק, כמו כל בלוג של איש שם, מביא פרסום לתפוז. כמה קשה להבין את זה? הרווח מכך, כבלוגר, הוא גם שלך. ועוד משהו קטן, איש יקר: ממש מרגישה שלא מתאים לי להמשיך לנהל את השיחה הזו. כי אני באמת לא מבינה מדוע מפריע לך כל כך. וכל דבר שתגיד או תעשה, לא יגרום לי להבין את זה יותר. מותר לך לראות את העולם אחרת ממני. מותר לי לראות אותו אחרת ממך. אתה לא חייב לקבל את דברי. גם לא להבין. שיהיה לך שבוע נפלא, שלו ורגוע.