תפירה אתם מכירים ספר שמלמד טכניקות תפירה ? אם כן, תוכלו לרשום את שם הספר ואת שם ההוצאה לאור.
נ נועה2004 New member 13/12/04 #1 תפירה ../images/Emo41.gif אתם מכירים ספר שמלמד טכניקות תפירה ? אם כן, תוכלו לרשום את שם הספר ואת שם ההוצאה לאור.
תפירה ../images/Emo41.gif אתם מכירים ספר שמלמד טכניקות תפירה ? אם כן, תוכלו לרשום את שם הספר ואת שם ההוצאה לאור.
פ פורצי אורצי New member 14/12/04 #4 מאגזין...... שיש שם גזרות לכל מיני בגדים ואממ.... יש מצב שיש הסברים אבל זה קשה ללמוד דברים כאלה מספרים.... נראה לי
מאגזין...... שיש שם גזרות לכל מיני בגדים ואממ.... יש מצב שיש הסברים אבל זה קשה ללמוד דברים כאלה מספרים.... נראה לי
נ נועה2004 New member 14/12/04 #5 אה, זה "בורדה", אני מכירה את זה אבל יש שם רק גזרות ותמונות וגם הסברים, אבל זה לתופרים מקצועיים - למשל גזרות של מעילים וחליפות.
אה, זה "בורדה", אני מכירה את זה אבל יש שם רק גזרות ותמונות וגם הסברים, אבל זה לתופרים מקצועיים - למשל גזרות של מעילים וחליפות.
פ פורצי אורצי New member 15/12/04 #6 לא. יש גם של דברים יותר פשוטים אני לקחתי מורה פרטית תלכי לחנות תפירה ותבקשי מספר של מורה לתפירה בטוח יהיה להם כמה שיעורים ואת יודעת תבסיס אחרי זה את כבר זורמת לבד
לא. יש גם של דברים יותר פשוטים אני לקחתי מורה פרטית תלכי לחנות תפירה ותבקשי מספר של מורה לתפירה בטוח יהיה להם כמה שיעורים ואת יודעת תבסיס אחרי זה את כבר זורמת לבד