תפוז Live ...
ועוד

xena son

New member
דחוף!!!!!!דחוף!!!!!!!!דחוף!!!!!!!

מישהו מכיר את אילן חן בבקשה שישלח לי מסר

תפוז Live ... ../images/Emo107.gifועוד

היום ב- 16:00 יתארח זבולון אורלב, מועמד לכנסת מטעם המפד"ל, וח"כ בכנסת היוצאת בפורום אקטואליה. אתם מוזמנים להוסיף את שאלתכם לשרשור השאלות שכבר קיים בפורום עכשיו!
היום ב-19:00 נארח בפורום בעלי חיים וחיות בית את יוסי סמואל, מומחה להתנהגות חיות בית מזה 30 שנה. את מיומנותו המקצועית רכש בארה"ב, בה שהה 20 שנה, תוך שהוא מפתח ובונה לעצמו קריירה של מאלף מוכר ומוערך בעולם הכלבני בארה"ב. כיום הוא מנהל בי"ס למאלפי כלבים במושב בורגתה, אותו הקים.
לאור הבקשות הרבות, חוזרת טובה קראוזה, דיאטנית קלינית ויועצת לענייני תזונה ודיאטה לפורום "להיות הורים" מחר ב-10:00 בבוקר. שימו לב כי זמנה של טובה מוגבל לשעתיים בלבד, והיא תענה ככל שתוכל על שאלותיכם, אז... כדאי למהר ולהשאיר שאלותיכם. טובה כותבת בנושאי תזונה ודיאטה במוספי הבריאות בעיתונות היומית ובכתב העת "שורר" של המרכז הישראלי לחינוך ללידה, מרואיינת למגזינים "לאישה", "הורים וילדים" ועוד, וכן ברדיו ובטלוויזיה (בתוכניות "חיים וטעים" ו- "קפה טלעד").
האירוחים הבאים בתפוז אנשים
:
31/12- טובה קראוזה, דיאטנית קלינית, בפורום להיות הורים. 31/12- יעל דיין בפורום מרצ 01/01- אורלי מלכה הדר בפורום פמיניזם 05/01- חיים דעואל לוסקי בפורום פוסט מודרניזם 06/01- נועה הראל, מומחית להתנהגות בעלי חיים בפורום חיות מחמד 07/01- טומי לפיד בפורום שינוי

*זינה*

New member
סיפור מוזר... (חצי ../images/Emo32.gif)

היום היה לנו סיור של מגמת גרפיקה לת"א, לצייר ברחוב שנקין. ולמי שזה מצלצל – בסביבת שנקין יש את החנות הזאת עם התמונות! מישהו כאן פעם סיפר על זה... בקיצור – אני זכרתי שדיברו כאן על זה, וכשירדנו מהאוטובוס ישר הלכנו שתיי ידידות שלי ואני לחפש את החנות. ידיד שלי שמתמצא שם בסביבה אמר לי לרדת ברח´ המלך ג´ורג´, שזה שם בקצה. וכך עשינו. הלכנו והלכנו והלכנו ברח´ המבוקש ובסוף החלטנו לשאול. שאלנו איזה מוכר בקיוסק, וזה אמר לנו שזה בכלל באלנבי. התחלנו לעלות. ועלינו ועלינו ובואנה זה לא נגמר! בסוף כבר לא היה זמן ורצנו חזרה למקום המפגש, והתאכזבתי לאללה!! משם הלכנו ברגל (כל המגמה) לאוטובוסים, שנמצאו ברח´ המלך ג´ורג´. הגענו אחרונות לאוטובוס, באיחור של עשר דקות בערך (שכולם יושבים ומחכים לנו כי נתקענו בחנות בגדים...) והידיד הזה שלי אומר לי: "הנה החנות הזאת שרצית" אז אני בהלם לגמריי "מממההה???"
הרכזת מגמה לא נתנה לי ללכת!! זה היה מטר מהאוטובוס, מטר! לא מסכימה. התחילה לכעוס עליי למה אנחנו מעכבות את כולם. חשבתי שאני מתה! מה זה, אני רואה את החנות, היא קרובה, ואנחנו ממילא מחכים!!! אבל לא, זאתי פה עומדת על המשמר, גרר...
אח"כ היא הלכה לאנשהו והמורה לצילום הירשתה לנו ללכת מהר מהר לפני שהרכזת תחזור. חברה שלי ואני דפקנו ריצה (וואו כמה רצנו... שלושה צעדים) ועד שאיתרנו את הדלת של החנות (תבינו שהכל מכוסה בתמונות) הגענו אל המוכר הזקן העצבני הפרנואיד והמאד לא סימפטי מתנשפות "יש... יש לך... זינה...?" אז אחרי קצת בלגאנים יצאתי משם עם חמש תמונות... של זינה!!! (ואחת של אייל גולן :)) הרגשתי פשוט נפלא. מיהרנו חזרה לאוטובוס וראינו את הרכזת...
בסופו של דבר היא ראתה את התמונות וצחקה.
ולי יש תמונות חדשות למקדש!

shiri_b

New member
תתחדשי!! עבדת קשה בשבילן../images/Emo3.gif

השארת תמונות בחנות?

*זינה*

New member
אהה...

לצערי ולהפתעתכם כן. השארתי שלוש תמונות שהיו באיכות ממש גרועה יחסית (ראו את כל הפיקסלים!)

*neta*

New member
תתחדשי ../images/Emo13.gif

והתמונות מה הן צילומים, הגדלות, תמונות "מקוריות" ? ויופי עוד תמונות למקדש שלנו

gabrielle

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo151.gif

איזה סיפור משעשע תמרי.... חח כן אני סיפרתי על החנות הזאת.. חבל שלא צלצלת לשאול אותי זה היה חוסך לך המון... בכל מיקרה... חחח לא היו לא הרבה תמונות כי אני ( הממ.. ) כבר הייתי שם וקניתי 8 תמונות שלה ועכשיו קניתי עוד 3 חדשות של רנה ( זה מה שהיה ) באיכות ממלא גרועה.... חח הזקן הזה אכן משוגע ומפחיד. תתחדשי נשמה!!!!

כנס פנטסי.קון2003 – לוחמי האור,

אדוני האופל אגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה שמחה להודיע על כנס פנטסי.קון שייערך זו השנה השלישית באולם "מופת" ברמת-גן בחול המועד פסח (ה-20 עד ה-21 לאפריל, 2003). נושא הכנס השנה הוא "לוחמי האור, אדוני האופל", ובמהלך הכנס אכן צפויים המבקרים בו לפגוש את הגיבורים והנבלים של ספרות וקולנוע הפנטסיה. הכנס יכלול מגוון רחב של הקרנות - החל מקלאסיקות כגון "ווילו והנסיכה" ו-"אגדה" בגרסת הבמאי המשובחת, סרטים חדשים שטרם הוקרנו בארץ, שהבולטים בהם הם סרט הקאלט "דוני דארקו" ו-"אחוות הזאבים", פרקים מסדרות הטלוויזיה "באפי קוטלת הערפדים", "אנג´ל" ו-"מכושפות", פרקי בכורה של סדרות טלוויזיה חדשות - "firefly" של ג´וס ווידון (יוצר "באפי") ו-"האיזור המת" על פי ספרו של סטיבן קינג, ושתי סדרות אנימציה אשר יוקרנו במלואן - "אחיות הגורל", סדרה בריטית, המבוססת על ספריו של טרי פראצ´ט ו-"Doomed Megalopolis", סדרת אימה ופנטסיה אפלה מיפאן. גם השנה ינתן בכנס מקום נרחב להרצאות בנושאים שונים, החל ממקומן של המכשפות בתרבות, דרך מיתולוגיות שונות (יפאן, אירלנד) ועד לספריו של סופר הפנטסיה מייקל מורקוק. בכנס גם יערכו פעילויות מיוחדות בהשתתפות הקהל, מכירה של מוצרים שונים בדוכנים וצ´אטים עם סופרי פנטסיה. כולכם מוזמנים!

למעלה