תפסיקו לבלבל את הביצים

AMIT4000

New member
תפסיקו לבלבל את הביצים

גברים רוצים רק לזיין בלי הרבה סיפורים נקודה. אותו כנ"ל הנשים רק שהנשים סגורות בבועה בתוך עצמם במיוחד הישראליות - כל אחת משחקת לי אותה רבנית מבני-ברק למה אתן לובשות חשוף אם אתן לא רוצות זין כל בחורה שעוברת לידי אני מדמיין איך אני מזיין אותה

נעמייה

New member
לפעמים,

אני באמת רוצה לענות לשאלות טפשיות כמו "למה אתן לובשות חשוף אם אתן לא רוצות זין", ואז אני עוצרת, מסתכלת בכרטיס של הכותב... ומבינה שאולי זה ילד קטן כמו עכבר מעבדה מבוהל... שכל מילה שניה שלו היא "זין" והוא... יש לו עוד הרבה ללמוד ולא רק על נשים.. אלא גם על גברים. אז ילד, תתבגר

AMIT4000

New member
אני ילד ? חחחחחח

זה רק מראה כמה את טיפשה אם את חושבת שאני ילד אז את ממש לא מבינה כלום מהחיים גבר מעוניין רק בדבר אחד וזה לא ב "חוכמה שלך" וגם לא ב "כסף שלך" (למרות שיש כמה גברים מעטים שכן חשוב להם הכסף (כמו בעלה של אריסון ))

night mistress

New member
אולי כי ניחנתי בבז'אז'ים יפים?

ואולי כי הם מהממים לדעתי, וחבל למנוע אותם מהעולם?? ואולי כי חשוף זה יפה? יש הרבה סיבות.. אם אני אחפש Zין אי בכלל לא אתלבש, אני אשאר ערומה..

goldboxer

New member
אם...

אם תשארי עירומה: א- תצטנני (ואמרתי לך לא לצאת החוצה לא לבושה!) ב- תהיי כמו הפרסומת לשמפו עם ההיא שמוציאה עיניים. ג- תעמדי למשפט על התערטלות בציבור וגרימת נזק ע"י יצירת עשרות תאונות שרשרת!!! את לא באמת רוצה ז' נכון?! או שכן- אבל יש דרכים נורמליות להשיג אותו(מדיה דירקט)

AMIT4000

New member
כבר נדלקתי עליך

או סוף סוף מישהי שמקרינה סקס טהור ויפה נ.ב - אפשר להזמין אותך למרטיני ? נ.ב.מ - אני מאוהב ב night mistress

girl111

New member
או סוף סוף מישהו שאומר את האמת ו..

רוצה לדעת עוד משהו? אני מתה על חולצות בטן, ומכנס צמוד. יש לי גוף יפה ורזה שגברים אוהבים.. אני אוהבת ללכת ככה ושהגברים הפטאתיים האלה יסתכלו יתחרמנו, וידעו שלעולם, לעולם, הם לא יוכלו לגעת בסחורה. זה כיף, איך הם יעשו הכל, כדי לקבל זיון (אחד אפילו הגיע כ"כ רחוק, שהוא עשה לי ספונג'ה בכל הבית) ובסוף לא מקבלים כלום
זה הורס אותם, עובדה אח"כ הם "מנסים" לנקום. פשוט פאטתי

AMIT4000

New member
ולמה את לא אומרת את האמת ?

את יוצאת עם חבורה של לוזרים אני בחיים לא הייתי עושה לך ספונגה בלי קשר למה שאני אקבל בכל מקרה אני כבר דלוק על night mistress אולי לה כן הייתי עושה ספונגה בין הרגליים

night mistress

New member
עמית../images/Emo9.gif

המיסטרס מעדיפה מסאג' בכפות הרגליים ולא ספונגה.. היא שברירית

AMIT4000

New member
תסמכי עלי

אין בעיה אם תתפרקי אני אחבר אותך (אם תפלי אני ארים אותך ( "מציצים")) by the way שמעתי שיש אנשים שיש להם סטיה לכפות רגליים נראה לי שאני ואת נעשה הרבה סקס מה שבטוח לא בפעם הראשונה שנפגש אפילו אם תעמדי על זה ותתעקשי עם קיום יחסי מין אני לא אסכים בשום פנים ואופן הערה : אנני אחראי למעשי אם כן תצליחי לשכנע אותי BYE חמודה שלי

אני חושבת שהיא התכוונה

במילה סחורה לא לעמצה אלא למה שיש לה... או ליתר דיוק עלייה

דנטל

New member
אם זה היה כתוב פחות אינפנטילי

אולי היה אפשר לענות לזה יותר ברצינות במקום לבזבז משאבים על עצבים. יא אללה, פשוט לא סובלת הודעות של ילדים קטנים. דרך אגב, אני לא מתלבשת חשוף וזה ידוע שאני מחפשת זיונים. לעומתי אני מכירה המון שמלבשות חשוף כי הן חושבות שזה יפה ולא ממש מחפשות זיונים (ולרובן יש חבר אז יש להן זיונים במילא). הבגד לא עושה את האדם ואולי אתה רוצה רק לזיין, אבל למרות שרובנו מחפשים סקס וחלקנו גם מודים בזה, עדיין ישנם עוד כמה דברים שאנחנו רוצים, אז זה לא *רק* לזיין. אנשים הם לא עד כדי כך רדודים (חוץ ממך ועוד כמה אולי).

goldboxer

New member
ואני...

יצאתי מפורום סקס רק כי חשבתי שהוא נדוש-ופה מרענן יותר.. ומסתבר: הפכתם את המקום לפורום סקס עדין (תכלת) וגם זה בטח ישתנה. נו, שיהיה! תהנו

למעלה