תפסיקו לקטר !!!!

מאקו

New member
תפסיקו לקטר !!!!

אני כל הזמן שומע קיטורים על מילואים ולא מבין על מה ולמה נכון אנחנו אוכלים חרא יותר מרוב העם זה בא לנו דווקא בזמן הלא מתאים ועוד לא מקבלים תמורה הולמת נכון שהדתיים משתמטים אבל תחשבו על זה כמעין חופשה בתשלום אתה יוצא לחודש חופש עם החברים הישנים והטובים, נושם אויר, מנקה את הראש מהבלאגן באזרחות חוזר חדש עם מרץ לעבוד ממילא את הדתיים לא יגייסו ולא משנה מי יושב בממשלה אז קחו את הכל בקלות, תזרמו ונסו להנות מהרגע הרי תמיד בכל מילואים מעבירים את החוויות הנחמדות שהיו פעם אז יש גם דברים טובים

מר מאקו

הצבא זה לא פיקניק והוא מחפש פראיירים כמוך שיעשו את המילואים ושישלחו אותם לשטחים אם הצבא היה תופס קצת שכל היה מטפל באנשים שעליו הצבא תלוי היות והוא לא תופס שכל אז כולם בורחים נכון שיש חווית בצבא אני מעדיף להשאיר את כולם לך איך אני יאלה מילואים נעימים

פלסטיק

New member
חופשה שעשוייה מאוד להתארך

אם תמצא מכתב פיטורים בסופה אני מקווה שלא תגיע לסיטואציה הזו

מאקו

New member
הכל נכון אבל...

קודם כל אני לא מרגיש פראייר. אני עושה את העבודה שכולם במדינה צריכים לעשות לפעמים היא קשה ומבאסת אבל מישהו צריך לעשות אותה בקשר לפיטורין יש דרכים חוקיות לפעולה נגד מעסיק שמפטר יש מפקדים בצבא שלא מבינים את צרכי חייל המילואים אבל לא כולם כאלה ואפשר תמיד לפנות לזה שמעלייהם

פלסטיק

New member
כן? תספר לי על הדרך החוקית

בה תפעל נגד מעסיק שפיטר עובד לא דיברתי על פראייר, רק אם אני מקבל מכתב פרידה מהמעסיק שבועיים אחרי המילואים מה בדיוק אני אמור לעשות? (וקרו כאלה אפילו בחומת מגן) אתה בכלל עובד?

מאקו

New member
עדיין לא התנסיתי בעניין הזה

אתה יכול לפנות לבית דין לעבודה והם ידריכו אותך אני שמעתי על מעסיקים שנקנסו והוכרחו להחזיר עובד שפוטר עקב מילואים ולדעתי אפילו באכ"א במשרד הבטחון יודעים לפעול בעניין, אסור לוותר זה לא חוקי לפטר עובד בגלל מילואים

פלסטיק

New member
כמה שאתה תמים

נראה לך שהמעביד יכתוב במכתב פיטורים שהעובד מפוטר כי הוא יצא למילואים? לך תוכיח שזה בגלל זה. אני עוד לא שמעתי על מעסיקים שנענשו. שמעתי שרוצים שיענשו אבל זה לא קרה עד עכשיו מיטב עורכי הדין לא הצליחו, אולי אתה יודע משהו שהם לא יודעים בכל מקרה לפני שאתה כותב לאנשים כמה נהדר להם לצאת למילואים תבין שיכולות להיות לזה משמעויות לא קלות. אף אחד לא רוצה להגיע לבית דין לעבודה לנסות לקבל (אולי) חזרה את עבודתו, לאנשים יש משפחה לקיים

פלסטיק

New member
כמה שאתה תמים

נראה לך שהמעביד יכתוב במכתב פיטורים שהעובד מפוטר כי הוא יצא למילואים? לך תוכיח שזה בגלל זה עד עכשיו מיטב עורכי הדין לא הצליחו, אולי אתה יודע משהו שהם לא יודעים בכל מקרה לפני שאתה כותב לאנשים כמה נהדר להם לצאת למילואים תבין שיכולות להיות לזה משמעויות לא קלות

למעלה