תפעול טלפונים

רן 120

Member
להעביר אנשי קשר ל SIM

מישהו מכיר דרך להעביר את אנשי הקשר מהפלאפון לכרטיס SIM? מאוד מוזר שאין לי את האפשרות הזאת בפלאפון. יש לי HTC DESIRE

TAMImami

New member
איך משנים צלצול של SMS בלבד בדיזייר?

ומתאימים לצלצול לאיש קשר? שאלה שלישית - כאשר הנייד בטעינה,הצלצול לא מתנגן בגלל שהשיר יושב על הSD והSD בשימוש (נראה לי).. אפשר לפתור את זה? תודה לעונים!!
נ.ב אשמח אם תזכירו לי איך נקראת האפליקציה שמודדת רמת קרינה ומודיעה כאשר יש קרינה רבה.

TheDevilInside

New member
GALAXY S- שאלה על יומן שיחות

היומן מציג תמיד גם את השיחות,וגם את ההודעות. באפשרויות ניתן לבחור שיציג רק *שיחות שלא נענו,*יוצאות,*נכנסות,*הודעות שנשלחו,*הודעות שהתקבלו. אין (או שאני לא רואה) אפשרות שיציג את כל השיחות כולן,אך ללא הודעות. מישהו יודע אם ניתן לעשות משהו על מנת לסדר את זה? כמו כן,אחרי שאני בוחר שיציג רק משהו מסויים-בפעם הבאה זה כביכול מתאפס,ושוב מציג הכל יחד. ממש מעצבן..

503idan

New member
מסך מהבהב?

היי כאשר אני מוסיף אנשים לרשימת הקשר במכשיר החדש,גלקסי, המסך מהבהב,הבהירות הולכת וחוזרת האם זו תקלה במכשיר או אולי בגלל שהוא חדש אני לא מזהה את זה?

מחיקת SMSים פתאומי - Desire HD

מישהו יודע משהו על זה? קרה לידיד שלי לפני כמה ימים והיום בבוקר שמתי לב שגם לי נמחקו כל הודעות הסמס בפתאומיות. האם זה באג ידוע? קרה לעוד מישהו?

Or Amit

New member
תפעול טלפונים

את כל השאלות הקשורות לתפעול טלפונים נא לשרשר לכאן

אוריג

New member
לדעתי המכשיר קובע בעצמו את הבהירות של המסך

לכן זה משתנה כל הזמן. אפשר לשנות את זה בהגדרות בהירות

AYELET1

New member
כשהנייד בטעינה אתה יכול להגדיר את החיבור

כטעינה בלבד גם דרך ה-MENU -> הגדרות וגם בקלות יותר ע"י החלקת הבר העליון למטה ושם לחץ על הסעיף העוסק בחיבורים ובחר בטעינה בלבד.

AYELET1

New member
אחרי שתבחר בטעינה בלבד, אתה יכול

להגדיר זאת כחיבור ברירת המחדל שלך ע"י סימון V בתחתית המסך

למעלה