תפוז Fun -

תפוז Fun - ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

הרבה פרסים אנחנו מחלקים לכם השבוע, אבל צריך לעבוד בשביל לזכות...
פורום בנות חוגג היום את היום השני במסגרת 7 ימים של וידויים, והיום: מה הדבר הסקסי ביותר שעשיתם בשנה האחרונה? - גם היום הוידוי הטוב יזכה את כותבתו בדיסק של S Club 7. קופסת הלהיטים שלנו מתחדשת והשבוע מחלקים לכם את הסינגל החדש של ריקי מרטין. סמנו את 5 השירים האהובים עליכם- כל מדרג 100 זוכה! בואו להשפיע על המצעד הישראלי הכי גדול באינטרנט!!! פורום בנים בלבד מחלק לכם את הספר "מעבר למיניות" בתחרות תאוריות קוויריות מיוחדת עם שופטים נכבדים. יש לכם תאוריה על הקשר בין
ל-
... כתבו אותה, ואולי זאת תחילתה של ידידות מופלאה...

אובלינה

New member
ניצלו"ש ../images/Emo9.gif

הלוקר שלי ריק לגמריי
מישהו יכול להיות נשמוש ולהשיג לי תמונה של פיטר עם קוקיות להאיר את המחנק שסורר בארון הספרים המאובק
טודע
בליני.

jingle bell

New member
אמנם לא עם קוקיות...../images/Emo6.gif

אבל באתר הזה תוכלי למצוא תמונות אחרות... http://www.monicasex.co.il

Just Adi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

איזה פאנן היה היום חזרה מביה"ס
חזרתי עם חברה שלי (ג'ן למי שמכיר) והצטרף אלינו ילד מהכיתה שקורא לי כל היום "היפית" וגם הדביק את שאר השכבה בערך (זונות) בכל מקרה, הוא אוהב את סאבלימינל והתחלתי לרדת על הקטע של השוקו, והוא גם ירד עלי על כמה דברים אבל אחרי שאמרתי לו שלסאבלימינל המגנווווב יש מדור עצות ושמישהו שאל אותו איך להציע חברות למישהי וסאבלימינל ענה ב"לתת לה עשר שקיות שוקו קרלו ולצאת לארג'ים" הילד מהכיתה שלי נדפק לגמרי, אז הוא שתק איזה דקה ואז סינן "היפית" סתם היה מצחיק בטירוף
וגם הרבצתי לו מידי פעם והוא לא יכל להחזיר לי והיה מתוסכל
כמה טוב להיות בת
אה ובנים
תהיו מרוצים שאתם יכולים להשתין בעמידה ותשתקו

Just Adi

New member
חחחח ../images/Emo6.gif ממש לא../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

למען האמת אתמול ביקשתי ממוסמן את האייסי של אמיל והוא שלח לי בליווי "זוג היפים מסריחים" זה היה קרצמן שהלך איתנו...

Just Adi

New member
חחח אבל אני לא יכולה ../images/Emo80.gif

להשתין בעמידה
אולי אם אני מאוד אנסה
take it eazy

Just Adi

New member
אבל אני אוהבת ../images/Emo10.gif אה ואמיר!../images/Emo80.gif

חחח כן זאת אני שכתבתי תגובה ב"סקס לנוער"
אסור?

amirbilu