תפילה חזקה לשחרור גלעד שליט!

hodayoosh

New member
תפילה חזקה לשחרור גלעד שליט!

"יהי רצון מלפניך ה' אלהינו ואלהי אבותינו שיעלו לרצון מזמורי תהלים אלו שקראנו לפניך היום, ויתקבלו לפניך כאילו אמרם דוד המלך עבדך משיחך ע"ה. ועשה למען שמותיך הקדושים הכתובים בהם והרמוזים והמצורפים בהם ותקבל ברחמים וברצון את תפילתנו ובקשתינו ותבוא לפניך תחינתנו ותחוס ותחמול ותרחם על עבדך בן אמתך גלעד בן אביבה שליט ותושיע אותו בישועה ורחמים יחד עם כל השבויים והאסירים מעמך ישראל. "מוציא אסירים בכושרות הוא יפדהו מידי שוביו ויוציאהו מעבדות לחירות ומשעבוד לגאולה ומאפילה לאורה וירפאהו רפואה שלימה, רפואת הנפש ורפואת הגוף ויאמץ את רוחו וירבה את כוחו ויאזרהו בשמחה ובגילה, אז יתחזק ויתרפא והייתה לו שמחת עולם. "וזכות תפילת רבים וצעקתם ונאקתם, המעתירים בעדו בכל אתר ואתר, תעמוד לו ולהם למגן וצינה ולפדותו מבית שביו. ויקרע רוע גזר דינו ויקראו לפניו יתברך כל זכויותיו וכל אשר פעל ועשה למען עמנו ונחלתנו. ויקרע גזר דינו בזכות השם הקדוש הרמוז בראשי התיבות קבל רנת עמך שגבנו טהרנו נורא. ויקיים בו מקרא שכתוב: ויפדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה ושמחת עולם על ראשם ששון ושמחה ישיגו ונסו יגון ואנחה. במהרה בימנו. אמן". שיר למעלות אשא עיני אל-ההרים מאין יבא עזרי. עזרי מעם יהוה עשה שמים וארץ. אל-יתן למוט רגלך אל-ינום שמרך. הנה לא-ינום ולא יישן שומר ישראל. יהוה שמרך יהוה צלך על-יד ימינך. יומם השמש לא-יככה וירח בלילה. יהוה ישמרך מכל-רע ישמר את-נפשך. יהוה ישמר-צאתך ובואך מעתה ועד-עולם שיחזור במהרה לביתו ולמשפחתו....

קמנצינד

New member
זה אתה חיברת את התפילה הזאת ?

כל הכבוד ! אבל לא ציינת מתי אנחנו אמורים לומר אותה, ואיך.

hodayoosh

New member
אז זהו, שלה' אין חוקים

הוא אוהב שאנחנו פונים אליו, בלב טהור ובכוונה טובה :) אז אתה יכול להגיד את זה מתי שבא לך ואיך שבא לך - העיקר שתגיד. יש לנו כוח בדיבור, לכל אחד, אפילו לכופר הכי גדול. בואו נתפלל על גלעד, זה מה שהוא באמת צריך עכשיו.

hodayoosh

New member
ולא אני חיברתי את התפילה

אבל זאת תפילה מאוד חזקה והיא מאוד עוזרת.

קמנצינד

New member
אם כך...

מן הראוי שתגיד מי כתב אותה. תגיד דבר בשם אומרו. מה שכן, יש לנו ראש ממשלה שאנחנו בחרנו, והוא אמור למצוא דרך לשחרר חייל מהשבי. אם מה שיעזור זה להתפלל- אז אני מצפה מראש הממשלה שיעשה כך.

hodayoosh

New member
זה בעיה...כי כתוב בנבואות שלעתיד לבוא

יהיה במדינת ישראל כפירה ברמה כזו שאנשים יהיו הכי רחוקים מה'... "הנה ימים באים נאום ה' אלוקים והשלכתי רעב בארץ, לא רעב ללחן ולא צמאה למים כי אם לשמוע את דברי ה'." כשהנבואה הגיעה זה היה מוזר, לעם ישראל שנמצא בגלות תהיה מדינה? לעם ישראל שכל העם היה שומר תורה ומצוות ומי שכפר בה היו אחדים מהכלל למדינה הזו עם התנ"ך והמסורת יעלם כל הדת היהודית עד למצב שאנשים ישתוקקו כ"כ לשמוע את דברי ה'? תחשוב איזה מוזר זה נשמע בתקופה ההיא. אבל לצערנו הגענו למצב שבו מקימים מדינה ללא שילטון יהודי, מעוותים לנו את הפירושים בתנ"ך [בבתי הספר החילוניים.] והנה התוצאה: רובנו חילונים, ורובנו חוזרים בתשובה :) אנחנו [החילונים שנולדנו ללא יהדות בבית] נקראים תינוקות שנשבו - אנחנו שבויים בתקופה בה אנו רחוקים מדברי ה' ומהתורה והמצוות. אבל בה' רוב העם חוזר בתשובה , ומי שלא מתחיל להאמין. אני לא יודעת אם ראש הממשלה מתפלל, לך תדע. אבל אתה לא צריך להסתכל על אחרים - תסתכל על עצמך. בסך הכל אתה יהודי ויש לך כוח בדיבור, תנסה לנצל את הכוח הזה. זה כמו שאני התפללתי על דברים וקיבלתי אותם, לא חבל שהייתי מונעת עצמי מלהתפלל ואז לא הייתי מקבלת אותם רק בגלל שאמא שלי לא מתפללת או ראש הממשלה לא מתפלל? תנסה, מקסימום דיקלמת טקסט וביזבזת דקה מחייך [אל תדאג יש לך 120 שנה לחיות] ואם יש סיכוי קטן שזה יעזור, לא שווה לנסות?

קמנצינד

New member
והכח בדיבור ניתן רק ליהודים ?

ולמה יש בחירות ? למה יש ממשלה, אם כל דבר אפשר להשיג על ידי תפילה, ולפתור את כל הבעיות בעצמנו ?

hodayoosh

New member
הסברתי למעלה...

למרות שבשביל שתבין הכל לעומק תצטרך ללכת לשיעורי תורה... אני הולכת לשיעורי תורה שנה וחצי ויש לי עוד הרבה מה ללמוד :) [למרות שהרבה דברים לא הבנתי היום מאוד ברורים לי]

hodayoosh

New member
חחח לא ../images/Emo13.gif

ד"א אני אישה.. למה המלצות? יש לך חופש בחירה התורה נתנה לעם ישראל, היא לא נכפתה עליהם, ברגע שאתה נכנס לעומק הדברים ומבין כמה לוגיקה וחוכמה יש בהלכה ובמצוות וכמה זה עוזר ונותן לאדם, תאמין לי שאתה תרוץ לקיים תורה ומצוות. אבל לצערנו מסתירים את זה מאיתנו, ואנחנו צריכים לגלות זאת לבד. אני למשל הלכתי וחקרתי, קראתי מחקרים ומאמרים, הלכתי לשיעורי תורה ורק אז החלטתי ללכת לפי ההלכה [אני לא מאמינה באמונה עיוורת.] ועוד לחשוב שהייתי אתאיסטית לפני זה...[למרות שיש המון אתאיסטים שחזרו בתשובה ב"ה.] בכל מקרה זה לא בעיה לחקור ולבדוק, אפשר ללכת לשיעורי תורה ולשמוע תשובות לכל השאלות.

מותר לפי ההלכה לתמוך בשחרור מחבלים???

הוריו של גלעד דורשים לשחרר תמורתו מאות מחבלים רוצחים, על אף שמניסיון לו ישוחררו אותם רוצחים, הם ירצחו ישראלים אחרים, ולא מעטים ! 180 ישראלים נרצחו על ידי מחבלים משוחררים בעבר, וזה מה שהם יעשו לו הם ישוחררו, האם הרבנים שלך היתירו לך לתמוך בכל מה שעושים הוריו של גלעד שליט? כל העם מתפלל לשחרורו, אבל לא במחיר של רצח ישראלים אחרים !

קמנצינד

New member
מה אתה מכניס לה מילים לפה ?

לא זכור לי שראיתי אצלה את המילה מחבלים. אם כל כך אכפת לך מגלעד, הם כתבת אתה תפילה למענו ? או לפחות אמרת את התפילות שהיא העלתה כאן לפורום ? או שאולי לא אכפת לך ממנו ?

miyfks

New member
"יהי רצון...

שיחזור הבייתה בשלום..." וזה ממש לא משנה נגד או בעד העסקה... בברכה, מנשה נ.

למעלה