תפקודי הפורום.

תפקודי הפורום.

מה הם תפקודי הפורום הזה, לפי הבנתך כיום? לא תפקידי, אלא תפקודי. לדוגמה, אתן תפקוד אחד שבטוח הינו אחד מתפקודי הפורום: להוות "ספריית דרך הלוחמים" בהתהוות. כלומר, מעין מאגר מידע, המרכז חומרים בנושא, את עבודתם של אנשים רבים בנושא זה... מאגר מידע ההולך וגדל, הולך ומצטבר ואשר יש בו מגוון של רמות ורבדים (איננו אחיד), ברכזו ובגבשו את אוסף המידע המצטבר של מספר אנשים שונים (אודות דרך הלוחמים), שנמצאים כל אחד ברמה שונה. מה עוד? ננסה לגבש כאן רשימת תפקודים, שתראה מה יש פה, בפורום הזה, בעצם. מה מזינים, מה יוצרים, במה משתמשים.

אודות התועלת ברשימה שתיווצר.

באופן זה (יצירת רשימת תפקודים), בין היתר, נוכל ביתר קלות לראות איזה תפקודים כדאי ואפשר לתקן או לשפר או להשביח וכן הלאה.

תפקודי הפורום

מה שציינת זה התפקוד העיקרי נראה לי. בנוסף לזה, מקום בו אפשר להכיר לוחמים אחרים, למען צעידה משותפת, או למען קיום מפגש בנושא מסויים, וכדומה.

תודה.

הנה תפקוד נוסף, למשל: מקום שבו אפשר ללבן דברים הקשורים לדרך הלוחמים! חבל על הזמן, לא?

o fri

New member
תפקודים

* ערוץ אשר עוזר לי להבהיר לעצמי כל פעם מחדש, מה היא הדרך, ולאן היא מצביעה. כמו למצוא ולמפות תמרורים שונים בתוכה. * לפתוח את הראש- איך אנשים אחרים משתמשים ומיישמים אותה בחייהם הכי חשוב- * להעזר באחרים {במובן של שיתוף פעולה ומתוך הבנה שה"התקדמות" (התפתחות או איך שלא תקראו לזה) של האחר היא ההתקדמות שלי מעצם האפקט של הדברים אחד על השני ואיזשהו חוק פעולה של "מסה קריטית"} אשר גם הם הולכים, ע"י שאילת שאלות, השבת תשובות, בקשת תמיכה, נתינה וקבלת השראה, החזרה למסלול והארת הדרך למקרה שאבדתי בה, ו-תשומת לב מחזקת ויוצרת "מרחב צעידה" קל וברור יותר. למען הסדר הטוב- כל זה לא במקום ה"עבודה" שלי עם ובשביל עצמי. תודה

o fri

New member
האם משהו ממה שכתבתי

מבולבל או לא ברור דיו? במיוחד בחלק האחרון, שהוא הכי משמעותי (עד כמה שדבר הוא משמעותי) ?

o fri

New member
מנסה שוב

* להעזר באחרים אשר גם הם הולכים, ע"י שאילת שאלות, השבת תשובות, בקשת תמיכה, נתינה וקבלת השראה, החזרה למסלול והארת הדרך למקרה שאבדתי בה, ו-תשומת לב מחזקת ויוצרת "מרחב צעידה" קל וברור יותר. {להעזר במובן של שיתוף פעולה, ומתוך הבנה שה"התקדמות" (התפתחות או איך שלא תקראו לזה) של האחר היא ההתקדמות שלי, מעצם האפקט של הדברים אחד על השני ואיזשהו חוק פעולה של "מסה קריטית"} למען הסדר הטוב- כל זה לא במקום ה"עבודה" שלי עם ובשביל עצמי.

תפקודים - סיכום ביניים

- ספריית "דרך הלוחמים", ריכוז של חומרים ועבודות, ברמות וברבדים שונים, מתוך "דרך הלוחמים" - ליבון ובהירות בנוגע ל"דרך הלוחמים", מבחינה מעשית - ליבון ובהירות בנוגע ל"דרך הלוחמים", מבחינה תיאורטית - העצמת העבודה האישית, באמצעות התהודה שיכולה להיווצר מעבודתם של מספר אנשים על אותו נושא - ערוץ תקשורת לשיתופי פעולה, הכרויות וכדומה זוהי רשימה כללית ובלתי ממצה בינתיים, המכילה תפקודים שונים בעלי רמת חשיבות שונה מאוד (למשל, החשיבות של "ליבון ובהירות מבחינה תיאורטית" הינם בסדר עדיפות נמוך יחסית, כמדומני, למרות שעבור גולש כזה או אחר זה עשוי להיות התפקוד העיקרי שמעניין אותו, שהרי מדובר במקרה זה בהעדפה אישית).

הזמנה

מזמין את כולנו, כל אחד מאיתנו בנפרד, לנסות ליצור "רשימת תפקודים" כזאת או אחרת של הפורום, תוך שאפשר לצורך כך להשתמש בכל הנסיונות שנעשו עד כה בשרשור זה.

נ ו ל י ה

New member
רשימת תפקודים? ....

לטל היקר שלום. אחד מתפקודי הפורום שיש לתת את הדעת עליו, הוא, שהפורום הזה משמש להעצמת חשיבותם העצמית של חברי הפורום, או חלק מהם. על מנת על מנת לפתור את הסוגיה הזאת, יש צורך בשינוי מיבני של הפורום. הבעיה היא, שישנוי מבני כזה או אחר, יגרום לחלק מחברי הפורום אי נוחות והתרחקות מהפורום. זהו דבר שיש לתת את הדעת עליו, ולנסות למצוא פתרון שיתקבל על דעת כולם. תודה.

../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

מאוד משעשע. דמיינתי אדם שעומד על במה ונואם.
אני לוקח בחשבון גם שיתכן שלא הבנתי את הבדיחה עד הסוף. אם התכוונת ברצינות למשהו מהדברים האלה, אזי מן הסתם כדאי לפנות בעניין למנהלי הפורום. אני אישית מרוצה לגמרי מהפורום כפי שהוא כיום (כלומר, מהמימשק). מה שאנחנו עושים עם המימשק הזה, כבר פתוח תמיד לשיקולנו, הלא כן?

נ ו ל י ה

New member
טל, אתה אדם עם חוש הומור בריא..

וטוב שזה כך. תמיד טוב לצחוק על עצמך, זה נותן לך לראות את עצמך באור אחר.

נ ו ל י ה

New member
השם המתאים לך ביותר, טל בן-שחר..

מבחינת הצליל של השם, וזה מה שגורם לכל הבלבול אצלי. מבקש סליחה על הפעם הזאת, ועל כל הפעמים הבאות (אני מקוה שלא אתבלבל יותר) סליחה.

לא, לא, אני מבקש סליחה,

שגרמתי לך להתבלבל. באמת, סליחה. אני באמת מצטער, אבל עלי לעמוד על כך. אתה סולח לי?

נ ו ל י ה

New member
נחכה שיגיע יום כיפור....../images/Emo13.gif

ואז שנינו נבקש סליחות אחד מהשני.

תיפקודי הפורום עבורי

קהילת לוחמים. מקום שבו אפשר לשתף בחוויות וסיפורי עוצמה ולקבל משוב ושיקוף לגבי הדרך האישית שלי. |עכביש| מקום לליבון שאלות פרקטיות. כשיש נושא שאינו ברור לי ואני לא בטוחה כיצד להוציא אותו לפועל, אני באה לפה ושואלת ומתפללת לאלוהי הפורומים שאקבל תשובה שאפשר להפיק ממנה לקח.
עידכונים. מקום שאפשר לשמוע ולהתעדכן על פעילויות הנוגעות לדרך הלוחמים ומתרחשות במציאות הלחה. תודה על תשומת לבך אחת בדרך

תפקודים - נסיון נוסף

אני מזמין את עצמי וכל אחד אחר כאן להציע כמה רשימות תקפודים, כלומר תפקודים, שהוא רוצה. אז הנה, נסיון נוסף לבהירות מזווית זו:
ספריית "דרך הלוחמים"
ערוץ תקשורת בנוגע ל"דרך הלוחמים"
קהיליית "חותרי/מתענייני/סקרני/... דרך הלוחמים" אה, לא אוהב, לא אוהב, מחפש משהו אחר... טוב, פעם אחרת.

תפקודי הפורום

שמח להתארח כאן. אם החיים הם "מכון הכושר" של היצור שקוראים לו "לוחם", ו"פורום" הוא חלק מהחיים, אז "פורום" הוא עוד מכשיר במכון הכושר הזה. אמנם כל "פורום", מעבר לתפקודו כלוח מודעות עם זכרון למילים, יכול לתפקד כמכשיר לתרגול "דרך הלוחמים". אבל "פורום דרך הלוחמים" יכול לתפקד גם כמכשיר שנועד לזה מלכתחילה. כלומר להוות "דרך הלוחמים, בפורום".

למעלה