תפסתי את בעלי מאונן מה לעשות??????

מבוקש3

New member
תפסתי את בעלי מאונן מה לעשות??????

והנה תאור קצר של מה קורה כש..... מה קורה כש.... את במחזור הוא מאונן את חולה הוא מאונן את לא רוצה הוא מאונן את כועסת ולא רוצה אני רואה שהנושא עולה הרבה פעמים בפורומים - תפסתי את בעלי מאונן!!!! ברצוני להבאיר את הענין פעם אחת לכל הנשים הנשואות: א . אלו שתפסו. ב . אלו שלא תפסו. ג . אלו שיתפסו. יש מסקנה אחת לכל הענין - כל הגברים מאוננים אין מה לעשות זאת לא בגידה זה צורך גברי לכל דבר כמו שלאישה יש מחזור והיא לא יכולה לעצור זה יקרה כל הזמן (עד לגיל שזה יעצר). אז אם אתם רוצים לבדוק כל אישה שתעקוב אחרי בעלה (שהוא מתקלח, בלילה שאת ישנה והוא נשאר עירני וכדומה) והיא תתפוס אותו מאונן, יש אפשרות להתקין מצלמות למעקב אז תראו שזה קורה לכולם. תבדקי עם החברות שלך שגם הם יעקבו אחרי הבעלים ויתפסו אותם מאוננים!!!! לסיכום: יש לגבר צורך לאונן וזה בדוק (לא מדברים על זה) . אצלי בבית יש לי אישה מדהימה שמקבלת אותי בטבעיות והיא הבינה שאוננות זה צורך גברי - אז אני מאונן מתי שיש לי חשק וגם לידה, וזה טוב לנו לזוגיות כל הזמן אני נמצא במצב של חשק תמידי. עוד משהו קטן לסיום: (קצת לצחוק) הוא שוב מאונן הוא בחודש מילואים תאמיני לי הוא מאונן הוא בחו"ל גם שם הוא מאונן והאמיני לי חמודה הוא מאונן ועוד איך מאונן לא מכיר גבר שלא מאונן תפסיקו לטמון את ראש בחול כמו בת יענה. לסיום (הפעם זה סופי) - תהנו מסקס בצורה טיבעית

vali9

New member
חה חה חחחחחחחח....

הצלחת לחייך אותי (((-: מי בכלל הכניס לך לראש שזה מפריע לנשים ?????! ואם יש מצב שבו לא נוח לאשה או לגבר לקיים יחסים אז אוננות משותפת זו חוויה מרנינה (-: לעולם אל תקיש על כלל הנשים רק בגלל אשה אחת שאמרה ..... כל אשה עולם ומלואו , כמוך
ואלי.

0 אור 0

New member
הבנת הנקרא?

ואלי כתבה שזה לא מפריע לנשים, מה שמחייך אותה זה מאמר שלם שפונה לנשים ומסביר להם את מה שהן כבר יודעות - שזה בסדר גמור, ולא דבר רע בכלל

0 אור 0

New member
יש לך ילדים? או אמא?

כל אמא טובה מסבירה לילד שלה בגיל צעיר שהנושא עולה, שלכל דבר יש מקום מתאים וזמן מתאים, ויש דברים שמתאימה להם הפרטיות. גם פרו ורבו זו מצווה חשובה, ובכל זאת החרדים לא מקיימים אותה בפומבי בכיכר העיר.

לשימחתי גם וגם

עד כמה שידוע לי אוננות ופרו ורבו לא מניבים את אותן תוצאות ,וכשמדובר באנשים נאורים שמדברים על סקס למטרת הנאה ההתנהלות שונה מעשה החרדים המאמינים . ולכן אוננות בצותא עושיה להיות מרתקת ,עובדה שעם בני הזוג שלנו אנחנו כן עושים את זה מידי פעם [לפחות אני,ושמעתי על עוד הרבה ] ברוך הבא היה מכובד בפורום שמטיף לטולרנס .

0 אור 0

New member
זה לא ממש שייך לטנטרה

למעט החלק של בחינת הגבולות, שעולה לפעמים כשלב בתרגול טנטרי. בגדול, אכן האנשים בפורום הזה נוטים לסובלנוות וקבלת הזולת. אם בא לך לעסוק באוננות בצוותא, אורגיות פרועות, BDSM או כל דבר אחר, יש לך שותפים לנושא ואתה דואג לפרטיות מפני הציבור שלא מעונין בפעילויות אלו, אז לא היושבים בפורום הזה הם שיסקלו אותך באבנים (גם אם אנחנו עצמנו לא עוסקים בפעילויות כאלה). מה שכן, אני מניחה שכדי לארגן את הפעילות הקבוצתית הזו, אתה צריך לפנות לפורום או אולי אתר אחר, יותר מתאים לנושא.

אור יקירתי ,אין ברצוני לקיים את המעגל

זה היה בהומור ,ולגבי אורגיות פרועות זה רק בראש שלך אני לא העלתי את הנושא ,בי די אס אם יכול להתקיים בתוך זוגיות נפלאה וללא מעורבות של מופקרים אחרים . ואין מצב שיסקלו אותי ,אני מוכן לעמוד זקוף מול הפורום הזה.

למעלה