תפקידים המתאימים ומיועדים למתנדבים

notish

New member
תפקידים המתאימים ומיועדים למתנדבים

היי,
איפהאני יכול לברר בקשר לתפקידים המיועדים או מתאימים למתנדבים באזור המרכז ?

hillator

New member
תשובה

בעיקרון רוב התפקידים פתוחים למתנדבים הכל תלוי במגבלה בגינה אתה מתלבט , בנתוניך האישים ובמה מעניין אותך

בברכה

יש מצב ש

שמתנדב יהיה בתפקיד שלוש שנים ולא שנה?
כי בתא מתנדבים אמרו לי שאני רק שנה ובראיון לתפקיד אמרו שאני יכול להאריך לשנה וחצי או שנתיים לא זוכר. השאלה אם אפשר שלוש שנים כמו כולם?

hillator

New member
תשובה

מופיע בשאלות נפוצות כבר

מתנדבים נפשים- שנה ולאחר מכן אפשר לעוד שנה בהמלצת מפקדים.
מתנדבים פיזים- שירות של שנתים אלא אם כן התפקיד דורש שלוש שנים ואז מחתימים את הבן אדם בנפרד ומשיגים אישורים רפואים.

בבברכה

יופי

עכשיו כל מעסיק עתידי לא יבין למה עשיתי צבא רק שנתיים.
נו, והם עוד אמרו שאני יהיה חייל עורפי לכל דבר.

hillator

New member
תגובה

כל המתנדבים זה רק שנתיים..
מה שיעשה לך בעיה זה סיווג ביטחוני. למקומות עבודה כמו רפאל ותעשיה אווירית לא תוכל להתקבל

hillator

New member
לא יודעת להגיד לך

דבר ראשון העבר שלך לא מוכתם
זה לא שגנבת או שדדת בנק או יש לך תיק פלילי במשטרה.
אני חושבת שמה שמעניין את רפאל או אלביט או תעשיה אווירית זה פרופיל צבאי בסוף סוף ושהוא אינו מכיל בתוכו סעיפים נפשים.
מצד שני נגיד אם היה מישהו שפעם לא עלינו ניסה להתאבד והיה לו 21 נפשי ואחר כך הוא ערער שינו את זה מה הם רואים.
אני יודעת שבשום מקום עבודה אסור לשאול אותך למה ההית מתנדב בצבא ולתעשיות ביטחוניות כגון אלו שהוזכרו למעלה מותר לבקש ממך לחתום על ויתור סודיות רפואית ואז הם פונים לצבא ורואים מה היה הפרופיל.

genzer100

New member
כל המתנדבים לא יכולים להתקבל ל...

כל המתנדבים לא יכולים להתקבל למקומות עבודה כמו רפאל ותעשייה אווירית?

hillator

New member
לא

הבנת הנקרא
מתנדב בעל סעיפים נפשים לא יוכל להתקבל לעבוד ברפאל אלביט וכדומה
מתנדב שאין לו סעיפים נפשים יוכל להתקבל לעבוד שם בתנאי שהוא יתאים לשם מבחינה מקצועית.
כלומר אם מתנדב חולה סכרת ירצה לעבוד ברפאל אבל לא תהיה לו תעודת בגרות משום מה הוא לא יתקבל לעבוד שם בתור מהנדס ניסוי.

אתה\את לא קוראים את הכתוב.

genzer100

New member
*את* ולא הייתי בטוחה שהבנתי אז שאלתי

hillator

New member
אין בעיה

לא תהיה לך בעיה להתקבל לשום תעשיה ביטחונית.

הכרתי מהנדס חולה סכרת שכרתו לו רגל בגלל המחלה והוא עבד שנים ברפאל.. אחרי שהוא איבד רגל הם אפילו מימנו לו רכב נכים כזה מיוחד

למעלה