תפיסת עין של נמרוד

תפיסת עין של נמרוד

שנמרוד התארח אצל צופית הוא אמר לה שכל אחד מרמה קצתו וגם היא לא כמו שהיא מציגה את עצמה היא נשבעה ואמרה שמה פתאום ואילו היום בתוכנית של כולבוטק חשפו שהיא משקרת בתוכנית שלה ואם לא דיי בכך שהיא חשפה את לוסטיג שתחשוף את עצמה קודם הגמל לא רואה את ה דבשת שלו ושוב נמרוד שיחק אותה

צודקת

מה גם שאני מסכימה עם נמרוד, שכל מי שמחשיב את עצמו לאומן במה (ולא רק כמובן!) מציג תדמית מסויימת . הוא בניגוד אליה לא מתייפייף בנסיון להראות אותנטי וזה גם משהו..

eman70

New member
אהוד אשרי כתב על זה השבוע ב"הארץ"

סתכלו בקטע השלישי: "באמת, אבל באמת"

BOSS77

New member
נכון, יפה ששמת לב לזה. נמרוד צדק.

הוא פשוט גדול.

רן המלך2

New member
מי אמר שרלטן ולא קיבל?

אורי גלר, הרב רנטגן, אורן זריף, לוסטיג ושאר ב"עלי הכוחות" יכולים להתחרות ביניהם בתוכנית ריאליטי חדשה "השרלטן הקטן הבא של ישראל". - בהנחיית צופית גרנט. הפקה יוקרתית של קשת שמציבה בכל פעם סטנדרט חדש של איכות ואמינות. המנצח יזכה בחוזה פרסום ועבודה למשך שנה שבמסגרתה הוא יוכל להתפרנס על גבם וחשבונם של כל החלכאים והנדכאים של החברה.

ravens

New member
בקשר לרנטגן

לפני שנים ,אילנה דיין עשתה תחקיר עליו ,בתחקיר הראו איך הוא הפך לכזה מייד עם מות אביו ,ועל החצר המפוארת שלו ,ועל בן דודו שהחל להתחרות בו . לצערי אילנה לא ניסתה להתקיל אותו ולבדוק אם יש או אין לו כוחות . פספוס גדול שלה. לעומת זאת אושרת קוטלר בסדרת הקבלה ,אמרה שבפגישה אישית איתו לא התפעלה כלל ,אבל הביאה רופאים שנדהמו מהיכולות שלו.

san shou

New member
משהוא יכול לספר על מה מדובר "...שהי

"....שהיא חשפה את לוסטיג"? מה היא אמרה?

בראיון שערכה צופית

עם נמרוד נמרוד עשה קסם אז צופית הגיבה : שהוא אמיתי ולא כמו שהיא היתה ביורש ולוסטיג עשה לה קסם כלומר שזה היה מבויים תחפש כמה דפים אחורה בפורום או בפליקס ותוכל לראות זאת

MasterCool

New member
גם אני חשבתי על זה

נמרוד אמר "כולם מתחפשים" לכולם שי את ההצגה של עצמם, והיא אמרה מה פתאום אני אמיתית, ככה אני תמיד תבוא איתי הביתה תראה שאני אותו דבר.. הוא חייך והיה קצת מופתע.. ואני חשבתי על זה, הוא צודק, כולם יש להם את ההצגה של עצמם.. להיות כנה ואמיתי אתה רק לפעמיים... והינה התגלתה לה תפנית מפתיעה כולבוטק עלה על תרמית שהתרחשה בתוכנית של צופית גרנט, שכנראה היא ידעה כבר הכל..

למעלה