תפסיקו לבכות

תפסיקו לבכות

ההודעה הזאת מתייחסת לפורום הזה בכללותו, אני מתנצל בתור התחלה למי שהדברים לא נוגעים אליו פשוט נמאס לי לקרוא את אותו זבל שוב ושוב, רבים מכם שולחים עבודות (חלקן ברמה יותר גבוהה חלקן פחות) ומצפים לתגובות וברגע שכותבים לכם שהעבודות לא מדהימות (ורובן כאלה לצערי) אתם מקבלים התקף ומתחילים לירות לכל כיוון, אז בואו נתחיל מהבסיס: * אי אפשר שכולם יאהבו את העבודות שלכם, חלק נותנים ביקורות אם תענו לכל אחד ותתחילו לקלל או להיפגע זה מראה אך ורק על הרמה האישית הנמוכה שלכם * בתחום התלת מימד יש תחרות גבוהה כתוצאה מזה, הרמה עולה, מספיק להיכנס לאתרים של חברות בארץ בכדי להבין על מה אני מדבר, *רוב הזמן התגובות שתקבלו יהיו רעות (מניסיון מוכח בעבודה בארץ) *תפסיקו לבכות!! רובכם בוכים על זה שהם לא עובדים, לא לומדים וכיוב, דבר ראשון תסתמו את הפה. אף אחד לא אוהב בכיינים! לא קיבלו אותכם לעבודה סימן שאתם לא מספיק טובים, חזרו הביתה ותטחנו עוד יותר את המחשב עד שתגיעו לרמה נורמלית. *תירדו מהעץ הגבוה, יצא לי לראות מספיק SHOWREELS של אנשים בארץ ובחו"ל ולראיין ולהתראיין במקומות עבודה, אל תחשבו שבגלל שעשיתם קורס בסיוון, בקמרה אובקורה, בבצלאל או אצל עזרא בקיוסק אתם יודעים הכי טוב בעולם את התוכנה שאיתה אתם עובדים, תמיד יהיה מישהו יותר טוב שאתם יכולים ללמוד ממנו אז תקשיבו כשהוא מדבר. *לימודים הם לא תמיד ערובה להצלחה! ראיתי מספיק סטודנטים עם תעודות שלא יודעים כלום ולעומתם אנשים שלמדו לבד והתמקדו בלעשות דברים לבד שהוציאו דברים מדהימים מהמחשב הפשוט בבית, אני יודע שלחלק מכם זה בהפתעה (אני מקווה רק שלא להרבה) המטרה של ההודעה הזאת היא לקדם ולא לקטול לכן אין כאן שמות והתייחסות ספציפית למישהו, רק ניסיון לחלוק את ניסיוני איתכם ולקדם את הפורום הזה מעבר לריבים קטנונים בין אנשים, אני יודע שאני אקבל הרבה תגובות זועמות על ההודעה (אני בכלל מקווה שה-WEBMASTER ישאיר אותה) אבל אם בו אדם אחד ילמד ויאמץ משהו עשיתי את שלי, DL

תוספת קטנה

מי שיחזור אלי בטענה שהוא מסכן וצריך כסף והוא חייב לעבוד ואין לו זמן לעשות דברים ברמה מספקת שישתוק, פיניתי מספיק שולחנות בתור פיקולו, שטפתי מספיק כלים והרמתי מספיק שטויות בעבודות מסריחות וכל פעם מצאתי זמן לעבוד על ה-SHOWREEL שלי שיצא טוב, אז תשקיעו קצת זה טוב גם לאישיות ודבר אחרון: משפט קלישאתי באנגלית "IF IN FIRST YOU DON"T SUCCEED, TRY TRY AGAIN " משמע בניתם משהו ויצא לא טוב וקוטלים אותו בפורום נסו שוב ושוב עד שכן יצא מדהים, מי שמרים ידיים צריך לחפש עיסוק אחר או להשאיר תלת מימד בתור תחביב לשעות הפנאי DL

3dba

New member
המובטל בטיטו

כנראה שיש לך זמו אם אתה רושם כל כך הרבה ועוד באמצע יום עבודה ,אח שלי תרגע אז קטלו אותך קצת לא קרה כלום ,אף אחד לא מצפה לקבל רק תגובות חיוביות אבל לא לקבל גם סתם תגובות כמו-" לא אוהב" בלי גב מאחורי זה ,תגובות נועדו להיות ביקורת בונה ולא סתם שיט כמו שראיתי .אני נמצא במספיק פורומים והביקורות הם בונות ולא מתלהמות ו"צעקניות"כמו של ...שלך. אז אבאל´ה תרגע ,ולצערי בארץ זה שאתה טוב זה לא אומר שתקבל את העבודה בהרבה מקומות האנימטור הראשי זה איזה טמבל אחד שסיים בצלאל ולא יודע מזה uvw map וכך לא קל להכנס לרוב המקומות המועטים הארץ.

מה?

ננתח את התגובה שלך: 1.אני מחפש מודלים ברשת ונכנסתי לקרוא קצת בפורום, 2.אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר כי עוד לא שלחתי שום עבודה שלי לפורום, 3.לא העדתי על עצמי שאני "טוב" כדבריך ולו לשניה אחת, זה שהסקת את זה בתור הנשאות מראה רק על דפוס החשיבה שדיברתי עליו, אני עדיין לומד כל יום שאני עובד ונהנה מזה ואני מקווה שאני לא יגיע למצב שבו אין לי מה ללמוד, (כי אז הכל נהיה משעמם) ואין סיכוי שהדבר הזה יקרה בזמן הקרוב או הרחוק, 4.מספר הסטודיואים בארץ גודל ויש מקומות עבודה מעבר לגרוויטי, ברודקאסט ןJCS אז תיבדוק את הדברים לפני שאתה כותב אותם, 5. עם כל הכבוד ליחסי החיבה בינינו אני אבקש שתימנע משמות כמו "אחי" "אחותי" וכ"ו, אנחנו עדיין לא חברים, אני מעדיף שתשמור את זה לידידך, 6.ההודעה שלי באה (אני אגיד את זה שוב) לנסות לקחת את הפורום צעד קדימה ולצאת מהביצה הדלוחה שהוא נמצא בו, שבו כל אחד טופח על ישבנו של חברו בתקווה שזה בתורו יטפח על שלו בחזרה, וההודעות ברמת שיחות במגרש כדורגל, (מטאפורה, אין לי כלום נגד כדורגל, עכשיו כולם יכתבו שאני מתנשא) ובאת והוכחת לי (אני מקווה שאחרים גם רואים זאת) שאין באפשרות האנשים בפורום להתעלות מעבר לתגובה קטנונית, וזאת בדיוק הסיבה שדברים בארץ נראים כמו שהם, שטוחים ומתעסקים בדברים קטנונים וחסרי חשיבות, אין לי מה לומר חוץ מחבל, אני בטוח שאני אשמע ממך עוד התלהמויות כמו ההודעה למעלה וחוץ מלשעשע אותי הם לא יעשו כלום ושוב, חבל DL

3dba

New member
בתור..

אחד שמגדיר את עצמו לא בוכה זה מה שאתה עושה רוב ההודעה.חוץ מזה אח יש לי רק אחד וזה לא אתה אז אתה יכול להרגע ודרך אגב מי אמר שכל מה שכתבתי קודם מכוון אליך?אני לא מכיר אותך אז מאיפה אני יכול להעביר עליך ביקורת אל תקרא בין השורות תקרא את השורות.

eldarinn

New member
הודעה

חברים לכל אחד הזכות לתת דעה על מה שהוא חושב ולכן אף אחת מההודעות לא תימחק כי אני נגד סתימת פיות. בהזדמנות זאת אני מזכיר לכולם שבפורום הזה יש מקום לכל הרמות, וגם הביקורת וביקורת הנגדית צריכה להיות שקולה ומובנת. בואו ננסה לעזור אחד לשני בצורה מקצועית וידידותית במקום לקטול - בשביל זה קיבלנו כאן פינה. אני מאד מבקש לא לרדת כאן לפסים אישיים, זה לא המקום. סולחה כללית?

למעלה