תפסיקו לזיין ת´מוח! תוסיפו דברים ש

NeO OsHrAT

New member
תפסיקו לזיין ת´מוח! תוסיפו דברים ש

יהיה אפשר לקרוא , להסכיל וליהנות...! אוקיי... אחרי שהוריד ירד... אני ארביץ פה על תרמית של הממשלה הנצלנית הזו! חוק חינוך חובה... אני משוכנע שרבים מכם החושבים, שאלו את עצמכם "למה חוק חינוך חובה" , וככל הנראה עניתם : " בשביל שילדים עד גיל 17 לפחות יהיו במגרת מסויימת ". אז... אממ... לא כך הדבר! למעשה, הממשלה הנצלנית בה אנו חיים, חושבת אך ורק על עצמה. הם חיים להם בבתים הנפלאים, אוטו צמוד, אוכל, חופש יותר מכולם, מניות, כסף, כסף ועוד כסף... עכשיו בואו אני אסביר למה החוק חינוך חובה... הממשלה הנצלנית הזוצריכה שלנצח יהיה לה בסיס מסויים של מדענים שימשיכו לפתח להם מכוניות חדשות, דוקטורים שיטפלו בהם, אנשי מחשבים שיסדרו להם גישה לעולם... הם יודעים שאם הם יבקשו מהאזרחים לעשות זאת, מגיל צעיר, אותם אזרחים, ילדים יסרבו בהחלט! לקום כל יום מוקדם בבוקר, לקרוע את התחת, לריב עם מורים, להיות עצבניים, ועצובים כשאתה לא מצליח... אז הממשלה למעשה פיתחה חוק, המחייב תלמידים להיות בביצפר, במסגרת בה הם ילמדו באופן עקיף לשרת את הממשלה. כן, לפחות ידע בסיסי , שאותם אנשים ידעו לעשות משהו אחד לפחות. חוק חינוך חובה. כן. זהו זה.
תודה שקראתם, ניאו אושרת, סקוב.

IC4

New member
אנשים צריכים לדעת לצחוק על עצמם../images/Emo98.gif

הרי אחרי הכל , אם המטריקס (לא הכוונה לסרט) זה בולשיט , לפחות בואו לא ניקח שטויות ביתר רצינות מטרתי בחיים! לנהל את הפורום הזה בלי להיות כחול ולהרשים אנשים !

Chot

New member
קצת עשית בלאגן

נניח שזאת תרמית של הממשלה אז לא יהיה להם קצת מסובך לעשות את זה? אתה יודע, לנכוח העובדה שהם מסתלקים כל 4 שנים.. "דוקטורים חדשים" וכל הדברים האלה, כל השטויות האלה לוקחות שנים. הייתי מקבלת את זה אם היית מנמק את זה בהסברים כמו "רוצים להכין אותנו לנטילת חלק ולקידום העולם הקפיטליסטי" כמו שההוא באתר של בנק"י אומר, או להתאים אותנו לשיטה הציונית וזה אבל, אתה יודע, לא מכוניות. זה די מפגר. אחרת איזה אינטרס יש להם להפלות עיירות פיתוח ותלמידים ערבים?

NeO OsHrAT

New member
לצ´וט...

אוקיי, הכוונה שלי היא דיי בגדול. אמממ... אם אתה באמת מתכוון למה שאמרת אז כנראה שלא הבנת המסר שלי. נסה לקרוא אותו שוב, ואל תתרכז בדברים הקטנים שהם אך ורק דוגמאות ידידי היקר. ובאמת, אתה חושב שלאחר 4 שנים אותם האנשים הללו חיים כמוך או כמוני? תחשוב טוב יותר, ופחות שטחי.

IC4

New member
זהו צ´וט ! תפסיק לחשוב כל כך שטחי!!

תפסיק לחשוב כמו גבר!

NeO OsHrAT

New member
אופס לך צ´וט.

אני ממש מתנצל על האי הבנה...
אמממ... הבחור שמנהל את הפורום... וואי, טשוואי בטירוף אתה dude...... בטירוףףףףףףףף........! חחחחחחחחחחח........

IC4

New member
wtf is טשאוואי

אגב מה הקטע של "הבחור שמנהל את הפורום"? בכלל יש שני מנהלים אני מנהל משני/בפועל אחראי על אורח חיים קטנוני יותר
אבל מה זה טשוואי?

NeO OsHrAT

New member
לic4. ../images/Emo13.gif

טשאוואי..... אמממ...... אם אני יהיה פה מספיק זמן אז אני אגיד לך. D W B HAPY.
סקוב, ניאו אושרת.

Chot

New member
טוב

אני עדיין חושבת שאתה די reaching לקונספירציה. נכנסתי לפרטים הקטנים כביכול, כי עליהם אתה אמור להתבסס. הרי כל אחד מאיתנו שעבר את התהליך המייגע של התחנכות במסגרת בית ספר חיפש מתישהו איפה להאשים על זה שאנחנו עצלנים, כך שלהגיד שבצפר זה קונספירציה זה פחות או יותר כמו להגיד שדת היא קונספירציה, וידוע לכולנו מה חברי הפורום מרגישים לגבי המשוואה הזאת, (כן היא נכונה אפשר כבר להמשיך הלאה?). כמובן שיש בזה משהו דפוק ומסריח, ואני מוכנה לקבל ואפילו לאמץ את הרעיון שבגדול יש אישזהו אינטרס שעומד מאחורי השיטה הזאת, אבל אתה לא יכול סתם להגיד "הם רוצים שנמציא להם מכונות כביסה ושמיכות חשמליות". ברור לך הרי שזאת לא הסיבה.

NeO OsHrAT

New member
אאא! צ´וט...

"reaching לקונספירציה" את עדיין לא מעכלת... זה הכל, זה ממש הכל. לא אמרתי שאני עצלן ובגלל זה אני מאשים את ביצפר... אני לא מאשים את ביצפר, זה רק גוף שכפוף לממשלה והוא "יוצר בדיוק מה שהם מזמינים". אז את יודעת מה... אני לא אחזור בדבריייייי, וזה כן, זה הכל, הדברים הקטנים ביותר. תחשבי יותר...

Chot

New member
אין לי כוח לחשוב..!

מטרת הדיון היא שאתה תסביר לי כמובן

RedStorm

New member
אוף!

יש לי משפט ....מדהים שאומר בעקרון את כל מה שאמרת יפה אבל אני לא מוצא אותו!! בקיצור מערכת החינוך מכינה אותנו כדי שנהיה אנשים שרוצים ומוכנים לעבוד במכונה הענקית הזאת .....ולרובנו אפילו קשה לדמיין דרך אחרת . אבל מה שמטריד אותי , זה (שאני חושב) שגורמים לנו לרצות להיות חלק מכל זה לא להיות מוכן אלא לרצות....וזה מפחיד אותי!

חזיר בר

New member
תגובה

ואו רדסטורם,זה באמת מעניין מה שאתה אומר,ואני רציני לגמרי. זה מאוד מזכיר לי את הסוף של הספר 1984 (
?) בסוף הספר,שליחי "האח הגדול" מעבירים את וינסטון,גיבור הספר,עינוים ושיכנועים, כי למרות שהוא כופר - הם לא רוצים להרוג אותו,הם רוצים לעשות לו דבר גרוע בהרבה,הם רוצים שהוא ירצה לאהוב את האח הגדול. ואכן,בסוף הספר (שלטעמי הוא הסוף הכי עצוב שאי פעם קראתי),כתוב (וזה לא מדויק) "כן,הוא ניצח את עצמו,הוא מבין זאת עכשיו - גם הוא אוהב את האח הגדול" אני באמת לא בעמדה רצינית לדבר על בית ספר,כי אני כמו שצ´וט פה כתבה,מהעצלנים שמתרצים את זה במשהו גדול יותר, אבל העובדה שאני לא ממש קשור לבית ספר נותנת לי לראות דברים קצת מהצד קח לדוגמא איך אנשים מדברים על הבגרויות,אני לא רוצה - אבל חייבים - אז אני רוצה. אנשים שכבר הפכו את זה למטרה גדולה בחיים שלהם,גם בלי קשר לצורך. כן. זה קצת מפחיד אם יש משהו קצת מאחורי זה.

RedStorm

New member
אולי הוא באמת ניצח (אויי יו יוי)

"כן,הוא ניצח את עצמו,הוא מבין זאת עכשיו - גם הוא אוהב את האח הגדול" ועכשיו השאלה , אם הוא מאושר , האם זה משנה? -אבל זה לא יוביל אותנו לשום מקום. למשל יש משהו שאתה לא אוהב לאכול ואתה שונא אותו פשוט ויום אחד ישבת וגרמת לעצמך לאהוב את האוכל הזה , הדבר המסויים ההזה ששנאת על חייך ועכשיו יש עוד דבר בעולם שגורם לך אושר....אדז מכאן באמת זה נראה כאילו זה ניצחון לאהוב משהו שאתה שונא. (שיט!)

חזיר בר

New member
הוא לא ניצח

הוא לא מאושר,הוא פשוט הסיר מעליו כל סממן אינדוודואלי בעקבות עינוים ושטיפת מוח. לפני אותו משפט,מסופר אם אני לא טועה,על איזו דמעה קטנה שיורדת לו על הלחי,כאילו שמזכירה לו שלא הכל בסדר,שהוא לא אמור להיות חלק מהמון הגדול ושטוף המוח הזה.

RedStorm

New member
אבל נימאס לי כבר

הכל נראה רק דיבורים ואני מרגיש שלעולם לא ישתנה כלום ואנשים רק אוהבים לדבר עמוק ולא לעשות כלום .

למעלה