תפסיקו

crazy dreamer

New member
תפסיקו

לרשום כל כך הרבה הודעות כ"כ מעניין פה!! בוא נראה כמה אנשים יש בפורום הזה שהם פעלים ככה שברגע שאתם רואים את ההודעה (יענו עכשיו) תגיבו ונראה מה הקצב שאנשים אשכרה נכנסים לפה יאללה תכתבו סתם תגובה אפילו בלי תוכן...אפילו...!

Dark Blue Sky

New member
אני פה

למרות שאני לא כותבת הרבה בזמן האחרון אני קוראת הכל..

Dark Blue Sky

New member
טוב, כמעט הכל..

לפעמים אנשים נכנסים לוויכוחים טיפשיים שפשוט לא בא לי להכנס אליהם..

אסאל

New member
אהה ועוד משהו לבובי שקרעתי לו את

המעיל היום......זה לא היה בכוונה אתה יודע את זה......אני ממש מצטער ממש ממש ממש.............אבל תחשוב על זה מנקודת המבט שלי....שמישהו בגובה של כמעט 2 מטר לא נותן לך ללכת ועושה לך שיתוק של איזה נינג´ה מאטו יושי , אז ניסיתי להשתחרר ובטעות הוא נקרע.......סורי בובי אתה יודע שבחיים לא הייתי עושה את זה בכוונה...
sorry men

lighter

New member
אני כאן...

זה שאני מתעצלת לרשום תגובות (וכולם ביחד:"יופי אורית...") זה כבר נושא אחר לחלוטין...

gh0sta

New member
אתם יכולים..

לעשות שיעורים... - בטח :) הבנים יכולים להקפיץ תביצה מצד לצד, הבנות.. לעשות צמות? ( עדיף downtown )

מי יעל יוטב???

זה לא קשה פשוט צריך לשים לה שולחן שהיא תצליח לקפוץ בשביל לשבת עליו אבל לא תצליח לרדת ממנו... זה יה ייה לה גבוה מידי.... או לכתוב לה משיהו באותיות קטנו זה ישגע אותה..... אבל בתאכלס היא סתומה!!!!1

מה יש לה בעין??

כלבה זקנה...יום אחד היא פשוט תמות באמצע איזה שעור או שתחתוף איזה התקף לב ואף אחד לא יעזור לה....ומה יש לה עם העין???

חחחחח אשכרה ....

נכון היא נראית כמו תרנגולת???? אווווווווווווווף זו המורה הכי סתומה ולכן גם הכי מצחיקה בבית הספר היא מתווכחת איתנו שנייה אחרי צלצול אם היה כבר צלצול או שלא... ובקשר לעין... אז נראה לי זה שרידי נקמה של תלמידיה הקודמים

למעלה