תפסיקו כבר לבכות יא מעצבנים!

תפסיקו כבר לבכות יא מעצבנים!

תפסיקו להתבכיין על שמאריכים לם את ימי המילואים! אתם בחרתם להשאר במדינה הזאת בחיבוק ידים אז זה המחיר וזה הנטל! רובכם הצבעתם בעד מנהיגים שהמדיניות שלהם זה להמשיך במלחמת הרשות המפגרת שמתנהלת עכשיו! ואם אתם לא מסכימים איתי על זה וחושבים שהמלחמה הכרחית אז תיסתמו ותיקחו בה חלק כמו כולם. נכון שאתם לא מרגישים שזה כמו כולם, אלא שאתם הפרייארים היחידים. אבל אם לא אתם אז מי...ואם אתם שונאים את העובדה הזאת ואת החברה הישראלית המגעילה שמציגה את העובדה הזאת אז תעשו משהו בנידון ואל תתחמקו ממילואים גוד דאמיט.

peter_pan

New member
פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים

כן, גם לי כואב שאנחנו לא עושים מספיק. לפני שבועיים-שלושה, עוד חשבנו שיש התחלה של שינוי סדרי העדיפויות במדינה, אבל נוכחנו שלא כך הדבר!!!!! מי שהבטיח להלחם לשיוויון הנטל ולהקלת העומס על לוחמי המילואים, אינו עושה את עבודתו נאמנה (וכנראה, גם בוגד בעקרונותיו ובוחריו). למרות שאני יכול לתת 1,001 סיבות איך אני לא יוצא למילואים הקרובים (33 ימים בסוף החודש באחת מערי יו"ש הפחות אטרקטיביות), אני כן אתייצב לשירות מלא. וכך יעשו גם חברי הקצינים והלוחמים. כי אנחנו יחידה אורגנית שעובדת יחד וכולם מחויבים האחד לשני יותר מאשר למדינה. ה"ביחד" ו"אחי" שגדלנו עליהם בסדיר הם אותה נקודת חולשה שהמדינה מנצלת בקוראה לנו לשירות מילואים - שמחולק בצורה לא שיוויונית. אנחנו לא בוכים, אנחנו עושים את עבודנתו נאמנה-במקביל לשירות המילואים אנחנו דואגים לעסק בו אנו עובדים (מי כשכיר ומי כעצמאי) וחשבונות הניידים שלנו מרקיעי שחקים, אנחנו דואגים לאישה והילדים בבית ודואגים לפנקם ככל האפשר לפני היציאה לפעילות מבצעית...ואחריה. אנחנו נעשה הכל למען הגעה לנקודת הכרעה במלחמה המתמשכת, אבל אנחנו לא מוכנים לשתוק ולשבת בחיבוק ידיים כשאנחנו המיעוט שתורם. לא ייתכן שנתרום, לא נבקש כלום בתמורה ועוד "נקבל על הראש". זה כבר זלזול ויריקה בפנים.

syair

New member
סיפוק רגעי

מערכת הצבא, כלומר הקישור לא בנוי על תכנון לטווח ארוך, אלא על סיפוק רגעי למה שצריכים אנשי מילואים. ככה שלא אכפת להם, אפילו אלה שמתחמקים עשו קצת מילואים, וזה מספיק לכסות משהו. אני מדבר על אלה שבסוף עוזבים את הארץ או מתחמקים, ולא על אלה שכבר מהתחלה או מהסדיר יצאו על 21. כל עוד שלא כולם יוצאים על 21 או עפים מהארץ (וזה לא יקרה), המדינה רק מגדילה את כמות ימי המילואים, ולא משנה איזו ממשלה זו תהיה. גם מצנע היה מגדיל לפחות לטווח הקרוב, אלא אם הנס שהוא הבטיח היה קורה כבר עם הכנסו לתפקיד (חבל שלא ניסינו את הנס הזה), ואנו צריכים לחיות עם הקוסם
.

עכשיו את מעצבנת ממש!!! שתביני

איך לעשות מארבים ולרוץ מול אש נדבר. זה שאת מורעלת ופעורה זה לא אומר שתטיפי לנו מוסר! מי את בכלל?? 60 ימי מילואים עשיתי שנה שעברה! 50 ימים בשטחים ועוד 10 ימים העברתי קורס לסיירות. והכל לקראת סוף התואר עם אלף עבודות ואלפיים מבחנים. אז ג'ובניקית יקרה, שכל היום מתעסקת עם חיילים קב"ניסטים שהורידו פרופיל בשביל לברוח מקרבי: תעזבי את כוסות התה והעוגיות ותצאי לאזרחות. כשתביני איך זה לטחון מילואים כמו מאנייק, לחזור ולראות שאף אחד לא משתין לכיוון שלך, תביני. חלאה.

אה. וקראתי גם את הכרטיס...

שלך. ממש מייצג את הקבעון המחשבתי העקום של צה"ל. ממש כמו "תפיסות הביטחון" ועוד כל מיני מונחים דבילים. שק איגרוף? את? במקום להבין אותנו? אני לא מתפלא שאת קצינת קישור (בלאי מהמורעלות לקק"צ).

כנראה שהפכת לעיוור מרוב עצבים

כי כל מה שנכתב בכרטיס שלי, נכתב בציניות. דבר ראשון באמת מי אני שאתה כל כך נותן לי לעצבן אותך יא טמבל... ודבר שני אתה כנראה פיספסת משהו מאוד מהותי אם אתה חושב שאני מורעלת ופעורה! הדבר היחידי שאי פעם הייתי מורעלת עליו זה לנסות לשנות משהו במערכת הדפוקה מאוד מאוד הזאת. אבל זה כבר לא מעניין אותי כי את העתיד שלי אני לא רואה פה...לפחות ניסתי...אולי לא מספיק חזק...אבל כמה כבר אפשר לנסות בשביל משהו שהפסקת להאמין בו... ותרגיע שאתה אומר שאני לא מבינה אתכם. הקצינות היחידות של מבינות את החיילים זה כאלו שזה תפקיד ביינים בשבילן והדבר היחידי שאכפת להן ממנו זה הקידום. קצינת קישור זה התפקיד הכי חרא בעולם אז תגיד תודה בכלל אם מישהי מסכימה לעשות אותו...

peter_pan

New member
קצינת הקישור תבין כש....

כשיהיו לה ילדים ובעלה יצא לחודש מילואים..... אף אחד לא ביקש ממך טובות, לא מתאים לך, תעזבי!!! עד היום ...(ואני כבר 11) שנה במערך המילואים, כל קצינות הקישור שהיו לי עשו את עבודתן נאמנה והפכו להיות חלק מהווי היחידה. רובן שומרות על קשר עם היחידה.

פלסטיק

New member
קשה לך חמדתי?

מה בדיוק מפריע לך? אנשים מתנגדים לשירות של 43-57 יום וזה מפריע לך לעשות עבודתך בקלילות? תביני שכך זה בחיים, לפעמים אנשים מצביעים ברגליים

למעלה