תפוחי אדמה
ראיתי פעם, ואני ממש לא זוכר איפה או את המתכון, צורה מסוימת להכנת תפוחי אדמה קטנים. מבשלים תפוחי אדמה קטנים במים או בתנור, עד שכמעט מוכנים. מוציאים, נותנים לכל אחד מעיכה קטנה, ומטגנים בשמן עמוק. אני לא בטוח שזה הסדר הנכון בכלל, ויש מצב שטעיתי. מישהו יודע על מה מדובר, והאם מישהו ניסה את זה?
ראיתי פעם, ואני ממש לא זוכר איפה או את המתכון, צורה מסוימת להכנת תפוחי אדמה קטנים. מבשלים תפוחי אדמה קטנים במים או בתנור, עד שכמעט מוכנים. מוציאים, נותנים לכל אחד מעיכה קטנה, ומטגנים בשמן עמוק. אני לא בטוח שזה הסדר הנכון בכלל, ויש מצב שטעיתי. מישהו יודע על מה מדובר, והאם מישהו ניסה את זה?