תפוחי אדמה אורז או פחמימות
אז בוא נראה אחרי שדיברתי על הערך הרוחני של בצל שום גזר ובשר .
הגיעה הזמן של התוספת בצד של התפוחי אדמה והאורז .
תפוח אדמה = תחום פנימיות הרוח הבאה מהאד -מה ,
לזכור יש את ערך הטבע , דהיינו העצמי שלנו בפריסה , יש את ערך ה-בר ,
לכל מה שלא העצמי שלנו , ולאחריהן יש את האד- מה ,
תהיינו הפעולה של התפישות הנשענות על ההבדלות של טוב ורע טמא טהור ואור וחושך .
דהינו על ההבדלות הללו מונחת תשתית התפישות שלנו , פעולת ההבדלות הנושאות את התפישות נקראות : אד .
ואילו ה-מה , הוא 6 שכבות מה , במקיף כשינויי מודעות , שמהם האור הופך לגוף מגושם , ואז יש 6 רמות של אור מתגשם במצבי צבירה שונים הנקראים מה .
האד + ה-מה , נותן לנו את ערך האדמה .
ואזי התפוח אדמה , מכיל אנרגיה רוחנית שנעה מפנימיותינו דרך ערכי התפישות ופעולתן ופריסתם ב-מה על 6 שכבותיו .
ולבסוף מצטייר לנו כאדמה המגדלת גידולים לאכילה .
אז האנרגיה העושה מהלך מהפנימי שלנו על פני כל כדור הארץ וחוזר אלינו ,
דהיינו פעולת רצוא ושוב , ויוצר אנרגיה פנימית של כל המהלך בתפוח אדמה .
ואז משמש כקרקע מתלווה לאנרגיה הבצל שום וגזר ושמן ובשר .
וממלא את תכני הפריסה שלנו ומזין אותנו בכך .
האורז הוא הכנסת המאור הפנימי של המרחב שטווחו מקומי בין 150 -300 קילומטר , ולא על כל כדור הארץ כמו התפוח אדמה ,
ואזי הארת המרחב ותובנותיו בין 150 ל-300 קילומטר ממקום גידולו ,
ומשתנה אם אתה שומר שבת איתו ומגביה אותו .
ואז מאיר לך תובנות במרחב , שמאירות מחלקיך הפנימיים ועד היבטי הרוח החיצוניים.
בתרבות המערב אנו רק רואים זאת כפחמימות , כפנימיות המוח ההפוך של האנרגיה הפנימית הפרוס על חלק מה-6 שכבות מה .
או כקפסולת אנרגיה בלבד .
ולא היכן זה מיושב ומתייצב באישי הפרטי של כל אחד .
ואיך זה משפיע על ההכרה התודעה המודעות , וכמה נכון לצרוך מזה לפי הפריסה הפנימית שלנו , מה המידות והשיעורים הנכונים והבריאים לכל אחד בטווח גילאים
ומצב בריאותי .
קודם כל עסקנו רק בלנסות להאכיל את כולם .
עכשיו שיש שפע בעולם , ורק בעיות שינוע האוכל לכל אחד .
מה נכון לצרוך ומה זה משפיע על ההכרה בדרך להבנה ואושר עצמי ובריאות .
כאשר תחילה זה רק תוסף בצד לבשר וכו' .
ויש הבדל בין סוגי האורז וכמה טווח מאיר בקילומטרים זה מכסה מבחינת הארה .
יש אורז ירוד שרק מכסה כ-70 ק"מ , שנמכר בדרך כלל כטבעי בחנויות טבע .
האורזים המשווקים בארץ במותגים הישראלים הראשיים כמו סוגת ,
מכילים טווחי הארה בין -150 ל-300 ק"מ .
ונחשבים איכות טובה .
אז קצת על תפוחי אדמה ואורז .
ומה זה בערך תובנתי .
דוד
אז בוא נראה אחרי שדיברתי על הערך הרוחני של בצל שום גזר ובשר .
הגיעה הזמן של התוספת בצד של התפוחי אדמה והאורז .
תפוח אדמה = תחום פנימיות הרוח הבאה מהאד -מה ,
לזכור יש את ערך הטבע , דהיינו העצמי שלנו בפריסה , יש את ערך ה-בר ,
לכל מה שלא העצמי שלנו , ולאחריהן יש את האד- מה ,
תהיינו הפעולה של התפישות הנשענות על ההבדלות של טוב ורע טמא טהור ואור וחושך .
דהינו על ההבדלות הללו מונחת תשתית התפישות שלנו , פעולת ההבדלות הנושאות את התפישות נקראות : אד .
ואילו ה-מה , הוא 6 שכבות מה , במקיף כשינויי מודעות , שמהם האור הופך לגוף מגושם , ואז יש 6 רמות של אור מתגשם במצבי צבירה שונים הנקראים מה .
האד + ה-מה , נותן לנו את ערך האדמה .
ואזי התפוח אדמה , מכיל אנרגיה רוחנית שנעה מפנימיותינו דרך ערכי התפישות ופעולתן ופריסתם ב-מה על 6 שכבותיו .
ולבסוף מצטייר לנו כאדמה המגדלת גידולים לאכילה .
אז האנרגיה העושה מהלך מהפנימי שלנו על פני כל כדור הארץ וחוזר אלינו ,
דהיינו פעולת רצוא ושוב , ויוצר אנרגיה פנימית של כל המהלך בתפוח אדמה .
ואז משמש כקרקע מתלווה לאנרגיה הבצל שום וגזר ושמן ובשר .
וממלא את תכני הפריסה שלנו ומזין אותנו בכך .
האורז הוא הכנסת המאור הפנימי של המרחב שטווחו מקומי בין 150 -300 קילומטר , ולא על כל כדור הארץ כמו התפוח אדמה ,
ואזי הארת המרחב ותובנותיו בין 150 ל-300 קילומטר ממקום גידולו ,
ומשתנה אם אתה שומר שבת איתו ומגביה אותו .
ואז מאיר לך תובנות במרחב , שמאירות מחלקיך הפנימיים ועד היבטי הרוח החיצוניים.
בתרבות המערב אנו רק רואים זאת כפחמימות , כפנימיות המוח ההפוך של האנרגיה הפנימית הפרוס על חלק מה-6 שכבות מה .
או כקפסולת אנרגיה בלבד .
ולא היכן זה מיושב ומתייצב באישי הפרטי של כל אחד .
ואיך זה משפיע על ההכרה התודעה המודעות , וכמה נכון לצרוך מזה לפי הפריסה הפנימית שלנו , מה המידות והשיעורים הנכונים והבריאים לכל אחד בטווח גילאים
ומצב בריאותי .
קודם כל עסקנו רק בלנסות להאכיל את כולם .
עכשיו שיש שפע בעולם , ורק בעיות שינוע האוכל לכל אחד .
מה נכון לצרוך ומה זה משפיע על ההכרה בדרך להבנה ואושר עצמי ובריאות .
כאשר תחילה זה רק תוסף בצד לבשר וכו' .
ויש הבדל בין סוגי האורז וכמה טווח מאיר בקילומטרים זה מכסה מבחינת הארה .
יש אורז ירוד שרק מכסה כ-70 ק"מ , שנמכר בדרך כלל כטבעי בחנויות טבע .
האורזים המשווקים בארץ במותגים הישראלים הראשיים כמו סוגת ,
מכילים טווחי הארה בין -150 ל-300 ק"מ .
ונחשבים איכות טובה .
אז קצת על תפוחי אדמה ואורז .
ומה זה בערך תובנתי .
דוד