תפילותיי נענו!

Elanor Rigby

New member
תפילותיי נענו!../images/Emo57.gif

היי, שוב אני... חזרתי אליכם לביקור קצרצר כדי להודיע ולהכריז שתפילותיי נענות ואני בקרוב אהיה שוב עם גישה לאינטרנט ולפורום... את החודשיים האחרונים ביליתי כלואה בבית חולים פסיכיאטרי, לאחר ניסיונות התאבדות רבים. כעת המצב שלי השתפר ומשבוע הבא אני מתחילה להיות באישפוז יום (שזה אומר שאני חוזרת הביתה למחשב כל יום...) ואחרי זה להשתחרר לגמרי. (חמסה
חמסה
חמסה
טפו טפו טפו) אני מקווה שהסתדרתם טוב בלעדיי, ושאתם בכלל זוכרים אותי... תרגישו חופשי לשאול שאלות אם בא לכם... מוריה.

kitiara 6

New member
ברוכה השבה

התגעגענו אלייך אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב

Justin Angel

New member
סליחה?

יש גבול. לא מפרסמים כאן את פורום וואלה באופן ז'נארי וכללי. לא רק שההודעה שלך לא ראויה לפורום, היא נבזית חד וחלק ואת מנצלת את המחסור במנהלי פורום עד ה20 לחודש. כפי שרשום בתקנון תפוז שאתמול אימצתי לאצמי: "אין לתלות קישורים לא רלוונטים", ולמרות שלפורום וואלה כשלעצמו יש רלוונטיות לנושא הפורום אין לו רלוונטיות לנושא הנ"ל. זהו מעשה נבזי ופחדני לתלות כאן את הקישור הזה בידיעה ברורה בהחלט שאין מי שיאכוף את הסטטוס-קוו שהושג בין פורום תפוז למועדון וואלה לפני הרבה מאוד זמן שאין הם יריבים בפרסום. אנו חלקנו איתך את הכנסת-האורחים שלנו, הצענו לך לקרוא את ההודעות, לשאול שאלות, זכור לי אירוע שביקרת את הדתות שלנו, ובכל זאת ניתנה לך האופציה להכנסת אורחים. אני מאמין שהמושג מוכר לך. פשוט בושה ורחפה. (למה אני מגיב כזה קשה? כי במשך שנה פורום וואלה ופורום תפוז נמנענו מפרסום הדדי, אנחנו לא צריכים witchwar בארץ בין הפורומים וזה בדיוק מסוג אירוע שיגרום אחד).

מרגוט

New member
אני חוששת שאתה מתבלבל עם מישהי אחרת

1. מעולם לא ביקרתי דתות של אף אחד בפורום הזה ולא לי הצעת לקרוא הודעות ולשאול שאלות. אני חוששת שאתה מתבלבל ביני לבין מישהי אחרת. 2. המושג "הכנסת אורחים" שבו אתה משתמש לא ברור לי. אני חברה בפורום הזה כמעט שנה (ושוב, אני מזמינה אותך להשתמש במנגנון החיפוש המשוכלל ולברר את העניין לעצמך) - בדיוק כמוך. 3. אני לא יודעת מה הוסכם בין מנהלי פורום וואלה לפורום תפוז. אין לי קשר לא לאלה ולא לאלה. יש לי זכות לשים קישור בחתימה שלי לכל מה שבא לי כמו כל בן אדם פרטי בפורומים. קח נשימה ג'סטין. לא כל העולם נגדך.

ToryMaster

New member
איפה הסתדרתם טוב בלעדי?

בכלל לא הסתדרנו... מוווווווווווווווווווווווואה

למעלה