תפסתי את הפרומו של העונה השישית!!!

X-na GIRL

New member
תפסתי את הפרומו של העונה השישית!!!

בוידאו אז מי שאמר לי להודיע לו כשאני אתפוס שיזכיר לי, אני חושבת שזה היית אתה עומרי!!!!!!!!!!!!! אוקיי קודם כל לא הראו כל כך הרבה מהעונה השישית היו המון קטעים מהעונה החמישית - S P O I L E R S P A C E מתחילים- רואים כל מיני קטעים עם קלוזאפ על הצ´אקרם ועל זינה מחזיקה את החרב ואנשים ברקע אומרים "זינה" אח"כ מופיעה שנייה של הפרק השלישי בעונה השישית ממשיכים עם כל מיני קטעים מהעונה החמישית ואז ברקע שומעים את לוסי מתחילה לדבר על הסידרה ואז רואים אותה מדברת לכמה שניות וממשיכים לשדר עוד כמה קטעים מאחורי הקלעים של אחד מהפרקים בטרילוגיה הנורדית לא זוכרת איזה בדיוק- זינה נילחמת במפלצת גרינדל, אח"כ ממשיכים ברקע שומעים שנייה עם רנה ואז רואים אותה מדברת ממשיכים עם עוד קצת קליפים מהעונה החמישית ניראה לי ואז שומעים ברקע את רוב ואז רואים אותו הוא מזבל קצת ואז עוד כמה רגעים מהעונה החמישית ונגמר....

ומה מבחינת רמת ה.... איך לקרוא לזה

אהם..... במילים אחרות, זה נראה שמרני במיוחד או שהיו רמזים לס"ט?

X-na GIRL

New member
האמת שלא היו רמזים לס"ט

אבל זה פרומו וזה היה כללי מאוד אהה הערה מתוקה מאוד מלוסי בפרומו הזה:"THIS SHOW APPEALS TO EVERYBODY ON ONE HAND WE´VE GOT EYE CANDY AND ON THE OTHER WE´VE GOT action אבל אני מניחה שצינזור יהיה כי היי אנחנו מתעסקים פה עם סטאר לא? אבל עדיף זינה חדש עם צינזור מאשר בלי זינה בכלל!!

vampire1

New member
התשובה המתבקשת

היא ראתה את זה בערוץ סטאר 15\18 תלוי בחברת כבלים שאליה אתה מחובר.

Caeser

New member
להילה...

גם אני ישבתי מול הערוץ הזה כמה שעות טובות ובסופו של דבר גם אני ראיתי את הפרומו די מהחצי אבל לא זיהיתי שם שום סצינה מהעונה ה-6 רק מהחמישית.. רק זיהיתי שרנה ולוסי נראו במראה של העונה השישית שלהן... עמרי..

X-na GIRL

New member
אההם היה בהתחלה סצנה עם(ספויילר)

מלאך זה מעונה השישית והיה מאחורי הקלעים שזינה נילחמת עם מפלצת כניראה אתה מתבלבל עם הבן של הופ כי הם קצת דומים אבל אלה בערך שני הקטעים מהעונה השישית אבל תאמין לי היו קטעים מהעונה השישית!

אז גם אני תפסתי אותו...

ונכון שהיו שם קטעים מהעונה השישית, אבל התקשיתי למצוא קשר בינו לבין שידור של העונה השישית...

X-na GIRL

New member
תחשוב, איך יהיו להם את הקטעים האלה

אם הם לא קנו את הפרקים, כי למיטב ידיעתי סטאר עושים את הפרומואים שלהם לבד.

למעלה