תפוחי אדמה ובטטות בתנור (ביחד)
יש לי כמויות קטנות מכל סוג וחשבתי להכין את שניהם באותה תבנית,
הכוונה שייצא משהו קריספי בסגנון ״צ׳יפס״.
מה כדאי לעשות כדי לקבל דרגת בישול אחידה לשני הסוגים:
לקלף את הבטטות או לא?
לבשל מעט לפני?
או שבכלל לא מומלץ לאחד? (אני מעדיפה לא לפצל אם אפשר).
יש לי כמויות קטנות מכל סוג וחשבתי להכין את שניהם באותה תבנית,
הכוונה שייצא משהו קריספי בסגנון ״צ׳יפס״.
מה כדאי לעשות כדי לקבל דרגת בישול אחידה לשני הסוגים:
לקלף את הבטטות או לא?
לבשל מעט לפני?
או שבכלל לא מומלץ לאחד? (אני מעדיפה לא לפצל אם אפשר).
