תפוז
אנשים שולחת אתכם לקיסריה

תפוז../images/Emo43.gifאנשים שולחת אתכם לקיסריה

תפוז אנשים שולחת אתכם לקיסריה להופעה של משינה ואהוד בנאי! רוצים לזכות? ענו על השאלה הפשוטה שמפורסמת בפורום משינה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=333&MessageId=120405458
בפורום מאחורי המוזיקה ממשיכים לחגוג את יום האהבה, ומזמינים אתכם לספר: איך שיר השפיע על החיים הרומנטיים שלכם, ואולי תזכו בפרסים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1995&MessageId=120435049
הצביעו למצעד השבועי של פורום מוזיקה שחורה והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=120463188

dougie10

New member
../images/Emo46.gifאוך תפוזבל!!!../images/Emo46.gif || ../images/Emo207.gif מקושרים

בנות יש לי מקושרים... תוסיפו אותי...(למי שיש ) תחפשו בחיפוש : ליהי ברוש זה ימצא לכם 2 פרופילים....תאשרו את הפרופיל עם התמונה המצויירת של הילדה והגיטרה...זאת אני....(הראשונה ברשימה --> נראה לי)

../images/Emo19.gif מקפליי ב- MTV HITS ..

ביום חמישי בלבד ! בשעה 11 בלילה .. בתוכנית - ' מרביצים סשן ' מה קורה הם לא נמצאים יותר במצעדדדדדדד !!!! אבל אפילו לא ב-40 הגדולים , איזה אכזבה \=

linoyosef1994

New member
זאת אותה תוכנית שהייתה כבר? כאילו זה

שידור חוזר? שהם מופיעים את אותם שירים ?

../images/Emo19.gifאין לי מושג,

יש מצב שזה היה מתי שלא הייתי פה.. אז אין לי מושג , אבל בכל מצב זה מקפליי !

linoyosef1994

New member
ברור ! כנסי (:)

מממ אז אם זה בדיוק התוכניות שהיו ביום הראשון ששידרו את זה, אז יש גם מצעד 20 המנוני קיץ שנבחרו על ידי הצופים ובמקום הראשון - וואן פור דה רדיו (:) אבל בתוכנית הראשונה מראים רק טיפה את מקפליי , בין השירים כזה .. בכל מקרה
אחר כך היה "ספנקינג (אומשו כזהחח) ניו סשנס" שזה היה רצחני
הם היו כל כך טובים !!! הם הופיעו כמה שירים - 5 קולורס, OFTR , אבריבאדי נואוס, דו יה, פולינג אין לאב . וההופעות היו כל כך כל כך מושלמות
אחר כך הייתה תוכנית ישנה אבל עדיין מקפליית
5 הלהיטים הכי גדולים שמקפליי בחרו שלהם .. הם בחרו אולטאוויולט , טרנסי , רום און דה 3 פלור , ועוד 2 שאני לא זוכרת 0.0 אבל כמה שזה מפתיע את אול אבאווט יו לא היה שם ! )): וזהו זה היה ערב מושלם 333> ויש לי את זה מוקלט ננה בננה !! PP: חח אני רואה את זה כל הזמן בלופים .. XD

linoyosef1994

New member
אהה נזכרתי ! חח

היה גם את סטאר גירל ואת פריידי נייט בב5 הלהיטים שהם בחרו ><" חח קיצר אז מה שהם בחרו : אולטראוויולט טרנסי פריידי נייט רום און דה 3 פלור סטאר גירל

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo135.gifכמה שאלות../images/Emo9.gif די דחוף...

האממ מישהי יודעת באיזה מגזינים מקפליי היו בזמן האחרון? היו לי עוד שאלות ושכחתי
אני אזכר אח''כ

Charley XD

New member
../images/Emo32.gif

יש לי מסן חדש
אז כל מי שיש לה אותי במסן ועדין לא קיבלה הודעה על המסן החדש או שהיא לא חשובה או שהיא תקבל עוד מעט .. כןכן רק שתדעו .. זה חשוב לדעת דברים ..

sweet shir

New member
חחח שלחי לי במסר <:

(כןכן אני בקוקה קולה וילאג' נהנית לי ואת לא! מוחעחע) סתמוש, לאביו3>

../images/Emo19.gif../images/Emo207.gif פשוט אכזבה ../images/Emo7.gif

מקפליי לא בנבחרי הילדים , ובכלל גם לא ראיתי להקת השנה , איזה אכזבה !! ציפיתי שהם יהיו לפחות ב-4 הגדולים ! הייתי חייבת לשפוךךךךךךך \=

למעלה