תפסיקו , כל הזמן להתחשב ברגשותיי

magy

New member
תפסיקו , כל הזמן להתחשב ברגשותיי

אני לא בדיוק, שונאת את מה שכולם אוהבים......... תחשבו על זה......
)))))))) ויש דברים שאם עדיין לא ראיתי ,,,,,הגיע הזמן לראות..... ואם ראיתי.......כבר............מה כבר יקרה לי???????????????. ותחשבו גם על זה........
))))))))) ומשהו שונה........לחלוטין............שעות רבות התאמצתי.....ובסוף הצלחתי....... אחרי הדינוזאור שבניתי מחלקיקי עץ מתוך תבנית שבה כבר חתוכים החלקים... הרכבתי ינשוף.......שמכיל ארבע תבניות עם מיליון ורבע חתיכות עץ ....ממוספרות...... וגם "מאותַיות....... בלועזית. סמטוכה לכל הדעות,,,,,,, העיניים יצאו לי...... אבל בפרינציפ.........רציתי להצליח.......אחרת הייתי מרגישה ...אהבלה... יש ינשוףףףףףףףףףףףף מעץ.......... על מה דיברו פה, בעצם??????????? אחותו שלחתי לך מכתב בקשר לסיפור שלא מצאתי...............................................

עיניים

New member
מי בכלל מתחשב???

ובכלל לא יודעת על מה את מדברת, כי אין לי פנאי לקרוא את כ ל מה שנכתב פה הבוקר,,,, אבל מה שכן הספקתי לראות, זה שאת עושה לי ייסורים של מצפון,,,,, "מצפון תיפתח הרעה", הא??? כשדודו טופז חיפש כותרת למשחקון שלו בתכנית - הוא פשוט העתיק אותה ממני,,, "אין לי זמןןןן" ואם בכל זאת יש לי דקה או שתיים - אני פה,,, עין
מנסה להתאושש מהאוסקר

יש זמן - אין פנאי

כתבה פעם אחותו - שאבא שלה היה אומיירץ עיניים התחברת ל-VIP של מדינתנו? אוסקרים וכאלה

עיניים

New member
חונ-חונה,,,

שוב לא התעמקת ב-כל השורות שלי???
קודם כל הצהרתי שאין לי פנאי - אחר כך הצהרתי שגם אין לי זמן, (פשוט כי ה"אין לי פנאי" לוקח לי את כל הזמן

יש זמן, יש פנאי, אין חשק!!!...זהו!!

...שומע את השיר של ה Rolling Stones ... "You can´t always get what you want"... ואז בא החשק!!!...אין אפס... זאת נוסטלגיה!!!... בא לי לרקוד!!!...
נ.ב. מי באה איתי?...

ואני חשבתי שאין יותר דינואורים

בסוף אני מגלה שהוא היחדי שנותר היה אצלך על הרצפה בחלקיקי עץ קטנים. בחיים לא היה לי תחת לשבת להרכיב פאזלים, ואני מניחה שלא יהיה לי גם. אין לי סבלנות גם לתשבצים וחידות. אם מישהו יודע את הפתרון שיגיד ישר למה חידות כאלו. ומגי,יונת הדואר נשלחה מזמן חזרה עם כתובת מדוייקת לספור ועוד כמה פרטים..

magy

New member
היונה אצלי.....ונשלחה חזרה

וזה לא פאזלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ממש לא.......... זה קונסטרוקציה........... אבל בעיקר , צריך סבלנות..... ואני אוהבת תשבצים, סתם לאמץ את התאים הבודדים שעוד נשארו שם למזכרת..... כמו כן........ברידג´......שעוצר אלצהיימר......בגלל המאמץ לזכור מה כבר יצא ומה עדיין לא....... משחק על נקודות.....לא כסף....... ויוקרה, מי שלא ראה מריבות של פרטנרים בברידג´, לא ראה שמחת בית השואבה מימיו.... תני קריאה לחיוב או שלילה לגבי מחר......אוחתו.........

עיניים

New member
מגי, מה זה

ספלינטר??? שמעתי זוג חברים שמשחקים ברידג´ זורקים את המילה הזאת ורבים על זה,,, זו מילה גסה???

magy

New member
לוידעתתתתת

ספליט....זו חלוקה.....שמתאימה בין שני המשחקים....הפרטנרים. טלפרינטר........זה.....פאקס-מורס .......סתם...... לא מכירה את המושג..... יש.......סטיימן.....שזו שאלה. למעשה, כל המשחק מתנהל בשפה שהיא שפת ברידג´. קלאבס - דיאמנטס - הארטס - ספיידס = צבע ותמונת הקלף. טרמפ...... הג´וקר של הברידג´ פסססססס = אין לי כלום..... הלאה... פור נו טראמפ......שאלה לאסים אקול, סוג של סגנון משחק גיי´קובי.......עוד משהו פריאמפטיב......ארוך וחלש.........(לא מה שאתם חושבים) טו קלאב = חזק טראנספר - עקיפה דיסטריביושן......חלוקה......של הקלפים.....שקובעת אם המשחק יצליח .. בִיד. ....הכרזה - צריך לזכור בערך .....שלוש מאות כללים תוך כדי משחק..... פלוס חישוב נקודות בפתיחה...... ולא לשכוח לשניה........מה הורידו כבר....ומה עשוי להיות בשתי הידיים האחרות.......... בקיצור, קורס של חצי שנה לפחות......פלוס משחקים נון סטופ...........

magy

New member
ואם זה נשמע משעמם......

זה לא.........כשיודעים לשחק.........זה הכי מתח שבעולם.......... למרות שאני זוכרת.....שאני מכירה כמה משחקים.....הרבה יותר מרגשים ומותחים.......גם יותר מהנים..... אם יזכירו לי......אזכר......מיד..........
))

עיניים

New member
וכמה זמן את

כבר לומדת ומשחקת? או שכבר סיימת ללמוד? החברה שלי צריכה לבוא אלי בערב, אבקש ממנה הסברים בשבילך, היא מומחית גדולה בברידג´. (יש לה איזה 30 גביעים בבית) איך אני בשבילך, הא???

magy

New member
למדתי לפני כשבע שמונה שנים

אולי יותר.....כבר לא זוכרת.... שיחקתי בחממה.....מספר שנים.... מאז האינטרנט.........רק במחשב.....הכי כייף קודם כל, כי כל העולם משחק נגדי.......ממש אנשים מרחבי העולם.... ורובם אדיבים..... שנית, לא בא לי להתלבש.....להסתרק....להתאפר, להתנעל...... בפיג´מה....עם סיגריות וממתקים מול המחשב......... הכי אחלה בעולם............................................ hi all where from? oh......nice well done partner....... what´s the time there?

לדעתי הצנועה, בגלל

שאת יפה טבעית אז לכי כמו שאת למה מול מסך? ככה פוגשים אנשים רק במפגשים פעם ב... מתי המפגש הבא אמרנו? הפעם הייתי הולכת על סופשבוע במלון

magy

New member
לא מכירה חונה....

אבל מכירה כמה עם ........הרגליים

עיניים

New member
למגי - (מחברה של עיניים)

למגי שלום. קראתי את התשובה שלך לעיניים, ויש לי כמה הערות במושגים של הברידג´, אבל קודם כל על הספלינטר (השאלה של עיניים): כשהשותף שלך פותח בסידרה של מיג´ור ולך יש התאמה מלאה ונקודות המשלימות למשחק מלא, אבל יש לך קלף בודד בסידרה אחרת, במקום לסגור ישר למשחק מלא, את מכריזה בגובה 4 את הקלף הבודד (שזה מספר לשותף שיש לך התאמה עם נקודות למשחק מלא) = יש סיכוי לסלאם. למשל: 1H-4CL (התאמה בהארט ובודד בקלאב). מקווה שזה ברור לך. ועוד שתי הערות: 1.אקול- זו אחת מהשפות בהן משתמשים בברידג´ והיא הכי נפוצה בעולם. 2.טרנספר- זו הכרזת העברה ולא עקיפה. לעקיפה קוראים- אימפס. מקווה שעזרתי לך, ותמשיכי לשחק הרבה ברידג´, אומרים שמי שעוסק הרבה במשחקי הברידג´ או במשחקי מחשבה אחרים, סובל פחות בהזדקנות משיכחה. זה בהחלא משחק הנחשב לספורט למוח. חברה של עיניים. וזה, מגי, ממני
עין
עומדת בדיבורה.

magy

New member
תודה תודה על המושגים

כעת אבין טוב יותר....את הזרים הכותבים כל הזמן.......בזמן המשחק.... טעיתי בקשר לטרנספר.....ואימפס.....סליחה..... אקול.....זה המשחק שאני נוהגת לשחק.....אבל יש עוד המון סטיילים...וכשאין התאמה ביני לבין הפרטנר......אני בבעיה...הם משחקים ....סייקס.....ברידג אמריקאי...... את הספלינטר............לא הכרתי מעולם....... אגיש תלונה נגד ממי הרדוף שלימד אותי.......ומלמד עוד אלפים.....ולא סיפר לנו.......אפילו לא ברמז...... שילחי לי איזה גביע.......לקישוט...... לא שיחקתי בליגות.......רק ברידג´ תחרותי בחממה.....שנים. ואני בטוחה שיש לי עוד המון מה ללמוד.... אבל מה דעתך להכנס ליהוווווווו, ולשחק איתי קצת???????????? אני בחדר מתקדמים ....... ולא מביישת את המדינה.....שם.......
))))))) נשיקות לעיניים .........שלי...............

למעלה