תפילה ןבקשה

נירה לב

New member
תפילה ןבקשה

שלום לכל חברי הפורום בשעה שאריק שרון נאבק על חיו בואו ונבקש עבורו בריאות ושייצא במהרה מהמצב הזה.

zs1957

New member
גם אני מתפללת לשלומה של אימי

הבוקר אשפזנו את אימי בבית החולים. החשד שבר מרוסק במפרק יד ימין.המטפלת הזעיקה אותנו בגין נפיחות וכאבים עזים ביד. כאשר ראיתי את היד הנפוחה בנתי שמדובר בשבר ויש לנסוע מיד לבית חולים.נסענו לחד רמיון בצילום רנטגן אובחן שבר מרוסק. גיבסו את ידה. אמא הייתה מקסימה ולא זעקה בעת ששמו לה גבס. את אנחותיה השמיעה חרישית. הרופא אמר לנו שיש למתח את היד והוא רוצה שמנהל המחלקה יבדוק אותה עם צוות רופאים בכירים ויחליטו מהו הטיפול הדרוש כדי לשקם את היד במינימום סבל וסכנת חיים. ידוע לי שבשבר מרוסק עושים ניתוח משום שהעצם התפוררה גם בגלל המכה וגם בגלל אוסטופורוזיס חזק שאנשים בגילה של אמי סובלים. המטפלת טוענת שהיא לא נפלה ולא קבלה מכה.להערכתי היא קבלה מכה מהמשקוף בעת שנלקחה מחדר הביתה למיטה.אנחנו בדילמה גדולה האם כדאי לנתח? אימי במצב רפואי ירוד סובלת ממחלו רבות לא בטוח שתשרוד את הניתוח מאידך אם לא תנותח עלול להיגרם נמק ביד ואז היא בסכנת חיים. ומה בדבר הכאבים העזים והסבל הרב.אני אקח מחר עוד 2 חוות דעת משני רופאים מבתי חולים שונים. בהתאם להמלצת הרופאים נחליט. הרגשתי צורך לחלוק עמך ועם חברי הפורום את הכאב הפרטי שלי. אני מתפללתלשלומה של אימי ומקווה שתחלים ותשוב במהרה לביתה כל טוב לכולם. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

ענתי44

New member
זהבה יקרה../images/Emo24.gif

כל כך עצוב לי לקרוא על הסבל הרב שנגרם לאמא שלך. כאב הלב לשמע כמה שהיא מתייסרת. כל כך לא הוגן. אני מתפללת למען בריאותה של אימך ומאחלת לה החלמה מהירה, בתקווה שלא תסבול יותר.ולך זהבה יקרה, אני שולחת חיבוק ענק ומוזגת לך מלוא הספל כוח. ענת

zs1957

New member
ענתי תודה מכל הלב

המילים שלח ממש מעודדות אותי ומעניקות לי הרבה כח להמשך הטיפול באימי. שולחת לך חיבוק גדול עם הרבה אהבה יום טוב זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

אירילה

New member
כולנו כאן איתך בתפילה לשלום אמך

זהבה ,וכן לשלומו של לראש ממשלתנו אריאל שרון.

zs1957

New member
תודה מכל הלב אירילה

תודה לכולם. אני יוצאת כעת לבית החולים לבקר את אימי ולדבר עם הרופאים לאחר ביקור רופאים. שיהיה יום טוב לכולנו ושנהיה בריאים זהבה שחם/ עמותת אלצהיימר

טיקו1

New member
רפואה שלמה

מצטרפת לאיחולים לרפואה שלימה. כל טוב. רותי.

zs1957

New member
תודה ענתי מכל הלב

אני יוצאת כעת לבית החולים לשמוע מה עושים מפי הרופאים שיהיה יום טוב לכולנו זהבה שחם/עמותת אלצהיימר

sreuveni

New member
לזהבה, מחזיקים אצבעות../images/Emo45.gif

את בוודאי "מבלה" עם אימך בבית החולים, כי לא שומעים ממך. מקווים שהכל בסדר ומחזיקים אצבעות לטובת ההחלטה הטובה ביותר עבור אימך. (לא מצאתי אייקון של אצבעות מתאים אז שמתי את זה)

zs1957

New member
תפילה ובקשה

מצטרפת לתפילתך ומבקשת בשבילו החלמה מהירה זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

למעלה