תפסיקו לזיין בשכל נימאאאסתם !! יש פה גנון !!

תפסיקו לזיין בשכל נימאאאסתם !! יש פה גנון !!

מה הסרט שלכם אתם מתנהגים כמו ילדים בכיתה טיפולית מה נראה לכם שלהוציא אלבום זה יאללה יאללה כל דבר אצלכם זה יאללה ויאללה אין סיגנון דיבור אחר ?! כל הטוקבקים ראבק זה הפורום שנותנת הכי איכות ובאמת את הקטעים הכי חדשים ואתם כל פעם עם החזירות השנונה שלכם אעלק לא מתלוננים מספיק זה סתם עושה לא נעים והברגשה מעצנת בפורום תנו לדודי וג'ואל קצת יותר כרדיט ותסמכו אליהם שירגישו מוכנים להוציא את האלבום הם יביאו את זה במכה וחוצמזה שהשיקול לדחות את האלבום בחופף למצעד הגאווה רעיון מבריק בעניי !

divaDIVAdiva

New member
מחזקת ..

תרגעו, תנשמו אוויר..הם יוציאו אותו מתי שהם יהי בטוחים במלוא המאה האחוז שהאלבום מוכן לצאת לעולם. תנו להם את הזמן שלהם, תנו להם לעשות את העבודה שלהם. הם רק שחררו 2 קטעים חדשים [גוד לייר רדיו מיקס, גוד לייר קלאס מיקס]..תהנו ממה שיש, ותחכו בסבלנות לשאר הקטעים החדשים.. __________ מחכה בקוצר רוח למצעד!

divaDIVAdiva

New member
מחזקת ..

תרגעו, תנשמו אוויר..הם יוציאו אותו מתי שהם יהי בטוחים במלוא המאה האחוז שהאלבום מוכן לצאת לעולם. תנו להם את הזמן שלהם, תנו להם לעשות את העבודה שלהם. הם רק שחררו 2 קטעים חדשים [גוד לייר רדיו מיקס, גוד לייר קלאס מיקס]..תהנו ממה שיש, ותחכו בסבלנות לשאר הקטעים החדשים.. __________ מחכה בקוצר רוח למצעד!

ציונעע

New member
גברת עופרה ניסים מה קרה חזרת להגיב ?

תשארי בחור שלך שמה .. כי אפחד פה לא דיבר על הקטע שלהוציא את הדיסק עכשיו !!!! מדברים על זה שכבר נדחה כמה פעמים .. ולא יכולים לחכות יותר ! אני אישית לא יכול , אני רוצה לשמוע את כל השירים החדשים אצלי במחשב באיכות ולעווווווווף . אני יכול לרצות כן ? אמרתי שהם לא חייבים לנו כלום ! ביייייייי

גרוזיה

New member
אוווייש תנוחי חיותה ממתי עלית על הגבר חחחחח

לא באמת אתה צודק אבל למה אתה עצבני כפרות חג כל ישראל חברים :) יאלללה יום חמישי מי בא לנמלוס קרנבלוססססססססס עוד מעט מצעד הגאווה ג'ואל ודודי בחוף הדקל עוד מעט האלבום בעזרת השם יאלללללללה קומייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

ציונעע

New member
גרוזיה תעזבי את הגבר עכשיו חחחחח

כי עופרה לא צריכה לכתוב מה שהיא כתבה ... לא הבנתי דודי וג'ולה בחוץ בבמה או באולפן ???????? שופי ירוחיייייייייייייייי חג מהמם לכולם ! מואה

ג'ולה תופיע באולפן השקוף ההופעות בחוץ עד עשר

במצעד מרימות הכי חשוב וגרוזיתה זה ממש לא חשוב ולצינעע לא התכוונתי ספציפית עלייך בכללי יש הרגשה שכאילו זה תלוי רק בתאריך וטיימינג נכון נחכה בסבלנות וזה פשוט יבוא.

למעלה