תפוז Live ...
ועוד

תפוז Live ... ../images/Emo107.gifועוד

היום ב- 16:00 יתארח זבולון אורלב, מועמד לכנסת מטעם המפד"ל, וח"כ בכנסת היוצאת בפורום אקטואליה. אתם מוזמנים להוסיף את שאלתכם לשרשור השאלות שכבר קיים בפורום עכשיו!
היום ב-19:00 נארח בפורום בעלי חיים וחיות בית את יוסי סמואל, מומחה להתנהגות חיות בית מזה 30 שנה. את מיומנותו המקצועית רכש בארה"ב, בה שהה 20 שנה, תוך שהוא מפתח ובונה לעצמו קריירה של מאלף מוכר ומוערך בעולם הכלבני בארה"ב. כיום הוא מנהל בי"ס למאלפי כלבים במושב בורגתה, אותו הקים.
לאור הבקשות הרבות, חוזרת טובה קראוזה, דיאטנית קלינית ויועצת לענייני תזונה ודיאטה לפורום "להיות הורים" מחר ב-10:00 בבוקר. שימו לב כי זמנה של טובה מוגבל לשעתיים בלבד, והיא תענה ככל שתוכל על שאלותיכם, אז... כדאי למהר ולהשאיר שאלותיכם. טובה כותבת בנושאי תזונה ודיאטה במוספי הבריאות בעיתונות היומית ובכתב העת "שורר" של המרכז הישראלי לחינוך ללידה, מרואיינת למגזינים "לאישה", "הורים וילדים" ועוד, וכן ברדיו ובטלוויזיה (בתוכניות "חיים וטעים" ו- "קפה טלעד").
האירוחים הבאים בתפוז אנשים
:
31/12- טובה קראוזה, דיאטנית קלינית, בפורום להיות הורים. 31/12- יעל דיין בפורום מרצ 01/01- אורלי מלכה הדר בפורום פמיניזם 05/01- חיים דעואל לוסקי בפורום פוסט מודרניזם 06/01- נועה הראל, מומחית להתנהגות בעלי חיים בפורום חיות מחמד 07/01- טומי לפיד בפורום שינוי

¥EleVatioN¥

New member
נצל"ש../images/Emo32.gif../images/Emo129.gif

לאחר המון זמן שלא הייתי פה כי תפוז טיפשששש
הייתי צה להעלות ציור שלי-ששוב לא קשור לקומיקס [ובגלל זה אני מנצלת את ההודעה הזו] אז.. מה אתם חושבים

¥EleVatioN¥

New member
ואם כבר הייתי צה...../images/Emo129.gif

לשים שוב את הדרקון שלי שנמחק
ולצערי לא הספקתי אפילו לקרוא את התגובות שכתבו לי עליו...

HackMachine

New member
מה????!!!

מחקו את ההודעה הארוכה הזאת הכתבתי שם??!! אני לא מאמין!! effigy זה ממש לא בסדר.. השקעתי הרבה במה שכתבתי שם וככה סתם אתה מוחק את זה?? אני מן הסתם לא הולך לכתוב את זה שוב.

טוב...תכירו אותי!!!כל דבר שמסבירים

איך לצייר או לעשות אני מעתיק לדף שלי! (כן כן,גם את השיעור בכנפיים). אז הנה התגובה שלך: הנה לכם שיעור אנטומיה בדרקונים ושאר הזוחלים למיניהם: 1) הראש - דיי בסדר, קצת חסרים פרטים, אבל זה עניין של סגנון אז זה בסדר. 2) הצוואר - מתחבר קצת מוזר לשאר הגוף לדעתי, כאילו שהוא לא מחובר כל כך.. הצורה שלו אבל בסדר גמור. 3) בית החזה והבטן - מאוד דק, כאילו הוא לא קיים. יש להתייחס לפלג הגוף העליון של הדרקון הממוצע כגוף האדם. גם לזוחלים יש ריאות (לפחות בפעם האחרונה שהסתכלתי במראה). צריך לעבוד יותר על האנטומיה שם, כי זה נראה מאוד לא טבעי. 4) ידיים קדמיות - היד שמופנית אלינו נראית מוזר. אני לא מצליח להבין אם זאת יד עם כתף (בסגנון אנושי) או יד בלי כתף (בסגנון של סוס). היא מתחברת לצוואר ממש מוזר.. הצוואר צריך להמשיך לחזה ולא להתחבר ליד. היד גם קצת עקומה.. אין לה כל כך הגיון אנטומי.. הוא עוד יפול! 5) רגליים - הרגל שמופנית אלינו ממש טובה, אני לא רואה הרבה דברים שאפשר להעיר שם בסגנון ציור המסויים הזה. הרגל השניה לעומת זאת לא דומה לקודמה. הן לא שוות אחת לשניה ואני חושב שזאת שקרובה יותר טובה. 6) זנב - זוחלים בד"כ לא מרימים את הזנב שלהם באוויר ככה. זה מתאים לזנב של כלב וחתול כי הם מאוד קלילים אבל זנב הזוחל הוא מאוד מאסיבי. אצל דרקונים הוא נועד בעיקר לתמרון אווירי או לשימוש כנשק. אין להם טעם להרים אותו באוויר ככה כי זה מבזבז אנרגיה מיותרת.. תחשבי על זה כמו להרים את הידיים באוויר כל היום. זה פשוט מעייף. 7) בד"כ כנפי הדרקון הינם זוג ידיים נוסף אשר יש עליהם עור שנועד להתנגדות הרוח. חוק בסיסי באירודינמיקה אומר שככל שהגוף המועף יותר גדול, ורוצים להעיף אותו במהירות נמוכה יחסית, צריך רוחב כנפיים גדול (לא זוכר את היחס האמת). במקרה של הציור הזה הכנפיים נראות מאוד חלשות.. מאוד קצרות ודקות.. אני לא הייתי מסתמך עליהן בשביל תיעופה. אין לקחת את ההערות שלי כרמז שהציור לא טוב. אני פשוט מנסה לעזור בדברים שאני רואה אצל מירב האנשים שמנסים לצייר דרקונים וזוחלים אחרים. למרות שדרקון הינו יצור אגדי, יש להתייחס לאנטומיה שלו כמו כל יצור אחר. כמובן שזה משתנה מאמן לאמן כי הפירוש של הסיפורים שמספרים על היצורים הללו יכולים להשתנות, אבל אפשר לשער שיש להם בסיס אנטומי כמו כל שאר היצורים על כדור הארץ. אני אוהב להיעזר בציורים של חיות בשביל לקבל את מבנה השרירים והשלד שיראה אמין. ומילת סיום

¥EleVatioN¥

New member
אויי אבנר../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

אתה
חחחחחחחחחחחח תודות
ול HackMachine תודה על התגובה
אני אנסה לשפר אותו ולצייר לפי ההסבר שלך באמת תודה
מה אתה חושב על החתול

The Crusader

New member
בן אדם...

יפה והכל... אבל לפחות תודיע שהחתול הוא לא שלך...אלא העתקה (של הדמות לפחות) של החתול מאליסה המשחק...

זה לא אליס?טוב בכל מקרה....

עדיין צריך עין חדה כדי להעתיק(תלוי אם זה ממראה עין לדף) חחחחחחח עזבו אני סתם מחמיא לעצמי... אבל בכל מקרה הנה ציור שלי... אני יודע שזה לא משו... אבל בכל זאת תראו ותגיבו (הצעות לשיפור,ביקורות,מחמאות) הכל יתקבל בברכה ב
אבנר

The Crusader

New member
לפני שאתה עושה בגדים...

עבוד על פרופוציות ואנטומיה... זה כל מה שאני יכול להגיד לך... כלומר חמוד... אבל תמשיך לחקור אנטומיה ופרופורציה על מנת להשתפר...

כן...הבגדים היו סתם...חפיף

אבל בכל זאת איך הבגדים יצאו? והאנטומיה איך יצאה=הכוונה שלי אם השתפרתי

comicsgirl

New member
וואו!

ממש רואים התקדמות! אח שלי, תמשיך ככה! כמה הערות: דבר ראשון הגוף הוא בי פרופורציות לראש (הראש גדול וגוף די קטן) אז נכון שברוב הקומיקסים האמריקאים זה ככה אבל לפחות יש להן מותניים רחבות מאוד- תחשוב על זה! חוץ מזה הנעליים קטנות ביחס לרגליים, גם בזה יש מה לתקן. הבגדים-כ"כ רואים שזה לארה! שיחקת אותה בקטע הזה! קח הכל בקלילות, אני באה לעזור ולא לרדת (ואת זה אתה יודע...
) אוהבת המון ותמיד, רעותי תותי.

למעלה