תפסיקו!

kat re

New member
אתה שם לב כמה אתה

סותר את עצמך??? "הגשתם בקשה לכינון חוקים, הדבר יתקבל אצל מנהל הפורום ואני בטוח שהוא יקדיש לכך מחשבה בקנה מידה המגיע לכך" - אני רשמתי את ההודעה למנהלים ואתה הגבת שאין צורך בכך... ועכשיו אתה מתחבא מאחורי המילים שלי???? אין לך בושה..?? תבחר עמדה כבר ותעמוד בה . אל תשנה אותה כל שתי שניות בשביל לצאת "בסדר"

gwizard

New member
ואם באמת יכנס מישהו חדש...

ויראה רק את ההודעות שלך, מה הוא יחשוב ? שאנחנו תת-רמה של אנשים ? לא תודה, אני זוכר מקרא לפני כמה חודשים שמישהי חדשה הגיעה ואתה התנפלת עליה עקב איזה שאלה טפשית..... מזכיר לך משהו ? הבחורה עזבה את הפורום בלי לקבל תשובות נורמליות והעיקר שאתה (כבודו הרבי ג'סטין) קיבלת את הסיפוק שלך. אז אל תתמם ואל תעשה את עצמך לטלית שכולה טכלת, אתה החוליה החלשה !

אף אחד מהצדדים בויכוח אינו טלית

שכולה תכלת. לכולנו יש לאן להתפתח ולהשתפר, במיוחד בנושא יחסים בין-אישיים. אני מציע לאנשים לקרוא את ההודעות בחיוך, ולא להתייחס לכל הודעה כפוגעת באגו שלהם. אני לא רוצה להשעות אנשים ואני לא רוצה להשמע כמו מורה - אבל כנראה שאני אאלץ כי הדיונים נעים לכיוונים של לכלוך הפורום בזבל, כעס ושנאת-חינם. אני מייחל לכך שאנשים יצאו מהאגו הקטנוני שלהם ויתחילו להקשיב לאחרים ולראות שהאנשים פה הם באמת אנשים טובים. אז בבקשה, באמת תתבגרו. שלכם, -רובין עוטה המגבת.

kat re

New member
אתם מפספסים את הנקודה

לאורך כל השירשורים על הנושא רוב האנשים הצליחו בצורה כה טובה לפספס את העיקר.. וזה פשוט מדהים אותי.. הנושא הוא לא אגו, הנושא הוא לא האם לחלוק חוויות.. הנושא הוא והפעם אני מקווה שזה יהיה ברור הוא: שני סטים של ערכים בפורום , שני סטים שג'סטין כל פעם יוצר מחדש... על זה הריב על זה הכעס (שלי לפחות) כי אני לא מוכנה שג'סטין יגיד לי מה צריך להיות בפורום ומה לא צריך להיות בפורום.... לא כשהוא בעצמו עובר על כל חוק אפשרי בפורום... ואם כבר פתחתי הודעה אז אני גם אוסיף עוד דבר.. אני מאוד מאוכזבת מהרבה אנשים בפורום הזה... כי מתחת לשטיח אנשים מתלוננים על ג'סטין ודורשים שינוי אבל כשמגיעה ההזדמנות לעשות את השינוי הם נבהלים ושותקים... די כבר עם הצביעות הזאת... ואני בטוחה שאותם אנשים שאני מדברת עליהם יודעים מי הם.... אני ממש מקווה שאנשים יחליטו לפעול בהתאם למה שהם יודעים כל כך טוב להצהיר כשג'סטין לא בסביבה זהו זה כל מה שיש לי להוסיף בעניין.. שיהיה לכולנו יום קסום

למעלה