תָּמִיר
New member
תפו"א לפירה בכלי של טאפרוואר ביחס ל"סיר לחץ"
פעם, הייתי מקלף תפו"א ומרתיח במים כדי לעשות פירה עד שלמדתי שהם סופגים מים בזמן הרתיחה ולכן הטיפ היה לעשות אותם 18 דקות במיקרוגל בכלי טאפרוואר דומה לזה שבתמונה.
הקליפה מתקמטת לגמרי וממש קל לקלף אותה, ותפוה"א עצמו, רך למעיכה אבל עדיין בעל מרקם "יציב" ומאפשר פירה משובח.
כעת אני תוהה אם אפשר להגיע לאותה תוצאה ע"י הרתחה בסיר לחץ שבתחתיתו מים אבל תפוה"א לא נוגעים במים אלא מקבלים סאונה טורקית במשך 15 דקות.
- בינתיים 15 דקות ראשונות עברו ולא נראה שתפוה"א מתרשמים..
- שמתי לעוד 15 דקות ועדיין, אין אפקט..
תָּמִיר
פעם, הייתי מקלף תפו"א ומרתיח במים כדי לעשות פירה עד שלמדתי שהם סופגים מים בזמן הרתיחה ולכן הטיפ היה לעשות אותם 18 דקות במיקרוגל בכלי טאפרוואר דומה לזה שבתמונה.
הקליפה מתקמטת לגמרי וממש קל לקלף אותה, ותפוה"א עצמו, רך למעיכה אבל עדיין בעל מרקם "יציב" ומאפשר פירה משובח.
כעת אני תוהה אם אפשר להגיע לאותה תוצאה ע"י הרתחה בסיר לחץ שבתחתיתו מים אבל תפוה"א לא נוגעים במים אלא מקבלים סאונה טורקית במשך 15 דקות.
- בינתיים 15 דקות ראשונות עברו ולא נראה שתפוה"א מתרשמים..
- שמתי לעוד 15 דקות ועדיין, אין אפקט..
תָּמִיר
