תפילה בגהינום

birth and death

New member
תפילה בגהינום

‎בתפילה מהללים את השם מספר קולות באמצע יום שישי, תפילה לפני חצות. תפילת רבים שלא נשמעת במגוון קולות ונשותיהם בבתי מרזח מתהוללות. בשם השם עם בני שטן מתבוללות. שפופי קומה הם ועבי כרס, מבשרי המוות במיסת שיר ערש. הן סוללות דרכן בכדי, לשם סיפוק תאוות. נשים סוללות את דרכן לגהינום בזמן למיסת חצות. שם בין שדים, אבות לילין, יהוו לזמר מספר גוונים בשעת תפילה מתערטלים בשעת תפילה את הספר מקיפים. ועל הארץ קולות ההילולה דורשים לקחת חלק בקדושה. אין זו ההפך מטומאה. כשם שתפילה מתרחשת במיסה. אשת החזן במרזח, רוחצת בכל, קדושה וטומאה באדיבות הכל יכול. ואני ביהירותי מסווה מבטי מהנעשה ומפקפק בהיותנו עם סגולה. בתפילת שבת בסעודה שלישית בטקס מיסה בשרך הוא בשרי בניגון אינדיאני בניגון האדמו"ר ביהירותי מסרב להודות בקיום האור. על קידוש השם באותיות קידוש לבנה על סיפוק זול מהדף ארשום צוואה בה לא אוריש דבר פרט ליגון, לתוגה. זו תתפרסם ותוודע ברבים כתורה. האם זה היה המעשה של האחד? זה שאליו תפילות נשואות אם לא בקול בטוח אז בקול נפחד? מקדשים אנו מבתי תפילה מפוארים את מילותיו האחרונות של יציר הבוראים? האין ראוי שמקומנו יהיה שמור בגהינום? לצד אשת החזן בעלת המעשה האיום? האין זה ראוי שבת קול תכריז כי זו אחרית הימים אם בבתי כנסת סוגדים לחטאים? בני אדם תחתינו בשר מבשרו אוכלים ובני אדם אשר לצידנוי את אשר ציווה עושים הסבו אוזן למשמע הבשורה הגוזרת כי בדורנו התגלתה הטעות המרה כל תורתנו הינה הלצה. המליץ הוא הגורל, המליץ הוא אני. בן אנוש שגילם אבי אבי. המליץ הוא כולנו, האדם הראשון. מצא הוא דרך בסך הכל בשם הדיכאון.

וואו, שיתקת אותי במילים שלך.

יש לך כתיבה כל כך חזקה ומעמיקה, מה גם שנגעת והכית בנקודה חשופה בחברה. רציתי לצטט משפט כלשהו, אבל בקריאה נוספת גיליתי שאין משפט ספציפי שאני יכולה לצטט, זו הכתיבה השוטפת והישירה שמעבירה את ההלם. שיתקת.

birth and death

New member
המממ... תודה :)

נחמד לקרוא תגובה כזאת בסוף יום שבו כנראה נכשלתי בראיון עבודה נטוויזן!!!!!!!!! מה כבר ביקשתי... אבל החיים יפים...

למעלה