תפסתי אותם סתכלו איך מדינה בכח T2+ תוקפת אותי מדינה בכח 850 מיליארד ערבים רמאים בני ז****ת
E EyALSexyLand New member 30/8/07 #1 תפסתי אותם סתכלו איך מדינה בכח T2+ תוקפת אותי מדינה בכח 850 מיליארד ערבים רמאים בני ז****ת
M mrgozlan New member 30/8/07 #4 WTFFFFFFFFFFF אמא שלו זונההה שרמוטה!!! ערןןןן תטפל בזה...תודיעו לו...די די הם מרמים 100% או שערן יצר מערכת של מובים
WTFFFFFFFFFFF אמא שלו זונההה שרמוטה!!! ערןןןן תטפל בזה...תודיעו לו...די די הם מרמים 100% או שערן יצר מערכת של מובים
A Apoca Lypse New member 30/8/07 #5 חחחח/גם לי זה קרה תקשיבו גם לי זה קרה לפני כמה ימים ונראה לי שהבאג הוא שהכוח הללי מתחלף עם הצבאי אבל אני לא בטוח
חחחח/גם לי זה קרה תקשיבו גם לי זה קרה לפני כמה ימים ונראה לי שהבאג הוא שהכוח הללי מתחלף עם הצבאי אבל אני לא בטוח
A avi1111220 New member 30/8/07 #6 החמור הזה תקף גם אותי הוא מוכר כל פעם את כל הצוללות שלו משפר טכלונוגיה ואז תוקף ועם הכסף שהוא מקבל מהתורים הוא קונה בחזרה את הצוללות
החמור הזה תקף גם אותי הוא מוכר כל פעם את כל הצוללות שלו משפר טכלונוגיה ואז תוקף ועם הכסף שהוא מקבל מהתורים הוא קונה בחזרה את הצוללות
G guystars New member 31/8/07 #7 כסעמק עם ערן והמשחק שלו!!! כבר נמאס מהמשחק הזה... יאללה פרישה המונית...