תפירת בד פלריג

תפירת בד פלריג

שלום! כחלק מתרגילי קבלה לשנקר, ברצוני לתפור תיק מבד פלריג האם זה אפשרי לתפור אותו במכונת תפירה? האם צריך מחט יותר חזקה? האם אתם מכירים מקום שיכול לעזור לי בתפירה הזו? תודה מראש! ליאור.

לא מכירה את הבד

אפשר תיאור מפורט יותר כמו עובי , חומר, סוג אריגה או סריגה, למה משמש הבד הזה בדרך כלל

זה בד יוטה

כמו הבד שעוטף סוכה (הירוק הזה) מדפיסים עליו שלטים גדולים (כמו בתמונה המצורפת) לצערי הוא יחסית עבה, מפלסטיק, אם הבנתי נכון אז סוג האריגה הוא שתי וערב מקווה שהבנת למה אני מתכוונת תודה רבה!

maybesure

New member
ניתן לתפירה

במכונה ביתית. מדי פעם אני רואה בשווקים ופארמים תיקים גדולים תפורים מהאריג הזה שנקרא "פלריג". בפארמים הם באים עם הדפסי דיסני. מה שלא ניתן לתפור במכונה ביתית הוא ה"שמשונית" וגם עליו מדפיסים שלטי חוצות, והוא יותר קשיח וצפוף. מי שיכול לעזור לך הם בעלי המקצוע שעוסקים בשילוט אולי, או מתפרות שתופרים בהן את הסוכות, מפעלים לתיקים כמו "חגור".

שש שבע

New member
כן

יוטה , זה של השקים ותחפושות האינדיאנים, אבל יש בד שנראה כמו יוטה והוא עשוי מפשתן גס, וטועים וקוראים לו יוטה. הוא גם יותר יקר.

אני מצטערת

התכוונתי לבד פלריג זה בד שמשתמשים בו לסככות, סוכות, שלטים ועוד כל מיני בכל אופן תודה רבה על עזרתכן! שבת שלום!

niznaz333

New member
תפרתי ממנו..

שמלה לאיזה פרוייקט במכללה..במכונה ביתית במחט רגילה.. הוא ממש מרגיז ודוקרני :() אני לקחתי מחנות בניה את השקים הגדולים הלבנים האלה ויש את הבד הזה גם בחנויות טמבור לקנות במטרים. בהצלחה!

רות מלר

New member
אם הבנתי נכון זה לפריג ?

בפורים האחרון תפרתי לבת דודתי את הסל הירוק כיוון שזו רק תחפושת לקחתי את הפלריג הכי פושט שיש. הוא נוראי כי הרפיה שלו מתפוררת, ונקרעת . חרדתי מהאפשרות שהבית יתכסה לי בג'יפה של הפרורים הירוקים, ושהחתולה תלעס אותם- כי חתולים צדים ירוק ושחור. איך פתרתי את העניין ? על השוליים הדבקתי סלוטייפ לכל האורך, לקחתי בחשבון שיתכן ולמחט יהיה קשה המעבר בין הדבק הלוך וחזור ויתכן שאצטרך להחליף מחטים . לשמחתי לא היה צורך להחליף מחטים. התקבל מוצר עמיד ושמיש היא אכלה איתו ארוחת ערב, רקדה, קפצה- נמשמע כמעט כמו פרסומת לטמפון או לבדיקת עמידות באיקאה. נסי בהצלחה רות

למעלה