תפוז Live

תפוז Live ../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif ../images/Emo98.gif

המועצה הלאומית לשלום הילד, אשר נוסדה בשנת 1980, היא הגוף הותיק והגדול מסוגו בישראל, העוסק במכלול הנושאים של זכויות הילד. ייחודה בפעילות כוללנית ומקיפה למענם של כל הילדים בישראל - בלי הבדל דת, גזע ומין. המועצה עוסקת בל תחום אפשרי כולל: חינוך, בריאות, מצוקה, התעללות, משטרה ועבריינות, חקיקה ומשפט, תקשורת וצרכנות ותחומים רבים נוספים. המועצה פועלת כשדולה וכארגון סינגור, אך במקביל מקיימת גם מרכז משפטי, מרכז מחקר, מרכז חינוך והדרכה ומערכת של פרוייקטים חדשניים. ד"ר יצחק קדמן מהמועצה הלאומית לשלום הילד יתארח היום ב-15:00 בפורום אלימות. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס לפורום ולהשאיר את שאלותיכם...
אל תשכחו לדרג את המצעד הרשמי של ישראל באינטרנט- "הקופסה".

galie

New member
אני לא מבינה את ההיסטריה סביבה...

שמעתי אותה בהופעה חייה ואני רוצה להגיד לכם שהטכנולוגיה המפותחת בתחום הז עושה איתה חסד גדול מאוד, אם לא ענק!!! הבחורה גועה כמו כבשה מזייפת בצורה אוימה ותאמינו לי הכל כל כך מסחרי שחוץ מזה שהיא הפכה לגימיק מסחרי שבא למכור את נענועי הבטן שלה ויצירה חזותית אין לבחורה הזו כל כשרון שירה ולשיר היא לא יודעת!!!!

smgfan

New member
לא לחינם עשו לה "אנפלאגד"

ולא לחינם היא זכתה ב-5 פרסים בטקס פרסי ה-MTV הלטיני. ורק שתדעי לך שגדולים מהמבינים במוסיקה- החמיאו לה ולשירה שלה באנפלאגד. תראי לי עוד זמרת שיכולה לעשות משחקי קול מדהימים כאלו במופע חי כמו שהיא עשתה! את בטח לא מבינה גדולה במוזיקה, אם את אומרת שהיא גועה כמו כבשה... ובבקשה אל תהפכי אותה לעוד כריסטינה או בריטני- רק בגלל שהיא צבעה לבלונד, גימיק? הצחקת אותי! היא כותבת מוזיקה כבר מגיל 8, אין לה קול רע בכלל, להפך יש לה קול מיוחד והיא יכולה להגיע לכל טון שהיא בוחרת להגיע אליו בשיריה- אני בספק אם ממש הקשבת למופע האנפלאגד שלה- ולא נתת לשמועות עליה או לכתבות למיניהן להשפיע על חשיבתך. טוב, הכל עניין של טעם וריח.

galie

New member
אל תקחי את זה אישית, אינך שותפה...

למניות שלה. יחד עם זאת צר לי אבל שוב הבחורה מוכרת אך ורק אטרקציה אחת והיא נענועי הבטן שלה, אני בטוחה במאת האחוזים שלולא זה אף אחד לא היה שומע עליה. חמודה, אין לה קול יפה ועובדה שאת בעצמך אומרת "הקול שלה לא רע בכלל" הווה אומר קול סביר שעם שיפורים טכניים מצליח לעבור אבל אך ורק בהקלטות כי בהופעה חייה היא נשמעת זוועה. הכל עניין של פרסום,קליפים והרבה מיניות!! ואם מדברים על בריטני אז לפחות, אם קול אין לה, אז יש לשתי הבנות האלה הרבה הרבה מה ללמוד ממנה, בריטני מוכרת את עצמה יפה מאוד ויש לה מה להציע!!!

smgfan

New member
תראי, אני לא אתווכח איתך על זה, אבל

שאקירה לא רק מנענעת את הבטן- כמה כבר היא עושה זאת? שאקירה היא נערת רוק- סה"כ היא עשתה שיר אחד במקצב ערבי ששם היא רקדה ריקודי בטן, לזה לא קוראים גימיק או אטרקציה. ומה יש לבריטני להציע יותר מלשאקירה?! היא כותבת ומלחינה?!? לא!! איזה כבר שירים יש לה!??! אני קראתי את המילים החדשות לשיר שלה ותאמיני לי שהיא נשארה אותו הדבר. שאקירה לפחות יודעת לכתוב שירים, ובהופעה חיה שאקירה היא נשמעת מדהים!!! הנה כהוכחה אני ארשום לך פה כמה שירים: (את את רוצה לנסות לשמוע שנית, אבל שוב הכל עניין של טעם וריח) Octavo Dia (unplugged Estoy Aqui (unplugged Moscas En La Casa (unplugged מלא את אומרת שאין לה קול יפה, אבל חבל שאת אומרת שהיא גימיק.

galie

New member
אל תעלבי - הכל פה גימיק. שימי לב ..

כמה שהבנות מתפשטות יותר חושפות יותר הן מקבלות תשומת לב גדולה יותר מכולם מהתקשורת בכלל ומאיתנו בפרט, מה לצערי הרב מניח את אומנות השירה בצד והוא בעצם נזנח לטובת פיות שנפערות מההעזה ההולכת וגוברת. אולי שאקירה מוכשרת ככותבת ומלחינה אבל זה עדיין לא עושה אותה לזמרת! תראי מה קורה לוקחים בחורה שנראית לא רע מלבישים אותה זוועה מניחים גיטרה ביד צובעים את השער שלה לבלונד והנה נולד כוכב חדש! די מספיק עם השטויות. היא מוכרת קשקוש אותו אנחנו קונים בכסף רב ועוד יש פורום עליה!! ד"א השיר שהיא כתבה על איך היא מגלחת את הרגליים שלה מצביע על פוריות וכשרון אומנותי בלתי רגיל... אני מאוד מסכימה איתך?!??!?!?!?!

smgfan

New member
לא נעלבתי, כל אחד בדיעה שלו

שאקירה לא מתפשטת יותר מדי (ע"ע כריסטינה אגילרה, נטליה אוריירו), ואולי את לא יודעת אבל בשני אלבומיה שעברו, היא כלל לא היתה בלונדינית, היא לא התפשטה יותר מדי, והיא היתה די שמנה ונראתה הרבה הרבה פחות טוב ממה שהיא היום, ועדיין אהבו אותה. אין פה שום גימיק, יש פה רק מוסיקה טובה- נטו. וממש לא ברור לי מה מפריע לך בקול שלה? יש לה משחקי קול ממש מדהימים! אני קניתי את הדיסק האחרון שלה ולא התחרטתי בכלל.

Hurakano

New member
חחחחחחחח נמאאאאסססס.....

את לא מבינה שהיא באה לעצבן אותך ??? זה כזה שקוף... עזבי אותך ממנה... פשוט תאמרי לה "אני-אוהבת-את-שאקירה-ואם-לא-נאה-לך-את-יכולה-****-****-***" וזהו.... ולאותה אחת שבאה פה כדי לעצבן... זה ממש חוכמה להיכנס לפורום של האדם שאת שונאת ולנסות לעשות שטיפת מוח - "אתם לא מבינים ש.... ??" "נו אתם לא רואים ש....?" לא אנחנו לא מבינים ואנחנו לא רואים ולא מזיז לנו שאת חושבת שהיא גימיק.... חחחחח ועוד אחת חובבת בריטני באה לפה ומדברת על גימיקים ???? פחחחחחחחחחח..... נו באמת.... זה כמו להיות מעריץ של pantera, להיכנס לפורום של אופרה ולהגיד להם שהמוסיקה שלהם כבדה מדי.... הכי טוב לא להתייחס לאנשים כמו זאתי או להגיד להם בערך מה שאמרתי פה... יום טוב לך אור

smgfan

New member
../images/Emo13.gif יום טוב גם לך, עומרי

לא ידעתי שהיא באה לפה רק כדי לעצבן, נו...whatever יפה מה שאמרת לה, איך אני שונאת אנשים שעושים דברים כאלה

K o n e k o

New member
../images/Emo32.gifתחרות סיפורים../images/Emo70.gif../images/Emo113.gif

תחרות הסיפורים הארוכים של פורום סופרים צעירים עדיין פעילה! אם אתם צעירים {בגוף או בנפש, לא משנה}, ואוהבים לכתוב, ואפילו לקרוא, אתם מוזמנים לכתוב סיפורים ארוכים {בין עשרה למאה עמודי וורד} ולשלוח לתחרות בפורום. התחלת שליחת הסיפורים תתרחש בין התאריכים 22.2 ל-28.2 {אפשר לפרסם חופשי תחת שרשור מיוחד שיוקדש למטרה}, וההצבעה תתקיים בין ה-1.3 ל-7.3. כל מי שרוצה להצביע, יכול. מחכה לראות אתכם שם! סופרים צעירים

למעלה