תפוס כיוון

hospital_food

New member
תפוס כיוון../images/Emo36.gif../images/Emo79.gif../images/Emo26.gif

למשהו יש מושג על איזה כיוון רדיוהד הולכים באלבום הבא שלהם? ועל איזה כיוון אתם רוצים שהל ילכו? אני בעד "דה בנדס" , שירי גיטרות משובחים בלי שום קונספט או גאונות פלצנית(קומפיוטר).

man in heaven

New member
אל תסקלו אותי...

אבל דה בנדס אני חושב הוא הכי פחות מושמע אצלי. לא מת עליו... ולמה להתנגד לגאונות (פלצנית?...) אם היא קיימת ? עוד דיסק בסגנון של אוקיי קומפיוטר לא היה מזיק לי בכלל ! אולי רק שיהיה קצת יותר רועש.... ולאיזה כיוון אני חושב שהם ילכו ? טוב, אחרי שגילינו שג´וני למד לנגן על חצוצרה ואקורדיון, אני בהחלט חושב שמצפה לנו משהו מעניין, מסגנון השירים כמו פירמיד סונג או לייפ אין אה גלאס האוס (אין לי כוח לאנגלית ! אני את הבגרות שלי כבר עשיתי! באמת...)

power play

New member
משהו עם גיטרות..

רוק..שיחזרו לכיוון של דה בנדס ואוקיי קומפיוטר.. רק יותר חדשני. NP:rage against the machine/ gurilla radio

In Limbo

New member
איזה מגניב שהוא יכול ללמוד לנגן על

כלי נגינה כ"כ מהר... הלוואי עלי. 5 שיעורים על אורגנית בגיל 13 וכבר נמאס לי מכל כלי נגינה... אני רוצה שילוב של כולם ביחד! משהו רוק-גיטרות-קצת אלקטרוני-קצת ג´אזי כזה. (אם מישהו הבין למה התכוונתי שיסביר לי) רעות.

Major Thom

New member
אין לי מושג..

ההימור שלי הוא שהם ילכו על משהו חדש. משהו בסגנון ההתפתחות שהיתה בין ok computer ל-kid a.. אולי קצת פחות דראסטית.. לא יודעת. אני מקווה שזה יהיה שילוב של כלמני דברים.. משהו כמו אוקיי פוגש את אמנסיאק, עם עוד משהו חדש.. אבל אני יודעת שזה יהיה משהו טוב
manic street preachers / sleepflower

root

New member
שאלה: מי אמר את מה שכתוב בציטוט שלך

ועוד משהו, לשמוע את רדיוהד עושים פיוז´ן יכול להיות מעניין מאוד.

חולוני

New member
מי אמר?

טיילר דירדן בסרט "מועדון קרב" (Fight Club) מ-99, הוא אמר עוד הרבה דברים אחרים... ופיוז´ן באמת יכול להיות ניסוי מעניין..

Major Thom

New member
the first

rule of fight club - do not talk about fight club the second rule of fight club - do not talk about fight club​
הו, סרט גדול ללא ספק.
Air / Talisman

חולוני

New member
עוד כמה..

"It´s only after we´ve lost everything are we free to do anything" "how much can you know about yourself you´ve never been in a fight?" "people do it everyday, they talk to themselves, they see themselves how they´d like to be. They don´t have the courage to just run with it" "sticking feathers up your butt does not make you a chicken" "fight club was the beginning, now it´s moved out of the basement and it´s called project mayhem" "I say let us never be complete, I say stop being perfect, I say let´s evolve!" "Tomorrow will be the most beautiful day of Raymond´s life, his breakfast will taste better than any meal you or I have ever tasted!"

למעלה