תפקידים בכירים

gali90

New member
תפקידים בכירים

מנכ"ל אינטל בישראל הוא מגמגם עם כבוד!!!!!!

stkachov

New member
כן אכן כבוד

אבל אני לא חושב שזה אומר הרבה. אנחנו לא יודעים את הסיפור שלו הרי. מה הרקע המשפחתי שלו, מאיפה הוא בא, מהי רמת הגמגום שלו וכו'. כל אלה דברים חשובים. אולי כדאי לפנות אליו, שיתחיל לכתוב בפורום, ושיגיע למפגש הפורום הבא

mico24

New member
1. מה הכוונה עם כבוד?

2. מישהו ראה אותו? אם כן, שתפו את הפורום.. אני דווקא חושב, שראיתי את מנכ"ל מייקרוסופט בישראל בטלוויזיה , ושמתי לב, שיש לו גם איזושהי בעיה בדיבור.. הוא דיבר בצורה עצבנית כזאת, מהירה מאוד, בלע חלקי מילים, נתקע קצת. משהו, שלא אמור להופיע אצל אדם במעמדו, אלא אם כן הוא סובל מקשיים בדיבור (=גמגום).

gali90

New member
הכוונה במגמגם

עם כבוד היא תרתי משמע : רמת הגמגום שלו בינונית (לא קלה..) וחברה שלי שמעה אותו. (ממקור שני ,אבל אמין) 2) עוד סיבה לכבוד שעם הקושי הוא שם קצוץ והגיע לאן שהגיע.. מיקו- הבעייה היא יותר אצלנו לנו יש תבנית מחשבה שגוייה שאדם במעמד גבוה/בכיר כאילו צריך להיות מושלם ולהתנסח בצורה רהוטה. זה לא כך ואני אתן לך דוגמא נוספת : הייתי בהשתלמות ואת הדבריי פתיחה (ברכות וכו') נשאה רופאה בכירה - היא לא גימגמה אבל דיברה בצורה איטית להחריד עם הרבה "אה..." במשך 20 דק' היא דיברה שוטף(הרי אני מזהה גמגום כמו אש) באולם היה שקט ואנשים הסתכלו אחד על השני, אבל אף אחד לא צחק כי יודעים בדיוק מהו פועלה ומעריכים אותה על כך. זו דעתי .

stkachov

New member
מה שמו של האיש?

לפי מה שאני יודע אין לאינטל מנכ"ל אחד, אלא לכל מרכז שלה בארץ יש את המנהל שלו ויחד הם שותפים להנהלת אינטל ישראל.

hanhan003

New member
קוראים לו

לאינטל יש מה שנקרא אינטל ישראל. השם שלו אני חושב פורמן. לפי מה שדיברנו יש לך סיכוי לעבוד אצלו.

stkachov

New member
כן רק חבל

שאני גר בכרמיאל והמפעל "הנקי" שלהם הוא בקרית גת

hanhan003

New member
דבר נוסף

דיברנו במפגש על איך הגימגום משפיע על ההחלטות שלנו לגבי המקצוע שבו אנו בוחרים. היה בטלויזיה סרט דוקומנטרי שעשה קולנוען ישראלי על משפחתו. אחד האחים הדומיננטים היה מגמגם. אותו אח היה אחר כך מגיש תוכנית תרבות בטלויזיה. והיום הוא עורך דין מוערך שמייצג מקרים שמתפרסמים בתקשורת. מניסיוני אני יודע שהופעה בבית משפט כאשר אתה נחקר או כאתה חוקר עדים זה המצב הכי מלחיץ.

mico24

New member
אתם צריכים להבין, שהאנשים, שעושים

את כל הדברים האלה, הם לא באותו ראש כמונו! הם יותר בראש של רוני. מבחינתי הם 10 דרגות מעליי. הם מזמן (!) השלימו עם הגמגום, זה חלק אינטגרלי מהם, הם לא נלחמים איתו, לא פוחדים ממנו, הם פשוט חיים איתו בשלום. הם התגברו על הפחד להיות, על הפחד לדבר, על הפחד מאנשים. הם לא מנסים להיות מושלמים, הם מודעים לגמרי לזכותם המלאה לקבל מה שהם רוצים בחיים האלה, לזכותם לדבר איך שהם רוצים ויכולים ללא שום תלות במה חושבים עליהם.. זה המצב, שאני מאחל לכולנו להגיע. ללא שום ספק, כשמגיעים לזה, הגמגום פוחת בצורה ניכרת (אם לא נעלם לגמרי), ההערכה העצמית בשמיים, וזה מפסיק להוות בעיה..

shoshyyy

New member
לדעתי אתה טועה ....

לדעתי האישית רוני לא השלים עם הגמגום והוא נלחם איתו וכועס עליו ומקלל אותו ו"מסתיר אותו ".... האנשים המצליחנים האלו הם פשוט אנשים שלא נתנו לגמגום שלהם לעצור אותם וזהו!!!!!!!!!!!!

shoshyyy

New member
אבל זה נכון לגבי רוני ...הוא

לא נתן לגמגום שלו להגשים את עצמו .

shoshyyy

New member
אופס ... התכוונתי ל -

הוא לא נתן לגמגום שלו מלהגשים את מה שהוא רוצה וככה הוא הצליח.

mico24

New member
זהו.... וזהו... :) הלוואי עלינו

הזהו הזה.. אם זה היה פשוט..

shoshyyy

New member
זהו פירושה שזו הדרך ....

אין רמז שזאת דרך קלה ... בגלל שהיא לא !

למעלה