תפוז Live- התחלה חדשה

תפוז Live- התחלה חדשה

רוחמה רז תתארח הערב ב- 19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, ותספר בין היתר גם על הדיסק החדש שלה. את האירוח ינחו ערן פרבשטיין ורועי יחזקאל. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלותיכם בפורום וכמובן- לצפות בתוכנית האירוח!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif בגלל שכמה אנשים....

הזמינו את המנז' שלנו כדי להתאמן לתחרות בשישי שבת...

Shai Felton

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהשיעור שלי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לא רכבתי כבר שבוע...
היה לי שיעור דראסז' על גיל, אני ממש מתחילה לשנוא ת'שיעורים בקבוצות - זה נוראי!!!! חבל שאין אצלנו דבר כזה שיעור פרטי
. קיצר הלכנו למנז' של הדראסז' עם האותיות והכל (שרובן נפלו
). עשיתי רק הליכה איזה רבע שעה, וגיל הולך על המתג מדהים וג םממש בקלות, בטרוט הוא היה ממש על המתג ומעוגל, הוא היה ממש חמוד היום. ניסיתי לעבו יותר על הישיבה, כל הזמן הייתי בטרוט ישיבה או הליכה. אחר כך גם מעברים לקאנטר, מהליכה, ומעמידה. בעמידה יש לו בעיה כל פעם שניסיתי הוא עמד על 2 במקום, בסוף הסתדרתי והוא עשה גם את זה טוב. נעם אמר שאין לו כל כ ךעל מה להעיר לי חוץ מ\ה שאני פה ושם הולכת קצת קדימה וצריך לשקוע עוד יותר באוכף

y o o

New member
../images/Emo88.gifאיך היה?..

איך היה השיעור האחרון שעשיתם?..?? על איזה סוס רכבתם?....אתם אוהבים לרכב על הסוס הזה או אולי מעדיפים לרכב על מישהו אחר?...

y o o

New member
לי היה..

לי היה שיעור ממש טוב רכבתי בדני הי על סוס שבחיים לא הכרתי קוראים לו פיטר פן.. והוא ממש סוס נוח!! גם היה לי שיעור ממש נחמד!!!!!! אבל חבל שהיה ממש חם ושירדתי כמעט התעלפתי...זה היה קצת מפגר לרכב בעשר בבוקר אבל לא נורא כי בקיצור היה לי שיעור

צדק8

New member
לרכב ב10 ?

פצצה ? מממ..לא ממש
מתחיל להיות חם כבר ב-9.. אבל אין כמו לרכב בשמונה ...בערב.. ( זה מה שאני עשיתי..
)

TauraMan

New member
רעהההההההה!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אני הייתי אמורה לעשות אימון ב8 וחצי! ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג טוב מחר עושים באיזה 8 בערב אימון....

צדק8

New member
../images/Emo6.gif

זה בסדר, זאת לא הייתה ממש רכיבה.. סתם עליתי בלי אוכף ( רק עם ראשיית בית..) על סופה ועשית איתה מסלולים חמודים של טרייל...ומרוץ חביות בסוף נגד שני מפגרים..(*אהמ*ליאןועידו*אהמ*).. וזהו. זה לא היה בכל מקרה שיעור כי אני כבר לא לוקחת שיעורי ווסטרן אבל כמובן שלפני זה היה לי טיול מעולה

y o o

New member
השתגעת???..

10 בבוקר זה כבר שיא החום, ביחוד אתמול! היה ממש חםםםםםםםםם! מה עשיתי בשיעור?.. זה היה השיעור הראשון שעשיתי בדני הי אחרי שהחלטתי לחזור לשם..מאורוות הקיסר...והם רצו לראות איך אני רוכבת אז עשיתי קצת טרוט קאנטער סיבובים ומלא שטויות אבל היה ממש נחמד!!!!וגם הסוס היה ממש נוח חמוד ומתוקקקקק! וזהוו

איזה שיעור מעולה!

איזה מעולה! טוב אומנם זה היה שיעור של אתמול אני פשוט לא מספיקה לכתוב כי אני מפוצצת ובקושי יש לי זמן לנשום סורי אבל רק שתדעו שאני כן נכנסת! אמממ אז בקייטנות נהיה רק יותר ויותר כיף ואיתאהבתי בסתיו אחותה הקטנה של עמית בן צור ילדה מתוקה וחמודה ואין אנחנו צוות סתיו וסתיו שתי מופרעות בלונדיניות הא קטנטונת אבל מתוקה חבל"ז (וכישרון דרך אגב....) אז אחרי הקייטנות חזרתי הביתה לשעתיים לנוחל ושוב הלכתי לחווה בכלל לא זכרתי שיש לי שיעור והיה שיעור גם לשיר וללידר ואז יעל אמרה לי לאכף את מיסטי אז איכפתי ובהתחלה עשינו תרגיל על מעגל יש שני קורות מקבילות ועוברים עליהן במעגלג עבדנו על המעגן מכל הבחינות והלך מצויין ואז היא הוסיה עוד שני קוולטים מקבילים ככה שהמעגל היה מחולק לרבעים ובכל רבע היה קוולט המרחק היה מדוד... אוקיי אז התחלתי בהתחלה בטרוט ועשיתי את זה עד שהיא הלכה ממש טוב ואז יעל הסבירה לי תמטרה של התרקגיל -צריך לעשות בין כל שני קוולטים (זאת אומרת בכל רבע) אותו מספר של צעדים בהתחלה עשיתי טרוט רגיל ויצא לי משהו כמו 13 צעדים והתחלתי לעבוד ולספור ולהפתעתי זה הלך ממש טוב ומיסי עשתה ממש יפה עם 13 צעדים בין לבין ואז יעל שינתה תמספר ומיסי מאריכה צעד מעולה! יעל הותעה לטובה ממיסי היא לא חשבה שנצליח להגיע למשהו בשיעור הזה! (היא חשבה שאני אחטוף תכריזות שלי ואתעצבן!) ואז התחלנו לעשות תתרגיל בקאנטר! ושוב צריכים להכניס אוץתו מספר צעדים (6) בין כל רבע ורבע! והלך מעולה בהתחלה קצת צולע אבל ה3 פעמים האחרונות היו מכונסות הסוסה הייתה מרוכזת (למרות שלי עברו קצת דברים אחרים בראש!) הלכה טוב ועברה תקוולטים ממש ממש יפה (בהתחלה היא התבלבלה ומידי פעם הסתבכה עם הצעד אבל בסוף היה מושלם!) ובסוף השעוטר היא נטפה מים הבובה אבסל היא נראתה מרוצה מעצמה חחח גם אני הייתי קיררתי אותה ושטפתי אותה ושמעתי את יעל אומרת לעצמה "איזה סוסה!"..... והקטע שזה היה שיעור ממש מעניין ומאתגר ומיסי זרמה ועבדה מעולה והיא בכלל סוסה שלומדת מהר וביקשתי ממנה כמה דברים שלא בביקשתי בחיים והיא עשתה בלי ביעות חחחח וזיהו היום היה יום כף בקייטנות והתגלשנו על המגלשת מים וסתיו נופר לידר ואני עשינו קפיצת התאבדות יצאנו עם מכות כחולות על כל הגוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

TauraMan

New member
גם אנחנו עשינו פעם את../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

גם אנחנו עשינו פעם את התרגיל הזה, אבל אנחנו עשינו את זה על כל המנז', ועם מכשולים(אפרייט בקווים הקצרים של ה40 מטר ואוקסר שבקווים הארוכים של ה60 מטר) וכל אחד עשה בקנטר והיה צריך לזכור ואחר כך להוסיף 2 צעדים למה שהוא עשה פעם שעברה וככה שיחקנו עם זה וזה מה זה היה כיף!!!!! היום היה לי שיעור על נופר, דרסז'. אפילו לא עשינו קנטר! חחח רוב השיעור הליכה. בהתחלה זה היה כמה שיורת ארוך אבל בין העזרים, אנרגטי שהסוס על המתג אבל עם צוואר ארוך והאף קצת בולט החוצה מוביל את התנועה, היה בסדר, ואז עבדנו קצת על קיצור הצעד בהליכה למצב שיש השהייה של הרגליים בזמן ההליכה, צעד קצר, עם אנרגיה, סוס על המתג, סופסוף הרגשתי שהסוסה ממש נכנסת לזה מאחורה, זה היה כל כך איטי ומכונס אבל מלא אנרגיה שבשניה שהייתי אומרת לה היא היתה בקנטר, ובאיתות הכי קטן של המושכה היא עצרה וברגע שהרשתילה היא המשיכה ללכת, בהתחלה היא עשתה מעבר קצת מתנגד למעלה ולאט לאט היא התרככה ובסוף המעברים היו ממש כיפיים!! איתה הטרוט הוא פחות מקצב לשחק איתו בגלל בעיות מבנה. אבל ממש היה מדהים!! שמעון הסביר לנו קצת בעיות ישיבה וכדומה והסביר לנו שסוס קפיצות בחיים לא יוכל להיות סוס דרסז' ודרסז' לרמת קפיצות גבוהה זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות ויכול אפילו להרוס סוסים ברמה הזאת! והוא גם הסביר לנו שסוס שלא יודע לקצר את ההליכה שלו ומהצד השני גם להאריך את ההליכה שלו בחיים לא יוכל גם להאריך/לקצת את הטרוט והקנטר שלו, והבסיס של סוס זה ההליכה ואחר כך הקנטר...

למעלה