|תפושנה טובה לכולם, צריכה את עזרתכם

afro dita

New member
|תפושנה טובה לכולם, צריכה את עזרתכם

לפני כמה זמן גילנו כי בביתנו מתגורר לו חומט פסים (לא שאנחנו כאלה מבינים, אבל חיפוש באינטרנט הוביל למסקנה). אנחנו לא מעוניינים במגורים משותפים
, האם יש לכם רעיון כיצד ניתן "לשכנע" אותו לחפש מקום מגורים אלטרנטיבי? אולי יש צמח מסוים שהם לא אוהבים או משהו בסגנון..... אנחנו כמובן לא רוצים להזיק לו. לפני יומים הצלחנו לתפוס חומט בייבי, ושחררנו אותו בחצר. אנחנו חוששים שהחומט בינו היא נקבה ולא רוצים להתעורר ל"גנון" של חומטים. אנא עזרתכם

naja

New member
הוא גר בתוך הבית?

מה התדירות שאתם פוגשים אותו? בעיקרון, הדרך היחידה להרחיק אותו, היא פשוט לתפוס אותו ביד ולהוציא לחצר.

afro dita

New member
כן הוא בבית ו....

רואים אותו/ה אחת ליום (בשעות היום) לתפוס ביד-= לא ממש בא בחשבון, כי הוא גדול ו מלחיץ (25 ס"מ) עוד אופציות?

25 ס"מ זה קצת גדול לחומט פסים

האם בטוח שמדובר בחומט פסים? או שאלה יותר נכונה האם בטוח שמדובר ב 25 ס"מ? מאיפה אתם בארץ?

afro dita

New member
כן הוא בסביבות ה- 22-25 ס"מ מקצה

לקצה... הסתכלתי במגדיר שלך, אני בטוחה שזה חומט (כבר לא ממש בטוחה איזה מהם לפי התמונות, בטוח לא הרפואי) אנחנו מאזור צפון ת"א בקרבת הכפר הירוק. חומט בעיקרון לא מזיק, נכון? יש לך רעיון איך לסלק את החבוב/ה מביתנו? אני חוששת מהשרצה במידה וזו נקבה (אגב בהשרצה יש הרבה תינוקות?) תודה

afro dita

New member
ובנוסף....

שכחתי לציין שהזנב קצר ושמן יחסית האורך הכולל שלו זה בסיבות 20-22 ס"מ תודה

bendj123

New member
אין מצב לצלם ?

נראה לי שמדובר בנחושית עינונית http://www.snakes.co.il/isralizard/neoshiteyenunit.html אם הזנב קצר ועבה....יכול להיות שגם הזנב נפל

אני מבקש בפעם האחרונה

תפרסם את התמונה כאן במקום לשלוח קישור לתמונה באתרך. זה ממש לא לעניין מה שאתה עושה.

bendj123

New member
אבל זה לא קישור לאתר עצמו

אין לו קשר לאתר....אם אתה לא שם לב אין שם קישורים לחזרה או משהו כזה, זה פשוט עמוד תמונות של אנשים נכבדים שגם גולשים בפורום הזה וסיפקו את התמונות מרצון לעזור זה בסך הכל דף מרוכז של תמונות

snake liron

New member
שמע

בסה"כ אין פה שום תחרות אני לא רואה את הסיבה למה לא להעביר לדף ההוא... כמו שאי לא מבין מה השטות לא לפרסם בתי עסק (ה*** ילד ה*** בקיצור דבר שטותי ביותר) לגביי תמונות ללא שם המצלם אתה צודק...זכויות יוצרים

שמע...

עיקר הפעילות של הפורום צריכה להתבצע בפורום עצמו ולא על גבי אתרים אחרים ש"במקרה" יש להם גם פורומים משלהם. את התמונות הוא מוזמן לפרסם כאן במקום לשלוח בכל פעם מחדש אנשים אליו לאתר "לבדוק" תמונות או לקרוא משהו. זה לא תמיד לעניין. אין בעיה לדבר על בתי עסק בצורה עניינית אבל כל עוד שזה לא נעשה לצרכי פרסום. זה לא אומר שצריך לדבר דברים שליליים בשביל שמשהו יהיה ענייני אבל גם לא צריך סתם לתת פרסום לעסקים. צריך לזכור שגם "תפוז" זה עסק ועסק שמרוויח מפרסום. אם כל אחד יפרסם עסקים חופשי על גבי הפורום יש בזה פגיעה בתפוז. צריך להשתדל לעשות את עיקר הפעילות על גבי הפורום ולא ישר לקפוץ ולשלוח לאתר אחר, שבמקרה הוא האתר שלו...

למעלה