תפוחי אדמה אורז או פחמימות

תפוחי אדמה אורז או פחמימות

אז בוא נראה אחרי שדיברתי על הערך הרוחני של בצל שום גזר ובשר .
הגיעה הזמן של התוספת בצד של התפוחי אדמה והאורז .
תפוח אדמה = תחום פנימיות הרוח הבאה מהאד -מה ,
לזכור יש את ערך הטבע , דהיינו העצמי שלנו בפריסה , יש את ערך ה-בר ,
לכל מה שלא העצמי שלנו , ולאחריהן יש את האד- מה ,
תהיינו הפעולה של התפישות הנשענות על ההבדלות של טוב ורע טמא טהור ואור וחושך .
דהינו על ההבדלות הללו מונחת תשתית התפישות שלנו , פעולת ההבדלות הנושאות את התפישות נקראות : אד .
ואילו ה-מה , הוא 6 שכבות מה , במקיף כשינויי מודעות , שמהם האור הופך לגוף מגושם , ואז יש 6 רמות של אור מתגשם במצבי צבירה שונים הנקראים מה .
האד + ה-מה , נותן לנו את ערך האדמה .
ואזי התפוח אדמה , מכיל אנרגיה רוחנית שנעה מפנימיותינו דרך ערכי התפישות ופעולתן ופריסתם ב-מה על 6 שכבותיו .
ולבסוף מצטייר לנו כאדמה המגדלת גידולים לאכילה .
אז האנרגיה העושה מהלך מהפנימי שלנו על פני כל כדור הארץ וחוזר אלינו ,
דהיינו פעולת רצוא ושוב , ויוצר אנרגיה פנימית של כל המהלך בתפוח אדמה .
ואז משמש כקרקע מתלווה לאנרגיה הבצל שום וגזר ושמן ובשר .
וממלא את תכני הפריסה שלנו ומזין אותנו בכך .
האורז הוא הכנסת המאור הפנימי של המרחב שטווחו מקומי בין 150 -300 קילומטר , ולא על כל כדור הארץ כמו התפוח אדמה ,
ואזי הארת המרחב ותובנותיו בין 150 ל-300 קילומטר ממקום גידולו ,
ומשתנה אם אתה שומר שבת איתו ומגביה אותו .
ואז מאיר לך תובנות במרחב , שמאירות מחלקיך הפנימיים ועד היבטי הרוח החיצוניים.
בתרבות המערב אנו רק רואים זאת כפחמימות , כפנימיות המוח ההפוך של האנרגיה הפנימית הפרוס על חלק מה-6 שכבות מה .
או כקפסולת אנרגיה בלבד .
ולא היכן זה מיושב ומתייצב באישי הפרטי של כל אחד .
ואיך זה משפיע על ההכרה התודעה המודעות , וכמה נכון לצרוך מזה לפי הפריסה הפנימית שלנו , מה המידות והשיעורים הנכונים והבריאים לכל אחד בטווח גילאים
ומצב בריאותי .
קודם כל עסקנו רק בלנסות להאכיל את כולם .
עכשיו שיש שפע בעולם , ורק בעיות שינוע האוכל לכל אחד .
מה נכון לצרוך ומה זה משפיע על ההכרה בדרך להבנה ואושר עצמי ובריאות .
כאשר תחילה זה רק תוסף בצד לבשר וכו' .
ויש הבדל בין סוגי האורז וכמה טווח מאיר בקילומטרים זה מכסה מבחינת הארה .
יש אורז ירוד שרק מכסה כ-70 ק"מ , שנמכר בדרך כלל כטבעי בחנויות טבע .
האורזים המשווקים בארץ במותגים הישראלים הראשיים כמו סוגת ,
מכילים טווחי הארה בין -150 ל-300 ק"מ .
ונחשבים איכות טובה .
אז קצת על תפוחי אדמה ואורז .
ומה זה בערך תובנתי .
דוד
 
יש את

מוח ההווה שלנו , שהוא מורכב מערכים מאירים יציבים שמעבר לזמן והמחשבות הנוכחיות שלנו ביום יום .
קומות של מוח מאיר יותר גבוה ויותר פנימי ממחשבות היום יום של חול .
כאשר אני נפרס ומתפשט במחשבות היום יום של החול , אני מותח את המאיר לפחות מאיר בפריסה , ואז הוא מתהפך ובונה ערכים הפוכים ,
הפחמימה מכילה את האנרגיה הפנימית עד ההתהפכות ואת הנבנה אחרי ההתהפכות .
שלמוח המאיר בהווה זה אנרגיה מלווה המצטיירת כהופכית לתכני המאיר .
נגטיב בצילום למוח המאיר בהווה , שעליו נישאים תכני ההפוך מורכבותם ובנייתם
ואזי כמה אני יכול לשאת את המתנגד למאיר שלי או מה כוח הסבל שלי (סבל הסוחב)
ומכך כמה אנרגיה אני משקיע ביום בהתמודדות של תכני היום יום , שאיתם אני מתמודד בערכים הפוכים , וכך יש לי ערכים הפוכים שגם הם מתהפכים וחוזרים לישר
רק אותם אני צריך לחבר לאיזה ישר אני מחבר אותם , ובכך מצטמצם הנפח ,
כך שהתשליל הוא כבבואה פחות מאירה של הארת ההווה המאיר .
השאלה אחת היא אם אני מחדש את ההווה המאיר או רק ניזון מערכים בבואה פחות מאירה .
ועד כמה ערכים אלא של בבואה פחות מאירה המכילה אנרגיה שעשתה דרך כל פני כדור הארץ או 300 ק"מ , מאירים לי ביום יום ובפריסתי המחשבתית התודעתית והאנרגטית , וכמה מזה אני הופך לאנרגיה להפעלה פיזית של הגוף .
עד כמה אני יעיל בפיצוח התכנים במוח או שאני משאיר את זה לאנזימים במערכת העיכול , לפצח ולסדר את האנרגיה , ויש יחסי גומלין בין מה אני אוכל ובמה אני משקיע את האנרגיה הזו .
ואז מה שאני לא מעכל הופך מתודית לשומן , או ערכי ה-ש המתגשם עם יחס לעברי
המקיים אור מקיף המתקיים וחולף מהקיום , דהיינו דברים שעוד לא עיבדתי את הנתונים שלהם .
בסביבות שונות וגבהים שונים , כמות השומן שזמינה לי צריכה להיות מותאמת לערכי הסביבה , והשאר אני צריך ליעל , ולפי זה גם להתאים לעצמי תזונה .
כאשר אתה גר בגובה פני הים באיזורים טרופים מדבריים וסאב טרופיים ,
צריך להיות לך רק 5% שומן , דהיינו יחס השומן צריך להתאים ליחס הגשמיות ,
ה-ח מש , תזוזת המרחב המעוצב של המציאות .
כאשר לדוגמא אני חי ב-3000 מטר גובה , אני צריך יותר אחוזי שומן בגופי ובאוכל .
הבדלים יש גם בסביבה חמה או קרה .
דהיינו מתהליכי עיבוד נתונים יעילה לבין השארת דברים שלא פתרתי עוד ,
כדי לשמש מבודד מהקור ורום הגובה החיצוני .
ואזי לתזונה מה כדאי לי לצרוך ואיך אני יכול לזהות אנרגטית רוחנית מה מתאים לי .
ואיך זה ישפיע על הראיה הרוחנית שלי ופתיחותי לדברים .
מוח ההווה לעומת תכני ההפוך המתהפך לישר קטן יותר .
ולמה המוח שלנו כל כך הפכפך , ואיך מיתוך זה אני מייצב חשיבה ראלית ואנליטית .
ויודעה לקשרה למצבי החיותי קיומי .
ומה אני יכול לסחוב ולהעמיס עלי ביום יום . לי ולבני משפחתי .
ואם יש לי מספיק מעברים מהפנימי לחיצוני שטובים וייציבים כדי להאכיל המונים
ולפתוח מסעדה .
ומה המתכונים המתאימים לסוג האנרגיה שלי במסעדה .
האם יש לי הרבה אפשרויות , ומיתוך זה שאני אפתח עסק כזה הוא יצליח .
או שמקסימום אני מבשל לעצמי .
גבר צריך להבין בסודות הבישול , ולסחוב אותם בסבלו לבני משפחתו .
ונשים לא להסכים לגבר שלא יודע את רזי הבישול האנרגטיים ,
ויכול לסחוב את זה , תפקידו הוא להזין את בני הבית אנרגטית ,
לא להיות פרייריות .
אחרת זה יהיה בעיות בריאות פרנסה וילדים עם בעיות קשב וריכוז וכו' .
שזה כמו מגפה בעולם המודרני , שמראה על ההתרחקות מהטבעי העצמי שלנו .
פעם כל רב ואברך בדורות הקודמים הבין בזה , וכך כל האוכלוסיה הבינה .
העברנו הרבה לסטנדרתים תברואתיים , אבל ההשגחה חזקה מאוד במקום מושבינו בתל אביב , אין מסעדה ללא השגחה , מטאפיזית וטכנית .
וזה חלק מהדרישות שצריך לעמוד בהם לפתוח עסק של אוכל בתל אביב ,
לא תעמוד בהם ותראה שהעסק שלך יסגר , האנשים לא יבואו .
והשאר נתון לשאלות של טעם וריח , וכל אחד מה מתאים לו ,
אבל צריכה נבונה ומודעת של אוכל ומזון , יכולה להתאים אוכל לסגנון חיינו .
ומה מוכיח את עצמו לאורך זמן ובבדיקות שטח .
דוד
 
למעלה