תפוחי אדמה צהובים

גםאני5

New member
תפוחי אדמה צהובים

איך ניתן להכין מבלי לצבוע את הכיור,הסיר והמסננת בכתמים צהובים?
למי שלא הבין ,אני מחפשת מתכון\רעיון כללי לתפוחי האדמה הצהובים השמנוניים שהוגשו בגנים בארוחות צהריים.
אם לא מוסיפים ת התיבול למי הבישול, צריך לערבב אותו בשמן או מים לפני שמערבבים עם התפודים היבשים?
אני מתארת לעצמי שבטיגון\צליה בתנור כורכום יפתח טעם מריר ולכן לא זו השיטה?

 

adigreen

New member
בבקשה מאת: אם החיטה

פלחי תפוחי אדמה קריספיים בשני שלבים
08:41 26/11/2010
חותכים תפוחי אדמה בינוניים ורצוי בגודל אחיד לפלחים. חשוב שהפלחים יהיו בגודל אחיד.(בין 4 ל 6 פלחים לפי גודל התפוד). מבשלים במי מלח חצי בישול כ 10 דקות. מסננת היטב. מכינים תערובת שמן זית ותבלינים בקערית קטנה. אני לא נותנת כמויות כי לא ברור לי כמה את רוצה להכין. אני מכינה מ 8 תפודים ואז משתמשת ב 3 כפות שמן זית. לשמן מוסיפה 2 שיני שום כתושות. כפית מלח. 1/4 כפית פלפל. 1 כפית פפריקה. 1 כפית כורכום. כמובן שניתן לגוון ולתבל לפי הטעם. מערבבת היטב את השמן והתבלינים. את פלחי התפודים מניחה על תבנית שטוחה
 

lseugy

New member
סליחה על הראש הקשה. אמרת פלחים, להכין תערובת... נו... ו...?

אני מבין מהר מהר כשמסבירים לי לאט לאט.
נגיד שהכנתי פלחים מבושלים למחצא והכנתי תערובת.
מה הלאה? מה עושים עם זה ואיך?
מתי מחברים את הפלחים עם התערובת ואיך? טובלים? מורחים? משרים? שופכים על?
 
למעלה