תפוז שלי, לא תגיב על הבזיון של גאידמק?

שור3

New member
תפוז שלי, לא תגיב על הבזיון של גאידמק?

כמה ימים עוד תדחפו את הבלוף הזה בדף הראשי. מאות כניסות והאיש ויחצניו, מ...... עלינו מהמקפצה............

ארבל א

New member
מעניין...

מעניין אותי אם גם לבלוגר האוליגרך הנכבד יש בעיה עם עידכוני מנויים, או שהתענוג הזה שמור רק לפשוטי-עם כמוני...

ארבל א

New member
טוב? זה רע ועצוב!

עוד שלוש רשומות ללא פרסום נוספו לאוסף שלי...

טל לוין

New member
קודם כל

אני ממש לא מסכימה שזה ביזיון - וכמות הכניסות שהייתה לבלוג הזה רק מעידה על רמת העניין לכך. בתפוז יש כמה בלוגים של פוליטיקאים מכל קצוות הקשת - ואין כאן נטייה לשום כיוון. דווקא הבלוג מאפשר תקשורת יותר ישירה איתם - ולא דרך מסך של טלוויזיה. אם תלך כמה שבועות אחורה לא תמצא הרבה קידומים מהסוג הזה, ועל כן אפשר גם לקחת דברים בפרופורציה.

Galel

New member
טל היקרה.

אני מבין את התגובה הממלכתית. ואני (דרך אגב, נעים מאוד, גלאל, קורא קבוע בפורום הבלוגיה ומגיב ממש מעט) מאוד מעריך את עבודתך לאחרונה. אבל בואי נהיה כנים עם עצמנו: כולם יודעים, ולכולם זה ברור שלא ארקדי כתב את הבלוג הזה. וזה בסדר, כי אני לא מאמין שגם את הבלוג של חברי הכנסת חברי הכנסת כותבים...אבל בניגוד לאתר הכנסת, שם יש אינטרס למנהל האתר לתת קידום לאותם בלוגים, כאן למנהלי הבלוגיה אין שום אינטרס לתת קידום לבלוג שהוא בצורה כל כך בוטה בלוג שכתוב על ידי איש יחסי ציבור מקצועי. טוב, זה לא נכון, יש כמה סיבות ואינטרסים לפרסם את הבלוג הזה: כסף, (אולי ארקדי שילם על פרסום), או כסף, (נכנסו הרבה אנשים לבלוג הזה...)... בכל מקרה, זו דעתי, ורציתי לשתף אותך בה. לי זה קצת חרה...אבל ניחא, לא אני מנהל את תפוז, אני רק כותב כאן...:) שיהיה לך יום (שים לב טל, כקורא אדוק מזה כבר יותר משנה של הבלוג שלך אני מרשה לעצמי להעתיק) ממש קסום! גלאל.

טל לוין

New member
אז ככה..

קודם כל לכולנו ברור שלפוליטיקאים, לא כל שכן - לכאלו המבקשים להיכנס לפוליטיקה יש אינטרסים. אף אחד לא ניסה להציג זאת אחרת. גם פוליטיקאי שמתראיין בטלוויזיה עושה זאת מתוך אינטרס. האם ארקדי גאידמק - פיזית - כתב את הבלוג הזה או לא (או אולי יח"צן שלו לצורך העניין) היא סוגייה פחות רלוונטית בעיני- מפני שהדברים שם הגיעו מפיו והם מייצגים אותו. ו- לא - הוא לא שילם על פרסום. האמן לי הוא לא זקוק לתפוז בכדי להתפרסם. והאינטרס שלנו הוא שיהיה כאן מגוון של גולשים, שכותבים על מגוון נושאים בצורה חופשית ומעניינת. מדוע הבלוג של גאידמק פחות ראוי מהבלוג של אמא הכותבת על הקשיים שלה עם בנה הקטן, או מגבר שכותב על אהבה נכזבת או מכל דבר אחר? האם בגלל שהוא 'גאידמק' עלינו לפסול, מבלי להציץ בקנקן, את עצם קידומו בעמוד הבית? גאידמק הוא עניין לציבור, אין על כך עוררין. וגם אם לאו שהרי הוא לא בעמוד הבית לנצח - אלא במקרה הטוב (או הרע) לכמה ימים. ובתור אחת שמקבלת תלונות על בסיס יומי מגולשים -שהרי עמוד הבית נראה תמיד למישהו כאפלייה או כביטוי לאיזו נקמנות נגד בלוגר כזה או אחר. גם כאשר בקוביה הראשית יש מתכון לרביולי. טל

דנטל

New member
../images/Emo45.gif יפה כתבת

אבל למה לקדם 3 ימים רצוף? רק שיהיה ברור - אני שואלת על בסיס התלונות פה, אישית אין לי מושג כמה זמן הבלוג קודם, כי אני לא נכנסת כל יום לשער תפוז.

טל לוין

New member
כי

זה עלה ביום שישי - לסופ"ש - יש אנשים שלא פותחים מחשב בסופ"ש. אז זה קודם גם ביום ראשון. וגם בגלל שזה בלוג שעניין אנשים להיכנס ולקרוא. בסופו של דבר לא כל ידיעה שמופיעה בעמוד הבית מכניסה אליה כ"כ הרבה אנשים אם היא לא מעניינת אז היא לא מעניינת. וכשאני אומרת 'מעניינת' בהקשר זה אני מתכוונת להתעניינות הגולשים.

שור3

New member
את מקבלת ממנו כסף?

הוא כל הזמן בחזית של תפוז, עם שטויות מתנצחות ללא כל קשר לציבור. אני מניח שתפוז קבלו סכום יפה כדי לדחוף את דברי השטות שלו. על מה את מדברת בכלל? הציבור צריך לדעת על הרהיטים המטופשים שלו, או על הסכסוך שךו עם בית הכנסת.? לא מענין, לא שווה תשומת לב, מרגיז מאד שאינו עונה לפניות ומשתשמ בנכנסים. האינטרס שלכם צריך לכלול שוויוניות ושכל טוב מה באמת מענין את הגולשים. הכל סקס, ריקנות ובבל"ת

שור3

New member
קנה אותך בזול, זה בזיון שאין לי ספק שמישהו

נהנה ממנו מעבר לכניסות, כל פוסט שלו מקבל פרסום וכתובים בו דברי הבל מלאים שבחים לעצמו. זה שכל אחד נכנס, לא אומר כלום והיו הרבה תגובות שליליות אליהן האיש כמובן לא עונה. הוא מעדיף לספר ספורים על הרבי והמתורגמניות במקום לענות על שאלות של קנית שלטון בכסף. גאידמק יוצא מנקודת הנחה שכולנו דבילים שלא יורדים לסוף הגאוניות שלו. הוא מניפולטור של יחצנות בסדר גודל, מלווה בכסף רב, מי יכול להתחרות אתו דרך אגב, שלחתי לו פקס דרך האלינה המופלאה, מעולם לא ענה. הוא ידבר על מה שבא לו לא על מה שמענין אותנו.

טל לוין

New member
טוב - בוא נרגע

אף אחד לא 'קנה' אותי. או את תפוז לצורך העניין. אין שום כסף שמוחלף מסביב לבלוג הזה. ואתה יודע מה - עמוד הבית של תפוז זה לא 'תוכנית כבקשתך'. הוא לא יכול להתאים לטעמם של כל הגולשים. והעובדה היא - שה-מון גולשים נכנסו אליו. והאם הוא עונה בבלוג או לא - זה ממש עניינו, ואין לי שום יכולת, רצון או כוונה להיכנס לזה. אף אחד לא מחייב בלוגר להגיב. ולטענותיך כלפי האיש עצמו , שהרי באמת לא ממקומי להגיב.

אני תוהה למה זה כל כך מפריע...

זה משנה מי כותב את הבלוג? זה משנה שלתפוז יש איזשהו אינטרס להציג אותו בדף הראשי? לי זה די ברור שהמטרה היא למשוך לתפוז עוד קוראים חיצוניים, ולא נראה לי שזה ממש דבר רע. אנשי שם מושכים קהל, וזה לא נראה לי רע לבלוגרים אחרים פה, כי מי שנכנס לאתר, עשוי לקרוא גם תגובות של בלוגרים אחרים, ומשם לאתרים שלהם... בקיצור: כל מי שרוצה להרוויח מזה, יכול להשתמש בבלוג שלו כאמצעי פרסום מוסווה... להגיע מזה לביטויים כמו בזיון, בלוף, רמאות, ועוד כאלו? נראה לי קצת לא לעניין. גם ליחצן של גאידמק מותר לכתוב בלוג
נכון?

שור3

New member
אתה מתמם?

אם הכל אינטרסים, אז מותר שכל אחד יעשה מה שבא לו? אם יש לו כסף הוא ינהל 500 בלוגים שכן הוא לא צריך לכתוב מילה. הוא גם יקבל מקום בפרונט לכל דבר שטות וזיבול. הוא גם לא יענה לאיש שכן אנחנו מענינים אותו כשלג דאשתקד. הכל חפיף יענו?

לא. אני ממש לא מיתממת.

אני פשוט לא מוצאת שצריך לעניין אותי מה קורה עם כל אדם ביקום. אין לי עניין במה שהוא כותב ולא אכנס לבלוג שלו. אבל זכותו של כל אדם לנהל בלוג. וגם: זכותם של "תפוז" לפרסם איזה בלוג שבא להם. אצלם האינטרס קצת שונה: קוראים לזה התרחבות. להשתולל בכעס בגלל זה? למי זה מועיל? את החשיפה שהוא קיבל, הוא כבר קיבל. ועובדה שלבלוג שלו נכנסים הרבה אנשים שאותם כן מעניין מה הוא כותב. אם הוא היה רוצה להקים 500 בלוגים הוא יכול היה. כי כסף לא חסר לו. אבל המטרה שלו לדבר. ישר לאנשים. לגבי התגובות: נכנסתי בשבוע האחרון לעשרות בלוגים. אחדים מהם גם ענו לי לתגובה. אז מסתבר שזו מחלה נפוצה פה. למה דווקא אצלו זה מרגיז אותך? אני באמת ובתמים לא מבינה על מה הרעש. הרי זה לא שהשערים סגורים בפני אנשים במדינה הזו ל"תפוז". תמצאי פה אנשים מכל גוני הקשת. וכל גוני הקשת כוללים גם מושחתים, אנשי שם, וכאלו ששומר נפשו ירחק מהם. למה אותם לא מגרשים? בגלל שאנחנו במדינה דמוקרטית. וזו מהות הדמוקרטיה. לכל אחד מגיעה זכות לביטוי עצמי. וזו גם מטרת הבלוגים: לבטא את עצמך. בלי שמישהו בעולם ימנע ממך את זה. שתיהיה לך שבת רגועה ומדהימה. שבת שלום.

שור3

New member
את ממש מתממת

גאידמק הוא טייקון על פי דבריו, המבקש להיות ראש ממשלתנו. זה לא "כל אדם" אם כל בקורת אצלך השתוללות - איפה את חיה . מרגיז זה כן ובגדול. כפוליטיקאי בא לעשות כבשלו, עם בלוג דבילי ומקבל ימים רצופים של הבלטה ופרסם, בענינ זה לא בסדר. זה מרגיז כי כדבריך הוא בא לדבר איתנו, בעוד שבמציאות זה לא הוא, וזה חד שיח בו הוא מלמד אותנו ותורם לנו מחכמתו האגדית. דהיינו הוא עובד עלינו בעינים מתוך הנחה שכולנו דבילים שלא מבינים איזה מניפולטור הוא. דרך אגב, גם לצורר היית נותנת לפרסם את דעתו מבלי שתתאפשר לך זכות להשיב לו ?, או לקבל ממנו משוב ? הגישה שבדמוקרטיה מותר הכל ואין חובה לאיש, היא חבל התליה של מדינת ישראל.

שור, אני לא דון קישוט.

אם היית פונה אלי, כאדם פרטי, לחתום על עצומה, לבוא להפגנה, לפעול, בכל דרך שתבחר, במלחמה נגד השחיתות, נגד הממשלה שעושה רק מה שטוב לישבני יושביה וכל דבר כזה, הייתי באה. שלא תבין לא נכון. אבל פה אתה קורא לאנשים להילחם כנגד זכות הבעת דעה. זה לא משנה של מי, אין שום משמעות מה הדעה. מדובר פה רק על הזכות. כמו גם לתקוף את "תפוז" על הבחירות שלו בפרסום בלוגרים בדף הראשי. סליחה, כן, אבל לא אני. אני מאמינה בחופש הביטוי, ואני מאמינה בפרסום. וזה שארקדי גאידמק, בלי שום קשר לאם אני מסכימה עם תפיסותיו, דעותיו וכו, מושך קהל, זה ברור כשמש. אז במקום שתמשיך לחשוב שתפוז עוזר לגאידמק, אתה יכול להרשות לעצמך לחשוב, שפרסום הבלוג של גאידמק, כמו כל בלוג של איש שם, מביא פרסום לתפוז. כמה קשה להבין את זה? הרווח מכך, כבלוגר, הוא גם שלך. ועוד משהו קטן, איש יקר: ממש מרגישה שלא מתאים לי להמשיך לנהל את השיחה הזו. כי אני באמת לא מבינה מדוע מפריע לך כל כך. וכל דבר שתגיד או תעשה, לא יגרום לי להבין את זה יותר. מותר לך לראות את העולם אחרת ממני. מותר לי לראות אותו אחרת ממך. אתה לא חייב לקבל את דברי. גם לא להבין. שיהיה לך שבוע נפלא, שלו ורגוע.

שור3

New member
כשהבעת דעה מנוגדת הופכת למרד...

מתי הבעתי משהו נגד הזכות להביע דעה? הכעס שלי הופנה לשימוש הציני של יועצי האליל במדיה פשוטה שגם לה צריכים להיות חוקים שוויוניים. מותר לי לבקר את תפוז, כמו שהייתי מבקר אותם אם היו עושים שימוש לא נאות בכוחם ופוסלים אנשים תמימים מלהביע דעה. הכל מותר בשם חופש הבטוי, את זה הבנתי מזמן יש עוד מנטרה, "זכות הציבור לדעת" איפה הצדק והיושרה, את מי זה מענין? הכל אינטרסים. כדי להבין צריך לרצות, את אפילו לא ירדת לסוף דעתי ואת נלחמת על משהו שלא נגעתי בו. דרך אגב אני לא חושב שצריך לתת במה לכל דגנראט, פדופילים למשל, להביע את דעתם. התכונה לאבוד עצמי של הדמוקרטיה מעולם לא היתה לרוחי.

למעלה