תפסיקו לישאול אם יספיק לכם כסף!

רוסמרי

New member
תפסיקו לישאול אם יספיק לכם כסף!

אתם מיתכוונים לבוא לחול כידי להנות ולחסוך שם כסף ?? מה זה בדיחה לטוב לנאפה אם 1500 שח מה זה נירא לך אילת ..אם אין לך מספיק כסף סע לאילת ..לדעתי מינימום כול יום לבזבז 100 דולר כול יום. ולא לחסוך כסף ולאכול רק אוכל שהבאתם מהבית ולא לעשות אטרקציות בחוף .ופארק מים וכאלה .אז ביכלל לא שווה לטוס . היתי בנאפה שנה שעברה השנה שוב :)

gza1

New member
כמה כסף שנה שעברה הוצאת

כולל בילויים,אטרקציות , ואי חיסכון?

obbb

New member
טועה

כל אחד ותקציבו. אפשר להנות בנאפה כמו חולה נפש עם תקציב מצחיק. כל אחד ומה שהוא בוחר להשקיע את הכסף שלו... אני גם תומך בלבזבז בלי חשבון (עד גבול מסויים) אבל מצד שני יש אנשים שקצובים על השקל כי הם עבדו / ההורים שלהם עבדו בשביל זה ועניין של 500 ש"ח לפה או לשם הוא די קריטי.

lirannasri

New member
מסכים איתך אנשים פה שיגעו את הרבי

כמה לקחת כמה זה כמה זה כך כמה שזנראה לך

kupid101

New member
רוסמרי יא נקניק

מה אתה משחק אותה 100 דולר ליום? אולי אתה טס ליומיים :p בכל אופן אני טס לשבוע אני חושב ושוב אני לא יודע כי לא הייתי שם אבל אני חודש שבשבוע עם 500 דולר אפשר להסתדר מצויין חבר שלי היה שם שנה שעברה במשך שבוע הוא אמר שהטיסה המלון והבזבוזים יצא לו 3500 ש"ח. אז אולי באוגוסט זה יותר יקר אבל הנה לי הטיסה והמלון וההעברות והביטוח זה 500 דולר כבר. ועכשיו לשם לשבוע אני לוקח עוד איזה 500 - 700 דולר שזה יכלול גם רכב וגם טיולים בלי אטרקציות של החופים מה אני ילדה בת 3 אני יכול לנסוע לטבריה או לאילת ולעשות את זה הסיבה שאני טס היא לא הים היא הטיולים שם המסיבות והאוירה השונה וכמו שאיזה מישהו אמר פה לא זוכר מי אפשר להנות יותר מכולם גם עם 100 דולר לשבוע. אם אתה יודע להנות הכסף לא משחק פה תפקיד ואם אתה יודע איך לבזבז את הכסף שלך נכון אז אתה לא צריך כל כך הרבה. בכל אופן.. רוסמרי.. אל תוציא פה את החשק לאנשים לטוס לשם כי בסוף נראה לי שכל אחד ישים את הכסף שלו רק כדי שתתקע באילת לשבוע :p חח

למעלה