תפילה

נאן

New member
תפילה

זה אתה שנמצא שם למלעה זה אתה שרואה שם הכל זה אתה שלא נחסיר שם כלום אני יודעת שאתה שם ןאליך אני פונה לא רק בשעת צרה תן לי את הכח ואת האור כי בשעת נסיון כזו אין לי מושג היכן הם נמצאים ולהיכן הם ברחו הן רק לפני שנה עברתי ניסיון דומה רצתי בין כל בתי החולים העברת אותי מסלול מיכשולים ובשעה כזו קשה ביום כזה קשה אני עומדת באין אונים ואיתך מדברת ישר מתוך לבבי הכואב תן החלמה לזו שנפגעה בפיגוע תן החלמה לאפרוח הקטן שאושפז תן בידי לא הרבה רק קצת.קצת יותר כוח להמשיך במסלול החיים שיצרת בשבילי ואני מבטיחה להיות אצנית יותר טובה הן זה רק נסיון שאני מתנסה וסליחה מראש על ההטרדה והבקשות אדון הרחמים

שרי42

New member
את יודעת נסיכה קסומה...

זו לי הפעם הראשונה שאני מוכנה להצטרף לתפילה ואפילו אם צריך לחזור בתשובה. וזה הרבה! אמן

אפרת.א

New member
הוד מעלתך - נסיכתי הנזירית..

הוד, הדר יפעה וקדושה סביבך! אוהבת אותך יפה שלי זוכרת אז - לפני שנה... הבטתי לתוך עינייך העייפות , היפות - שם ראיתי: רוך יופי ושלמות של אדם משכמו ומעלה - פנינה יקרת ערך. ישנן פנינים יקרות בחומר, ישנן פנינים יקרות ברוח , לך פנינה נסיכית נזירית שלנו - סוללת דרך, מסירה כובע בפנייך - מצדיעה! תפילתך נגעה בעצמה, הרעידה כל מיתר. יקירה - כולי תקווה - רק טוב ישכון במעונך. שבת נפלאה והמון איחולי החלמה. אוהבת - איריס

נאן יקירה

תפילה מופלאה נישאה נשגבה אליה אתך מצטרפת ומאחלת לכל אדם ואדם שלא נדע עוד מדאוב לעולם.

למעלה