תפוחי אדמה +צ'ילי מתוק בתנור הכי בסיסי שאפשר?
לא מצאתי מתכון לטעמי (רוצה להכין הכי הכי פשוט,ללא סויה ,סילאן רוזמרין..) ואשמח לעזרה באלתור:
לפי כל המתכונים רצוי לבשל את התפ"א קודם . חשבתי לבשל,לסנן, לערבב ברוטב ולאפות בתבנית רחבה של התנור מרופדת בנייר אפיה.
האם הרוטב צריך תוספת שמן או נוזל נוסף? חשוב לי לא להוסיף יותר מתוק או מלוח (בחלק מהמתכון מוסיפים רוטב סויה,למשל)
לא מצאתי מתכון לטעמי (רוצה להכין הכי הכי פשוט,ללא סויה ,סילאן רוזמרין..) ואשמח לעזרה באלתור:
לפי כל המתכונים רצוי לבשל את התפ"א קודם . חשבתי לבשל,לסנן, לערבב ברוטב ולאפות בתבנית רחבה של התנור מרופדת בנייר אפיה.
האם הרוטב צריך תוספת שמן או נוזל נוסף? חשוב לי לא להוסיף יותר מתוק או מלוח (בחלק מהמתכון מוסיפים רוטב סויה,למשל)
