תפוחי אדמה צהובים
איך ניתן להכין מבלי לצבוע את הכיור,הסיר והמסננת בכתמים צהובים?
למי שלא הבין ,אני מחפשת מתכון\רעיון כללי לתפוחי האדמה הצהובים השמנוניים שהוגשו בגנים בארוחות צהריים.
אם לא מוסיפים ת התיבול למי הבישול, צריך לערבב אותו בשמן או מים לפני שמערבבים עם התפודים היבשים?
אני מתארת לעצמי שבטיגון\צליה בתנור כורכום יפתח טעם מריר ולכן לא זו השיטה?
איך ניתן להכין מבלי לצבוע את הכיור,הסיר והמסננת בכתמים צהובים?
למי שלא הבין ,אני מחפשת מתכון\רעיון כללי לתפוחי האדמה הצהובים השמנוניים שהוגשו בגנים בארוחות צהריים.
אם לא מוסיפים ת התיבול למי הבישול, צריך לערבב אותו בשמן או מים לפני שמערבבים עם התפודים היבשים?
אני מתארת לעצמי שבטיגון\צליה בתנור כורכום יפתח טעם מריר ולכן לא זו השיטה?
