תפילה לעת רצון

sarav55

New member
תפילה לעת רצון

רבונו של עולם תהא השעה הזו שאנחנו מתפללים לפניך שעת רצון שעת האזנה שעת הקשבה לנו ולכל תפילות עמך בית ישראל ה' יתברך מבקשים אנחנו על צער השכינה הוי שכינתא בגלותא אבא בוכים אנו על בנין בית המקדש שבעדו אנחנו כבר קרוב ל-3000 שנה מתאבלים אבאלה היקר מבקשים ממך בקשה גדולה מאוד שתבנה כבר את בית המקדש השב בבקשה את הכהנים לעבודתם ומלאכתם ואת הלווים לשירתם מבקשים ממך בורא עולם היקר של כולנו תשלח כבר את משיח צדקנו שיבוא ויגאל אותנו גאולת עולמים מהר ככל האפשר בורא עולם היקר שלנו מבקשים אנו על גאולת עם ישראל שכל עם ישראל יתאחד ונתקבל את התורה שלך ואת משיח צדקנו כאיש אחד בלב אחד בטל המחלוקות בעם ישראל. ה' יתברך שלנו מבקשים ממך עת רצון לפקוד העקרות כל מי שאין לה בן זכר תפקוד אותה בזרע של קיימה לכבודך יתברך שמך. תמר בת רחל וידה בן זכר לעבודתו יתברך. ולשלוח את הזיווגים של עמך בית ישראל ושלא יהיו יותר גרושים בעם ישראל אלא שהשלום ישרה בעם ישראל באהבה אחוה שלום ורעות ה' יתברך מבקשים ממך על ילדינו היקרים שילכו בדרך הישרה ושיהיו דבקים בך ורודפי מצוות זכנו לגדלם לחופה ולמעשים טובים אמן ה' יתברך אנא ממך תרפא את כל החולים רפואה שלמה ברמח אבריהם ושסא גידהם ה' יתברך תשלח לפצועים רפואה שלימה והחלמה מהירה ה' יתברך תשלח בבקשה לחיילי צהל העומדים על משמר ארצנו כח לעשות חייל בזכותך יתברך ה' יתברך כל הנכים והנכות למינהם תרפא אותם רפואה שלימה ובריאות הגוף ותן להם להשלים עם הנכות שלהם. ה' יתברך תשלח פרנסה טובה לכל עם ישראל ולכל מי שחסר לו פרנסה תן לו בבקשה אוכל די מחסורו ופרנסה שלא יהיה בה שום בושה וכלימה אמן.

sarav55

New member
בכיתי

ה' יתברך שלי מזמן לא כתבתי לך אני מאוד בצער ואין לי חשק לכלום אני במצב של בלבול הדעת אין לי יותר חשק לעשות כלום רק לבכות אליך בורא עולם שתחזיר אותי בתשובה מכל עמקי ליבי אני מבקשת שתעזור לעמך בית ישראל ותן לנו בינה להבין בין טוב ובין רע בין נסיון לבזיון אבאלה קשה לנו עם הפיגועים קשה לנו לראות יתומים ואלמנות קשה לנו לראות בתים נהרסים אבאלה רוצים לראות את משיח צדקנו אבאלה תן לנו לעמוד בתיקון שלנו תן לנו להבין כיצד חוזרים בתשובה אמיתית אליך תן לנו לא לבכות כששמח לשני תן לנו להבין שמה שיש לנו זה מה שמגיע לנו ולא דברים אחרים תן לנו לא לקנאות בשני כשטוב לו תן לנו לשמור על העינים שלנו שלא יתורו אחרי אלוקים אחרים. אבאלה בוכה בדמעות מבקשת מתחננת כורעת ברך אליך יתברך שתענה לתפילתי ותבנה את בית המקדש מהר בקרוב ממש תודה בורא עולם קח את הדמעות שלי לבית המקדש וכל דמעה ודמעה שתהיה אבן לבניית הבית אשר בו בחרת תודה מכל הלב על התפילה הזו ששמת בפי שוב תודה אבאלה אוהבת אותך תמיד

למעלה