תפילה לאדם המתמודד עם השמנה חולנית

gal33

New member
תפילה לאדם המתמודד עם השמנה חולנית

"אני מודה לך אלוהים על ההרכב הגנטי שעשה אותי למה שאני. אתה יצרת אותי ואתה ידעת היטב מה לא בסדר איתי. אני מודה לך על כל אדם אשר הציק לי, דחה אותי, צחק עלי וריכל עלי. אומנם זה כואב, אך חוויות אלו הפכו אותי לחזקה יותר ולימדו אותי איך לסלוח ואיך לאהוב למרות הרדיפה. אני מודה לך כיון שאני מבינה את הכאב והוא זה שעשה אותי לאמפטית לכאבם של אחרים. החויות הללו לימדו אותי חמלה, צניעות וסובלנות. להיות בעלת עודף משקל גבוה היה מחיר נמוך יחסית לשלם עבור הדברים אותם למדתי. אני מודה לך על שהיית הנחמה היחידה שלי בעיתות שאף אחד אחר לא היה. אמונתי גדלה בעקבות כך. תודה לך על שלא יצאתי מדעתי כאשר ידעתי שיש עוד משהו בגופי מלבד מה שכולם חשבו כל הזמן, ש"זה רק אוכל". אתה אישרת לי את זה כשלמדתי מחקרים גנטיים. אני מודה לך על שהענקת לקהילה הרפואית את הידע והחוכמה לחקור וללמוד על מסתרי גופנו. אני מתפללת לניתוח מוצלח והחלמה מהירה לכל אדם שמקבל את ההחלטה לעבור ניתוח קיצור קיבה. אלוהים יחזק ידי הרופאים בבואם לעזור לאדם שמנסה להתגבר על הגורם הפיזיולוגי להשמנה החולנית. אלוהים ירגיע את המתנתחים וישמור עליהם. אנו יודעים שהכל קורה לטובתו האישית הגבוהה של האדם, ולטובת האוהבים אותו. אמן." בתרגום חופשי מתוך "Weight loss surgery" של מישל בוסטין. בהצלחה לכולנו, אמן! גל

למעלה