תפוז Live: למען התלמידים

תפוז Live: למען התלמידים

היום ב-19:30 נארח בפורום אחרי הצלצול את טובה בן ארי, האחראית על זכויות התלמידים במשרד החינוך. הורים ותלמידים כאחד מוזמנים להפנות אליה כבר עכשיו שאלות ולהתייעץ איתה לגבי נושאים הקשורים בבית הספר, ובזכויות התלמידים בו. כולם מוזמנים!

buffgirl

New member
../images/Emo32.gif היום יש לי... ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

יום הולדת!

ד ג י

New member
מזל טוב ../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

x project

New member
מזל טוב!!!../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

שיהיה לך שנה נפלאה!!! מזל טוב ושתזכי לקרוא הרבה אגדות אורבניות ולצפות בכל פרקי "חברים" חחח ובהצלחה בהמשך...

מזל - טוב! מזל - טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

קצת באיחור, כי לא הייתי כאן מיום רביעי, מזל"ט!!! המון בריאות אושר ועושר, התלחה והרבה דמיון!!

buffgirl

New member
תודה לכולם! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

איזה חמודים אתם....

positive energy

New member
לאאאאאאאאא

דיייייייייי למה אלוהים השלה אותנו ככה????????? 5-0 להם, 0-0 לנו, האיש מלמעלה אוהב לתת לנו אשליות ואז לקחת אותן ברגעי השיא, אני יודע שיש עוד מחצית... אולי הוא רוצה להשלות אותם הלוואי אם הם אלופים אני משנה את השם אתם תראו למה

x project

New member
מזל שאי אפשר לקלל בפורום...

כי מכבי תל אביב ז@#$ת וגם הפועל פתח תקווה וגם האשדודים האלו שהיו חייבים להכניס גול של כבוד במחצית השנייה למה? למה?????? היינו ביתרון כזה טוב גם כן רוסו הזה שיחק כמו אידיוט אני לא מאמינה שחיפה הפסידה אחרי שהיא נגעה באליפות!!!!! זהו אני בדיכאון עמוק!!!

positive energy

New member
אמנם אני מחבב אותך אבל...

חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!!חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!!חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!!חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!!חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!!חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!!חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!!חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!!חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!!חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!!חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!!חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!!חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!!חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!!חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!! הייתי עצבני לאללה במחצית, אבל אז אבא שלי קרא לי ואמר ש1-0 אז התעודדתי ובדיוק אז אשדוד צימצו ואז התחלנו לחגוג... אגב, אם חיפה היו אלופים (אייייככככסססס) אז הייתי משנה את השם ל- negetive energy

x project

New member
זה ניק יפה גם מבלי שננצח!

רק שהוא לא ישקף אותך!.... לפחות לא הפסדנו לביתר.... זה הכי חשוב..

positive energy

New member
זה ישקף אותי יותר ממה שאת חושבת...

ואם את לא זוכרת... גם אנחנו לא הפסדנו לבית'ר

x project

New member
הכוונה שלי בזה הייתה

שאני לא סובלת את ביתר...זה הכל אתה עצבני כזה? נגטיב? מרוקאי? או שסתם לפעמים יש לך נתיכים שרופים? רק קצת נגטיב.... אל תתעצבן תהיה שמח!!! כמוני כל הזמן...

positive energy

New member
חצי אשכנזי, רבע סורי

ורבע מארץ החופש והקונספירציות. אני לא עצבני, אני דיכאוני, blecker, ציני. וגם אני שונא לאללה את בית'ר.

x project

New member
אווו שילוב מעניין

אני חצי רומניה וחצי תמנייה.... ואני שונאת את ביתר אבל החבר שלי אוהד...

למעלה